TOTO
sinds 2021

TOTO

8.3/10

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Valuta EUR
Min Storting € 10
Live chat Nee
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Heel goed casino Toto Casino NL

Registreer en ontvang 120 gratis spins!

Bekijk de bonus
Geldende Voorwaarden Bonusvoorwaarden hier
TOTO Toto Casino NL

Registreer en ontvang 120 gratis spins!

Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

Toto Casino NL Beoordeling

8.3 /10 Samenvatting
  • 8.0 Vertrouwen en Eerlijkheid
  • 8.4 Spellen
  • 7.6 Bonussen
  • 9.4 Uitbetalingssnelheid
  • 8.0 Klantenservice
37 gebruikers Bevelen het aan 1 Gebruiker Do not recommend it
Raad jij Toto Casino NL aan? 37 van 38 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met TOTO Wat vond je leuk aan Toto Casino NL? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij Toto Casino NL

4
Voor- en Nadelen
  • Groot aanbod aan sport
  • Veel software aanbieders
  • Goede klantenservice
  • Nog niet alle mobiele apps beschikbaar
  • Weinig keuze in betaalmethodes
  • Uitbetalingssnelheid
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
Website www.casinotopsonline.com/nl/beste-online-casinos
Spellen 1500+
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Nederlands
Eigenaar Nederlandse Loterij
Gelanceerd sinds 2021
Bonus
  • Registreer en ontvang 120 gratis spins!
Spellen
  • Table Games, Blackjack Games, Crazy time, Monopoly, Dice, Video Slots, High Roller Slots
Contact [email protected]
Live chat Nee
Klantenservice
  • 24/7 Klantenservice via email
  • Klachtenregeling
  • Discord
Min. Storting € 10
Valuta's
  • EUR

Toto Casino NL vergeleken met andere casino's

Casino TOTO Toto Casino NL Jacks Casino Jacks Casino OneCasino OneCasino Bet365 Casino Bet365 Casino
Beoordeling 8.3/10 Jacks Casino 9.4/10 OneCasino 8.5/10 Bet365 Casino 8.8/10
Bonus Registreer en ontvang 120 gratis spins! €60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+) Speel direct met €10 GRATIS! +50% bonus op jouw eerste storting! Registreer en claim 50 gratis spins (24+)
Min Storting € 10 € 10 € 10 € 5
Min Opname € 20 € 10 € 5
Betaalmethoden
MasterCard Visa iDeal
MasterCard Visa iDeal
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s EUR EUR KWD AED EUR BTN AED CNY CUC ARS BGN BRL CZK DKK
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden: Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

Toto general

Is TOTO betrouwbaar?

Is TOTO een betrouwbaar casino?TOTO is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Zij zijn een van de weinige die bevoegd is om sportweddenschappen te organiseren. TOTO is onderdeel van Lotto BV. Ze hebben een vergunning gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit op 1 okober 2021. Lotto BV heeft een grote reputatie in de Nederlandse kansspelindustrie. Naast TOTO exploiteren zij ook de Nationale Loterij.

Ze zorgen ook voor zeer betrouwbare spelontwikkelaars in hun casino en staan daar ook om bekend.

Algemene informatie over Toto

In 1956 werd TOTO opgericht door de KNVB, ze zijn begonnen met de TOTO pool die door de clubs onderling werd georganiseerd. Om mee te spelen moest je lid zijn van de club of van de KNVB. Later werd dit ontdekt door de meer gefortuneerde voetbalsupporters waardoor TOTO is gegroeid tot wat het nu is. Door de opkomst van het internet heeft TOTO besloten om dit online aan te gaan bieden. Tegenwoordig is TOTO onderdeel van de Nederlandse Loterij en is TOTO sinds 2 oktober 2021 actief met deze drie onderdelen: TOTOsport, TOTOCasino en TOTO live casino.

Eind 2021 heeft TOTO een vergunning verkregen om online kansspelen aan te bieden. Het bedrijf kan hiermee spellen aanbieden bij TOTO en kan er live worden gegokt. Er zijn veel nieuwe spellen en je kunt profiteren van een aantal leuke bonussen.

