Kroon Casino GESLOTEN
sinds 2009 tot nu toe

Kroon Casino

0/10

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Valuta EUR
Min Storting € 20
Live casino Nee

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Kroon Casino is momenteel gesloten voor nieuwe klanten
96 gebruikers Bevelen het aan 0 gebruikers Do not recommend it
Raad jij Kroon Casino aan? 96 van 96 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met Kroon Casino Wat vond je leuk aan Kroon Casino? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij Kroon Casino

1
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
Spellen 180+
Gelanceerd sinds 2009 tot nu toe
Bonus
  • Geen aanbod in Nederland
Min. Storting € 20

Kroon Casino vergeleken met andere casino's

Casino Jacks Casino Jacks Casino Circus Circus Bet365 Casino Bet365 Casino
Beoordeling Jacks Casino 9.4/10 Circus 8.7/10 Bet365 Casino 8.8/10
Bonus €60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+) Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+) Registreer en claim 50 gratis spins (24+)
Min Storting € 10 € 10 € 5
Min Opname € 20 € 20 € 5
Betaalmethoden
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s EUR KWD AED EUR CAD KWD AED GBP ARS BGN BRL CZK DKK
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden: Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

Dit casino is uit het portfolio van Betsson Group verwijderd en niet meer open voor spelers!

In Nederland is Kroon Casino een van de bekendste namen als het om online casino's gaat, en niet voor niets. Terug in 2009 werd het online casino voor het eerst gelanceerd voor Nederlandse spelers. De partij wist meteen een groot aantal spelers aan te trekken. Kroon Casino is een site die vanuit Malta beheerd en geëxploiteerd wordt, en die zich speciaal op spelers uit Nederland richt. Dit is een online casino in Nederland dat een complete casino-ervaring aan zijn spelers biedt.

Omdat Kroon Casino zijn aanvraag naar de Nederlandse kansspelautoriteit zou hebben gestuurd, wacht het momenteel op zijn vergunning. Hierdoor kunnen Nederlandse spelers momenteel nog niet bij het online casino spelen.

Kroon casino logo

Op deze pagina kan je meer te weten komen over de terugkeer van Kroon Casino (ondertussen bekend als Casino Winner). We bekijken de achtergrond van de casino-exploitant, het mogelijke spelaanbod, de verwachtte bonussen en geven uiteindelijk onze eindbeoordeling.

Algemene informatie

Het Kroon Casino is een gereputeerd online casino dat sinds 2009 actief is. Het bedrijf werd in 2014 door Betsson overgenomen, samen met Loyal Casino (ook wel bekend als Oranje Casino). Er was een boete-incident in de zomer van 2018 met de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa), omdat Betsson zich te veel op de Nederlandse markt richtte.

Er is sinds begin 2019 een naamsverandering van het populaire Kroon Casino, namelijk naar 'Casino Winner', om het een meer internationale klank te geven. Het maakte het voor hen mogelijk zich nog verder uit te breiden, omdat ze in Nederland hun activiteiten niet konden voortzetten. In november 2021, nadat de nieuwe kansspelwet was ingevoerd, konden ze weer een vergunning aanvragen en ervoor zorgen dat ze aan de Nederlandse wet voldoen. Op dit moment wachten ze nog steeds op de afgifte van hun vergunning. Er is een goede kans dat Kroon Casino dit jaar nog op de Nederlandse markt terugkeert.

Als je vandaag al een aangename casino-ervaring wilt beleven, dan kunnen we je alvast Jack's Casino aanraden. Het is een van de beste legale alternatieven die momenteel al een vergunning hebben gekregen van de Ksa.

Casino winner logo

Bonussen

Zoals we hierboven al meldden, is Kroon Casino nog niet online in Nederland, en kan hierdoor dus ook nog geen bonussen aan Nederlandse spelers uitdelen. Je hebt echter wel de mogelijkheid om al van een bonus te genieten bij een Nederlands online casino mét die vergunning. Je kan bijvoorbeeld bij de goksites BetCity, Bet365 en Circus Casino een aangename welkomstbonus verwachten. Verder is het voor de Kroon Casino welkomstbonus nog eventjes wachten tot Kroon Casino online kan.



info

Gokken is verslavend

|
info

Affiliate openbaarmaking

|
info

Hoe wij beoordelen

|
Plaats Beoordeling Bonus aanbod Bezoek casino
1
8.5/10
Populair
topfuncties
  • Gratis spins
  • Bonus zonder storten
  • Live casino
2
9.4/10
Populair
topfuncties
  • Jacks Specials
  • 24/7 live chat
  • Live wedden op sport
3
8.2/10
topfuncties
  • Live chat service
  • Live casino
  • Populaire spellen
4
8.8/10
Populair
topfuncties
  • Live wedden op sport
  • Populaire spellen
  • Snelle Klantenservice
topfuncties
  • Live wedden op sport
  • Jackpot gokkasten
  • Uitgebreid Live Casino
6
8.4/10
topfuncties
  • Jackpot gokkasten
  • 1000+ spellen
  • Geweldige welkomstbonus
7
8.6/10
topfuncties
  • 24/7 live chat
  • 600 fantastische casino spellen
  • Geweldige welkomstbonus

