Holland Casino
sinds 1974

Holland Casino

9.1/10

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Uitbetaling 24 uur
Valuta EUR
Min Storting € 10
Live chat Ja
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Fantastisch casino Holland Casino

50% Stortingsbonus tot €100 en 100 gratis spins

Bekijk de bonus
Geldende Voorwaarden Bonusvoorwaarden hier
Holland Casino Holland Casino

50% Stortingsbonus tot €100 en 100 gratis spins

Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

Holland Casino Beoordeling

9.1 /10 Samenvatting
  • 9.6 Vertrouwen en Eerlijkheid
  • 9.4 Spellen
  • 9.4 Bonussen
  • 8.4 Uitbetalingssnelheid
  • 8.6 Klantenservice
37 gebruikers Bevelen het aan 7 gebruikers Do not recommend it
Raad jij Holland Casino aan? 37 van 44 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met Holland Casino Wat vond je leuk aan Holland Casino? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij Holland Casino

6
Voor- en Nadelen
  • Geweldige live dealers
  • Groot bonusaanbod
  • Variërend spelaanbod
  • Goed verantwoord spelen beleid
  • Nog geen mobiele applicatie voor slots
  • Heeft geen samenwerking met een aantal grote softwareproviders
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
  • Verantwoord gokken
Website www.hollandcasino.nl/casino
Spellen 1200+
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Nederlands
  • Engels
Eigenaar HOLLAND N.V
Gelanceerd sinds 1974
Bonus
  • 50% Stortingsbonus tot €100 en 100 gratis spins
Spellen
  • Real Money Slots, Roulette Games, Quickspin Slots, Online Poker, Baccarat Games, Classic Slots, Video Slots, Fruit Machines, Jackpot Slots, High Roller Slots, Blackjack Games, Live Casino Games, Table Games
Contact [email protected]
Live chat Ja
Klantenservice
  • 24/7 Live Chat
  • Klachtenregeling
  • Email
  • FAQ
  • Gratis Telefoon
Uitbetalingssnelheid 24 uur
Min. Storting € 10
Valuta's
  • EUR
Stortingslimieten Ja
Speeltijd limieten Ja
Zelfuitsluiting Ja

Holland Casino vergeleken met andere casino's

Casino Holland Casino Holland Casino bet365 Casino bet365 Casino Circus Circus Kansino Kansino
Beoordeling 9.1/10 bet365 Casino 8.8/10 Circus 8.7/10 Kansino 9/10
Bonus 50% Stortingsbonus tot €100 en 100 gratis spins Registreer en claim 50 gratis spins (24+) Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+) Geldopname binnen 15 minuten!
Min Storting € 10 € 5 € 10 € 10
Min Opname € 5 € 20 € 10
Betaalmethoden
iDeal
Valuta´s EUR ARS BGN BRL CZK DKK EUR CAD KWD AED GBP EUR
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing
Geel idee icoonHolland Casino Online heeft een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Deze licentie is geldig voor (online) kansspelen voor spelers onderling, (online) kansspelen tegen de vergunninghouder én voor sportweddenschappen.
Speel alleen bij aanbieders die beschikken over een geldige KSA licentie.

Holland Casino Rating

Is Holland Casino Online een betrouwbaar casino?

Is Holland Casino betrouwbaar?Op het gebied van betrouwbaarheid is aangekondigd dat Holland Casino in zee gaat met TruNarrative. Dit Britse bedrijf uit Leeds zal ervoor zorgen dat verificatie van spelers eerlijk en betrouwbaar verloopt.TruNarrative zal ook helpen bij het monitoren van het eerlijk verlopen van het spel en of de online spelers zich goed gedragen. Als spelers bijvoorbeeld plots anders beginnen te spelen en veel geld inzetten, zal de software dit doorgeven aan Holland Casino, waardoor zij kunnen ingrijpen. 

Natuurlijk heeft Holland Casino een vergunning voor het aanbieden van kansspelen op afstand. Holland Casino Online is op 1 oktober 2021 live gegaan. Het ging niet helemaal zonder slag of stoot, er waren hier en daar wat technische problemen. Deze zijn nu opgelost en je kunt er nu zonder zorgen spelen. Holland Casino is natuurlijk ook een Nederlands casino. Je kunt hier dus verwachten dat alles echt voldoet aan de laatste regelgeving. Ook tijdens het gokken ben je als speler beschermd. Dit geeft natuurlijk een extra gevoel van veiligheid tijdens het spelen. Holland Casino is een volledig legaal online casino!

Wat ik vind van Holland Casino Online

Het enige echte Nederlandse casino: Holland Casino. Als staatsbedrijf is Holland Casino niet achtergebleven en bieden zij een groot aanbod aan spellen en bonussen! In deze review laat ik je zien wat het spelaanbod, spelerservaring en de bonussen zijn die dit online casino aanbiedt. De totaalscore die online Holland Casino Nederland van ons krijgt is een 9.1 van 10 punten.

Is Holland Casino jouw moeite waard? Onze experts zeggen van wel. Holland Casino biedt een groot aanbod aan casinospellen, tafelspellen, live casino met hun eigen croupiers en sportwedden. Wat wil je nog meer? Holland Casino biedt een leuke bonus aan nieuwe spelers waarmee bij meer dan 1000 spellen kan spelen. Ben je nieuw in de gokwereld en weet je niet waar je moet beginnen? Geef Holland Casino dan zeker een kans!

Ik heb de punten verdeeld over verschillende categorieën en hieronder zal ik een korte toelichting geven aan hoe de punten zijn verdeeld. De totaalscore die ik aan Holland Casino hebben gegeven is gebaseerd op de punten verdeeld over de volgende categorieën.