Het aanbieden van alleen sportweddenschappen bij Toto is verleden tijd. Ben je benieuwd naar alles wat we te weten zijn gekomen? Bekijk deze review waar we alles in geuren en kleuren met je delen!

Welke bonussen heeft TOTO?

Toto heeft een aantal bonussen die ze aanbieden. Dit is verdeeld in twee categorieën: sportliefhebbers en het online casino.

Gratis weddenschappen en gratis spins!Bonus logo rood
Toto heeft wat te vieren met de komst van live betting en TOTO casino. Ze willen een feestje niet missen en hebben daarom een leuke bonus bedacht. €5 gratis weddenschap en 10 gratis spins voor iedereen.
Versnellers!Bonus logo blauw
Maak je borst nat, want we gaan versnellen. Ben je klaar om tientallen gratis spins en honderden euro's aan gratis weddenschappen te verdienen? Dit is heel eenvoudig. Plaats een live weddenschap van minimaal €10 met een minimale quotering van 1,50. TOTO geeft je in ruil 10 gratis spins op de "Book of Loki" gokkast in hun TOTO Casino. Maar dat is niet alles! Deze actie wordt natuurlijk niet voor niets "versneller" genoemd. Hoe meer je speelt, hoe meer gratis spins je krijgt, maar vooral, hoe meer gratis weddenschappen je verdient.
Meld je aan en ontvang gratis weddenschappen en 10 gratis spins!Bonus logo groen
Heb je TOTO nog niet gespeeld? Dan hebben ze een hele leuke actie voor je! Meld je aan en zet in met een minimale quotering van 1,50. Als je verliest krijg je een risicovrije gratis weddenschap en 10 gratis spins op de King TOTO slot.
BetbuilderBonus in het roze
Met Betbuilder kun je meerdere gokopties hebben op één voetbalwedstrijd en deze combineren. Op deze manier kun je nu je weddenschappen personaliseren om het spel nog spannender te maken!

Voor meer bonussen klik je op 'lees meer'.

Lekker Man Special
Twee uur voor de grote wedstrijd biedt TOTO regelmatig de 'Lekker Man Special' aan. Dit is een tijdelijk verhoogde quotering voor een zeer interessante gokoptie. De bedoeling hiervan is dat je na afloop met een mooie winst kan zeggen “Lekker man”.
Combi Boost
Met TOTO Combi Boost kun je tot 20% van je inzet winnen. Kies veel combinaties van drie of vier spellen, wat de kansen zal verbeteren. Bijna elke dag zijn er nieuwe aanbiedingen!
Multi Match Specials
Als dat nog niet alles was, TOTO biedt multi match specials aan. Je kan dan wedden op player specials voor verschillende spellen. Van Ronaldo tot Messi, alle grote namen komen voorbij.
Dagelijkse boost
TOTO heeft elke dag een of meer spellen te kiezen om je kansen te vergroten. Het is altijd leuk om meer geld te verdienen. Je kunt vandaag nog mee doen met de push!
Gratis weddenschappen
Er kunnen regelmatig gratis weddenschappen worden gewonnen bij Toto. Maar wat dan? Wat zijn gratis weddenschappen, waar vind je ze en vooral, hoe verzilver je ze? Zijn zestig gratis spins niet genoeg? Hoe meer live weddenschappen je plaatst, hoe meer bonussen je verdient. In totaal kan je 60 gratis spins en €355 aan gratis weddenschappen verdienen.

Hoe registreer je je bij TOTO?

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande bonussen en specials? Neem dan zeker een kijkje hoe het aanmeldingsproces te werk gaat in het stappenplan hieronder.

Stap 1: Ga naar de TOTO website en start het registratieprocesnull

De allereerste stap is natuurlijk om naar de website van het online casino te gaan. Klik op de grote oranje knop rechtsbovenin jouw scherm waar 'registreren' op staat.

Stap 2: Volg het iDIN verificatieprocesnull

Je krijgt op een nieuwe pagina de mogelijkheid om te registreren via iDIN. Werkt jou bank niet met iDIN, of vul je liever jouw informatie handmatig in? Dan kan je dit bij Toto ook doen door te klikken op 'handmatig registreren'.