Mogelijk spelaanbod

Een ruime keuze aan casino spellen hebben is een van de belangrijkste aspecten van een online casino, en de uitgebreide Kroon Casino spelselectie was wat vroeger veel spelers aantrok. Hopelijk zijn er ook straks bij Kroon Casino weer honderden verschillende online gokkasten (met of zonder progressieve jackpot) om uit te kiezen. Er zal waarschijnlijk ook weer een mooie selectie van live casino speeltafels aangeboden worden, zodat je vanuit je eigen huiskamer het meest echte casinogevoel kunt krijgen.

Is Kroon Casino betrouwbaar?

Er is geen reden om aan de betrouwbaarheid van Kroon Casino te twijfelen. Zoals we hierboven al verklaard hebben, is dit een product van Betsson en die is in vele andere landen al volledig legaal actief. Het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat het bedrijf een van de betrouwbaarste spelers is in de wereld van online gokken.

Alle Kroon casinospellen zijn niet alleen streng getest en goedgekeurd door de Maltese overheid (MGA), maar worden ook door onafhankelijke testbureaus gekeurd. Ze kijken na of de uitkomsten van hun spellen correct bepaald worden door Random Number Generator-software die niemand op geen enkele manier kan beïnvloeden.

Betaalmethoden bij Kroon Casino

Om een Nederlandse licentie van de KSA te verkrijgen zal Kroon Casino zich moeten plooien aan enkele regels. Een van deze regels is een lijst van betaalmethoden waaraan ze zich moeten houden. We vinden er natuurlijk iDEAL op terug maar ook nog andere zodat je een volledige keuze hebt. Hier een volledige lijst van de verwachtte aangeboden betaalmethoden:

Klantenservice

Ondanks dat Kroon Casino nog niet live is doen we een speculatie welke kanalen er worden opengesteld voor de klantenservice. Wij verwachten dat Kroon Casino - Winner Casino beschikbaar zal zijn via de telefoon, e-mail en een extra live chat functie. Hiermee zou de online aanbieder gemakkelijk te bereiken zijn voor iedere speler.

Conclusie

Als deel van de Betsson groep kijken we er erg naar uit om Kroon Casino legaal in Nederland te zien terugkeren. Als Nederlandse speler kunnen we spijtig genoeg nu nog niet terecht bij Kroon Casino, het zal nog eventjes wachten zijn tot de KSA hun vergunning vrijmaakt. Dit zou normaal voor het einde van het jaar in orde moeten zijn. We zijn er zeker van dat we niet de enige zijn die dit oer-Hollandse online casino terug willen zien in Nederland.

Is Kroon Casino legaal?

Kroon Casino is lange tijd legaal buiten de Nederlandse grenzen actief geweest, dankzij hun Malta Gaming Authority vergunning. Maar spijtig genoeg hebben ze hun KSA vergunning nog niet kunnen krijgen en dus moeten we nog eventjes wachten op de her-lancering. Je kan ondertussen wel bij verschillende online casino's terecht die hun vergunning in Nederland al hebben gekregen. Holland Casino Online, Unibet en Bet365 zijn drie beroemde namen uit die lijst.

Wanneer komt Kroon Casino online?

Dit licht in de handen van de KSA, de Nederlandse Kansspelautoriteit heeft laten weten dat ze momenteel bezig waren met nog 30 aanvragen die ze aan het verwerken zijn. Dit zou voor het einde van het jaar in orde moeten zijn.

Zal Kroon Casino bonussen aan zijn spelers aanbieden?

Kroon Casino zal je hoogstwaarschijnlijk een aantal verschillende soorten bonussen kunnen aanbieden als je er speelt. Behalve een welkomstbonus zal er waarschijnlijk ook een VIP-programma zijn. Je krijgt ook de kans om het hele jaar door te profiteren van verschillende promoties waaraan je kunt meedoen.

Zal Kroon Casino ooit nog terugkeren naar Nederland?

Ten eerste heeft Kroon Casino in 2019 zijn naam veranderd in Casino Winner. Voor zover we weten wacht het online casino op dit moment op zijn Nederlandse licentie van de KSA. Nederlandse spelers kunnen nu dus nog niet bij hen spelen.

Kan ik Kroon Casino spellen op mijn mobiele telefoon spelen?

Er is geen twijfel mogelijk dat je bij Kroon Casino op je mobiele telefoon kunt spelen. Er is nog geen app die je voor de online aanbieder kunt gebruiken, maar je kunt straks de website via je browser toegankelijk maken als je dit wilt. Het is dan mogelijk om op het casino vanaf bijna elk mobiel toestel te spelen.

Kevin Arninkhof
Nederlandse casino-expert Kevin Arninkhof verified symbol
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Gecontroleerd door Christa Gijzen-Koerts

Content writer Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team. Lees meer