Stap 3: Verifieer jouw identiteit en leeftijdnull

Verifieer jouw identiteit en leeftijd door het uploaden van een geldig identiteitsbewijs. Dit kan een ID, rijbewijs of paspoort zijn. Als je jouw identiteit hebt bevestigd via iDIN is het niet meer nodig om jouw bankrekening apart te verifiëren.

Uit welke onderdelen bestaat het TOTO spelaanbod?

Naast sportweddenschappen biedt TOTO ook een casino en live casino gedeelte aan. TOTO heeft honderden gokkasten beschikbaar die allemaal zijn gesorteerd op hun belangrijkste voordelen. Zo zijn er:

Er zijn een verrassend aantal videoslots, gokkasten en megaways systemen in de collectie. Deze kunnen soms resulteren in meer dan duizend verschillende winnende combinaties. Bovendien zijn er ook jackpot gokkasten zoals Mega Moolah. Deze jackpots kunnen wel miljoenen euro's bevatten.

TOTO slots worden aangeboden door verschillende bekende ontwikkelaars, denk aan:

Logo image for NetEntLogo image for StakelogicLogo image for YggdrasilLogo image for Play n GO

Meer dan een dozijn van ontwikkelaars hebben bijgedragen aan het online casino. Er zijn zelfs gokkasten speciaal ontwikkeld voor Toto, zoals de TOTO Strike. Je kan verder in onze review meer lezen over de verschillende software providers.

Een andere grote attractie van TOTO Casino zijn de tientallen live games. Deze worden door het bedrijf zelf geproduceerd, en staan onder toezicht van Nederlandse dealers. Andere live games zijn van Evolution Gaming, de marktleider op dit gebied. De mogelijkheden zijn enorm: spelers kunnen live blackjack, roulette, baccarat en poker spelen. Bovendien zijn er verschillende spelshows live te beleven zoals:

  • Lightning Blackjack

  • Baccarat Squeeze

  • Speed Auto Roulette

Ten slotte zijn er first person games, die realistisch zijn, maar zonder de dealer. Het live casino van TOTO is verrassend populair. De mogelijkheid om in het Nederlands te spelen en chatten zal veel klanten aantrekken.

Toto sport aanbod aan live betting

TOTO Casino biedt wedden op ongeveer 25 verschillende sporten in zijn sportsbook. In deze lijst met sporten vind je niet alleen de meest voor de hand liggende sporten zoals Formule 1. Je vind er ook sporten zoals mixed martial arts, cross country en Australisch rugby.

Zoals veel bookmakers is TOTO erg gefocust op voetbal. Je krijgt toegang tot onder andere de Eredivisie en diverse grote Europese competities in een overzichtelijk sportsbook. 

Spelers kunnen verschillende soorten weddenschappen plaatsen via het online TOTO casino. Bij voetbalwedstrijden tussen Nederlandse teams zijn er tot wel tweehonderd verschillende inzetmogelijkheden. Variërend van spelersscores en overwinningen, halftime/fulltime tot over/under-weddenschappen en handicaps.

Als dat nog niet genoeg is, biedt TOTO casino ook een weddenschapsbouwer aan. Met deze weddenschapbouwer krijg je de kans om meerdere gokopties te combineren.  Omdat de website van TOTO Casino Nederland geheel in het Nederlands is, is de betekenis van elke weddenschap ook begrijpelijk voor nieuwkomers.

Met het Inplay Live Betting menu kunnen spelers weddenschappen plaatsen op matches die al zijn begonnen. Dit is nieuw voor het bedrijf want tot oktober 2021 kon er alleen worden ingezet voordat het spel begon. Naarmate het spel vordert, kunnen de kansen voor verschillende weddenschappen drastisch veranderen. Bij TOTO online casino kunnen wedstrijden live worden uitgezonden. Op deze manier kunnen spelers inzetten wanneer ze vermoeden dat er een doelpunt of rode kaart aankomt.

TOTO app

Mobiel gamen en betalen zijn de norm geworden, en TOTO casino weet dat. TOTO biedt hun Live Casino app voor iOS aan. Momenteel is het alleen beschikbaar voor iOS gebruikers. We brengen je op de hoogte zodra er een app beschikbaar is voor casinospellen.

De Toto Sport app is wel al beschikbaar voor iPhone gebruikers en Android spelers.

Heb je een ander smartphonetoestel of wil je de app niet downloaden? Dan kun je TOTO Live Casino spellen en andere casinospellen ook spelen in de browser van je telefoon of tablet. Je kan genieten van dezelfde geweldige game ervaring als op een desktopcomputer.

Toto gratis spelen?

Bij TOTO klik je op 'DEMO' bij de gokkasten die je leuk vind om deze versie te starten. Je krijgt dan een fictief budget om deze gokkasten gratis online te proberen. Logischerwijs kan je niet winnen op gratis slots, maar je kan natuurlijk ook niets verliezen.

Dit is de ideale manier om een beter begrip te krijgen van de gokkasten op de TOTO website. Als je je favoriet hebt gevonden, kun je voor echt geld spelen.

TOTO 'Upgrade je Zomer'-campagne

Wat is onze spelerservaring bij dit casino?

TOTO casino is een bekende en aansprekende naam. Nadat ik was aangemeld en mijn eerste spel had gespeeld, waren mijn eerste indrukken erg positief. De spellen waren in het begin nog schaars maar werden elke dag steeds verder uitgebreid.

Er is een Nederlands live casino waar je speciale TOTO tafels kunt spelen met Nederlandse TOTO dealers. Het gebeurt allemaal op de unieke tafel met het TOTO logo en ook op de kleding van de dealer staat het TOTO logo. Dit geeft een professionele indruk en verbetert onze spelerservaring.

Verantwoord spelen is een topprioriteit van de aanbieder. Aangezien het casino wordt gerund door de overheid hadden wij niks anders verwacht.

De mobiele website functioneert zoals het hoort. We hebben de website getest zowel op een iOS als een Android apparaat, beide werken prima. De desktopwebsite loopt soepel en alles staat duidelijk aangegeven. Wij zijn tijdens onze test niet tegen verwarrende dingen aangelopen.

Wat wij zelf heel belangrijk vinden is de mening van andere spelers, hier zijn wij dus ook naar op zoek gegaan. Als we een gemiddelde pakken van online TOTO spelers zien we dat het gros tevreden is, en terugkomt om een gokje te wagen.

Vergelijkbare casino's met TOTO

info

Gokken is verslavend

|
info

Affiliate openbaarmaking

|
info

Hoe wij beoordelen

|
Plaats Beoordeling Bonus aanbod Bezoek casino
1
8.5/10
Populair
topfuncties
  • Gratis spins
  • Bonus zonder storten
  • Live casino
2
9.4/10
Populair
topfuncties
  • Jacks Specials
  • 24/7 live chat
  • Live wedden op sport
3
8.2/10
topfuncties
  • Live chat service
  • Live casino
  • Populaire spellen
4
8.8/10
Populair
topfuncties
  • Live wedden op sport
  • Populaire spellen
  • Snelle Klantenservice
topfuncties
  • Live wedden op sport
  • Jackpot gokkasten
  • Uitgebreid Live Casino
6
8.4/10
topfuncties
  • Jackpot gokkasten
  • 1000+ spellen
  • Geweldige welkomstbonus
7
8.6/10
topfuncties
  • 24/7 live chat
  • 600 fantastische casino spellen
  • Geweldige welkomstbonus

De klantenservice van TOTO

De klantenservice van TOTO is best uitgebreid, wat wij natuurlijk erg belangrijk vinden. Je wil natuurlijk goed geholpen worden bij al je vragen. 

Je kan TOTO bereiken via sociale media kanalen zoals Facebook Messenger en Twitter. Spreek je liever de medewerkers dan kan je 24/7 contact met hen opnemen via telefoonnummer: 070-550 08 05 en e-mail: [email protected]

Ze bieden ook live chat aan die tegenwoordig niet meer te missen is.

Verantwoord gokken

Ook verantwoord gokken krijgt sinds de Wet Kansspelen op afstand meer aandacht. Soms vind je het moeilijk om jezelf te beheersen. Daarom zijn er verschillende tools, platforms en andere bronnen gebouwd om je hierbij te helpen.

Stel je limieten anders in

Het begint wanneer je een account aanmaakt bij TOTO casino. Je stelt meteen wat beperkingen op. Denk er eens over na: maximale speeltijd, stortingen en verliezen. Deze beperkingen zijn verplicht voor spelers tussen 18 en 24 jaar. Deze spelers kunnen trouwens tot 400 euro per maand verliezen.

Ben je ouder dan 24? Dan kun je natuurlijk ook limieten instellen, maar deze zijn niet meer verplicht. Je kan dit doen als je bent ingelogd op jouw TOTO account. Hier kan je altijd inzicht krijgen in jouw speelgedrag. Zo zie je je totale inzetbedrag, winst, verlies en je speelduur.

Als je merkt dat gokken een probleem wordt, heeft TOTO een aantal manieren om je te helpen hiermee om te gaan. Je kan tijdelijk accounts in de volgende categorieën bevriezen: TOTO Sport en TOTO Casino. Het kan ook minimaal zes maanden volledig worden ingevroren. Wil je verder gaan, dan kan je altijd bij CRUKS terecht. Dit is het centrale register dat kansspelen uitsluit, waar TOTO ook lid van is.

Licentie en adres

Voor de organisatie van online sportweddenschappen en casinospelen heeft de Kansspelautoriteit op 29 september 2021 een vergunning verleend aan TOTO Online B.V., gevestigd aan de Laan van Hoornwijck 55 (2289 DG) te Rijswijk.

Licentienummer: 1601/01.247.155.

Beschikbare betaalmethodes

Over de betaalmiddelen kunnen we kort en krachtig zijn. TOTO biedt alleen iDeal aan als betaalmiddel. De uitbetalingssnelheid zou ook wel wat sneller kunnen, dit is binnen 5 werkdagen.

Doe de anonieme zelfbeoordeling

Bij TOTO Casino kun je een test doen om erachter te komen wat voor soort speler je bent. Je vindt het onder het kopje 'Verantwoord spelen'. De test bevat negen korte vragen over geld, spelgedrag en je omgeving. Geen zorgen, je kunt het volledig anoniem invullen.

Na het beantwoorden van alle vragen zie je direct de resultaten. Er verschijnt een balk met de volgende kleuren: groen, oranje en rood. Wijst de pijl naar het groene gebied? Dan is de kans groot dat jij iemand bent die af en toe voor de lol gokt. Oranje is het risicogebied, met rood kun je er zelfs problemen mee hebben. Onder elk resultaat staat een suggestie met tips om je te helpen.

Toto rating

Wat vinden wij van TOTO?

Om tot een beoordeling te komen die voor alle online casino’s eerlijk is hebben we TOTO beoordeeld op een aantal factoren, deze zijn:

  • Veiligheid en betrouwbaarheid
  • Bonussen
  • Klantenservice
  • Spelaanbod
  • Uitbetalingssnelheid

Het gemiddelde van de punten van alle categorieën geven de totaalscore. TOTO is door ons beoordeeld en de punten zijn verdeeld.

Onze totaalscore voor TOTO casino online is een 8.2

Onze beoordeling van TOTO per categorie:

9/10 voor veiligheid en betrouwbaarheidnull

TOTO heeft een Nederlandse KSA licentie. Dit betekent dat ze volledig legaal zijn. Bovendien werkt TOTO samen met spelaanbieders die KSA licenties hebben. Veiligheid staat voorop bij TOTO en dit is ook zeker terug te zien.

8/10 voor bonussennull

TOTO heeft vaak leuke bonusacties en dat trekt de spelers aan. Wij zelf vinden de bonussen van TOTO ook prima.

8/10 voor klantenservicenull

De klantenservice staat 24/7 voor je klaar en dat is waar iedere speler op staat te wachten. Service staat hoog bij TOTO en dat mag ook wel want in het begin waren de spelers niet zo te spreken over de klantenservice.

9/10 voor spelaanbodnull

Over het spelaanbod hebben we geen extra aanmerkingen. Er wordt meer dan genoeg aangeboden voor sportliefhebbers, maar ook voor de liefhebbers van klassieke games.

7/10 voor uitbetalingssnelheidnull

De uitbetalingssnelheid is aan de lage kant. Het duurt maximaal 5 werkdagen voordat je jou gewonnen geld uitgekeerd krijgt op jouw rekeningnummer.

Expert beoordeling
Onze auteur - Kevin van Arkel
8.3/10
quote-image

TOTO casino heeft zijn lange spelervaring omgevormd tot een geweldig sportsbook en casino. Het zal een uitdaging zijn om een weddenschap te vinden die niet bij jou past. Het aanbod is zo groot dat er een juiste keuze tussen zit voor iedereen. Een goede website, diverse sportbonussen en opties voor live wedstrijden laten zien dat TOTO een van de betere bookmakers is. 


Sportweddenschappen zijn zeker niet het enige hoogtepunt van TOTO online casino. Het casino is uitgebreid en veelzijdig. Met gokkasten van internationale ontwikkelaars en moderne spellen en klassieke games. Live casino's hebben veel verschillende rooms voor blackjack, roulette, baccarat en poker. Naast spellen van marktleider Evolution Gaming, bevat het live casino ook Nederlandstalige spellen. Deze zijn door TOTO zelf geproduceerd en uitgebracht.


Waar TOTO wel aan mag werken zijn de betaalmethoden en de uitbetalingssnelheid. iDeal is natuurlijk wel de meest gebruikte betaalmethode in Nederland maar alsnog is het fijner om meer keuzes te hebben. De uitbetalingssnelheid van 5 dagen is ook niet optimaal. Het lijkt ons dat dit sneller gedaan kan worden als we vergelijken met andere casino's.


Na alles te hebben gecontroleerd en uitgezocht te hebben kunnen we stellen dat TOTO een super online casino is, we raden TOTO zeker aan. Veel speelplezier!

door Kevin Arninkhof

Veelgestelde vragen over Toto

Bij TOTO kan ik live sportweddenschappen plaatsen, klopt dat?

Ja dit klopt. In de huidige regelgeving en vergunning van TOTO staat dat live sportweddenschappen toegestaan zijn in Nederland. Op de website is er ook een sectie speciaal voor live wedden.

 Hoe speel ik mee met TOTO?

Om mee te spelen maak je eerst een TOTO account aan via TOTO.nl aan. Na het aanmelden maak je geld over naar je wallet en kun je direct meespelen. Natuurlijk kun je ook via een van de 2.500 verkooppunten verspreid over Nederland spelen.

Ik heb geld overgemaakt van mijn account naar mijn rekening. Wanneer ontvang ik mijn geld?

De overboeking kan tot tien werkdagen duren. Ze streven er naar om het bedrag eerder aan je uit te keren.

Hoeveel soorten poker kan ik spelen bij TOTO sport?

Op dit moment kun je kiezen uit vijf soorten live poker, namelijk Texas Hold’em Bonus Poker, Three Card Poker,  2 Hand Casino Hold’em,  Side Bet City en Ultimate Texas Hold’em.

Wat kan je met een Combi Boost doen?

Met een TOTO Combi Boost kun je tot 20% meer op je weddenschap winnen. Elke dag kiest TOTO een nieuwe combinatie van drie of vier wedstrijden die een boost in de quoteringen krijgt. Je kunt daar op inzetten.

Moet ik belastingen betalen op mijn gewonnen weddenschappen?

Nee! Vanaf 1 oktober zijn de regels rondom de kansspelbelasting veranderd. Dit wil zeggen dat je als TOTO speler geen belastingen meer hoeft te betalen op je gewonnen bedragen, ook niet als deze boven de € 449 komen.

Kevin Arninkhof
Nederlandse casino-expert Kevin Arninkhof verified symbol
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Gecontroleerd door Christa Gijzen-Koerts

Content writer Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team. Lees meer
Toto Casino NL Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor TOTO

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.