9.6/10 voor veiligheid en betrouwbaarheid
Holland Casino heeft een goede naam en jarenlange ervaring als het om casino gaat. Uiteraard hebben ze ook de licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Dat bewijst dat ze aan de strenge wet en regelgeving voldoen. Denk aan regels voor verantwoord spelen, veiligheid van je persoonsgegevens en eerlijke spellen. Je kunt daardoor veilig en betrouwbaar bij Holland Casino gokken.
9.4/10 voor bonussen
Ik heb de online casino bonussen en de bonussen voor sport allemaal bekeken. De grote variatie in bonusaanbiedingen is super. Hoewel de bonussen alleen voor 24 jaar en ouder zijn, zijn er voor 18 tot 24 jarigen ook leuke acties. Uiteraard zijn ook alle voorzorgsmaatregelen om bewust en verantwoord te spelen getroffen. Niet alleen moet je je limieten instellen, ook is er voldoende informatie te vinden om je te helpen.
8.6/10 voor klantenservice
Ik heb meermaals contact gehad met de klantenservice. Ik ben iedere keer snel en goed geholpen, alleen bij de chat was de wachttijd soms wat langer. Het gesprek verliep vriendelijk en ze proberen goed en snel te antwoorden. Helaas door de drukte duurde het bij de chat soms wel wat te lang.
9.4/10 voor spelaanbod
Holland Casino heeft een ruim aanbod aan casino spellen en sportweddenschappen. Er worden regelmatig nieuwe spellen toegevoegd en kun je ook live wedden. Hun live casino ervaring is uitzonderlijk goed. Het live casino wordt rechtstreeks vanuit de studio in Holland Casino Scheveningen gestreamd.Daarnaast kun je bij Holland Casino online ook bingo en poker spelen. Keuze genoeg als je het ons vraagt.
8.4/10 voor uitbetalingssnelheid
De uitbetalingssnelheid is redelijk snel, maar ook afhankelijk van je betaalmethode. Gemiddeld zul je binnen 3 werkdagen het geld op je bankrekening hebben.
Expert beoordeling
Onze auteur - Kevin van Arkel
9.1/10
quote-image

Je kunt duidelijk zien dat Holland Casino veel werk heeft gestoken in hun website. Het design van de website is mooi en functioneel, alles is netjes ingedeeld per categorie. We konden redelijk makkelijk alles vinden en alles functioneert zoals het hoort.


Het casino bonus aanbod is ruim en afwisselend, en de voorwaarden zijn per online casino bonus duidelijk omschreven. Voor het geld storten en opnemen zijn er voldoende verschillende betaalmogelijkheden.


Je kunt de klantenservice goed bereiken via 24/7 chat en ook telefonisch. Antwoorden op vragen zijn ook beantwoordt in de FAQ en je kunt een mailtje sturen. Hoewel wij vrij snel contact hadden, we hebben ook spelers reviews gelezen waarin er toch wat klachten zijn over een trage klantenservice. 


Wij vinden spelen bij Holland Casino leuk en afwisselend, vooral hun live casino met dealers rechtstreeks vanuit Scheveningen is een aanrader.

door Kevin Arninkhof

Welke bonussen heeft Holland Casino Online?

Alle online casino bonussen bij Holland Casino Online vind je onder het kopje ‘Promoties’. Je vindt daar bonussen voor diverse spellen zoals slots, poker, bingo en sportwedden op onder andere voetbal, tennis, darten en F1.

Hieronder een handig overzicht welke bonussen en promotiecodes die momenteel beschikbaar zijn, voor uitgebreidere informatie kan je onder de tabel verder lezen. Ik vermeld nog extra dat aan al deze bonussen bepaalde voorwaarden hangen, deze kan je volledig teruglezen op de bonuspagina van de Holland Casino website.

Casino en live casino bonussenBonus logo rood
Holland Casino biedt zoals te verwachten een heleboel casino bonussen. Momenteel biedt Holland casino een leuke welkomstbonus in de vorm van €100 bonusgeld of 100 gratis spins. Bovendien zijn er vaak wisselende promoties voor live tafelspellen.
Poker bonussenBonus logo blauw
Er is een speciale poker welkomstbonus waarbij je kan kiezen tussen een €250 bonus of €100 welkomstpakket. Andere wisselende bonussen is de strijd voor speler van het jaar, freerolls in het weekend en de Holland Casino Poker Series.
Sportsbook bonussenBonus logo groen
Holland Casino biedt een uitgebreid aanbod aan sport bonussen. Denk hierbij aan free bets, combo boosts en acca boosts voor allerlei verschillende sporten. 
VIP bonussenBonus in het roze
Holland Casino heeft een speciaal VIP-programma voor loyale spelers. Zij krijgen als onderdeel van het VIP-programma exclusieve bonussen en leuke extraatjes aangeboden.

Wat houd je over van een bonus?

Hoeveel je overhoudt van een casino bonus ligt er natuurlijk aan hoeveel geluk je hebt én hoeveel je in eerste instantie stort.

Hier een voorbeeld van Holland Casino:

  1. Je stort €100,-. Dit bedrag moet je 5x rondspelen, dit betekent dat je voor €500,- op een gokkast gaat spelen. Zorg ervoor dat dit op een gokkast is met hoge RTP om jouw winst te maximaliseren.

  2. Heb je gespeeld bij een gokkast met RTP van 97% dan heb je na het rondspelen zo'n €80,70 over van het spelen.

  3. Jouw saldo staat nu op €180,70.

  4. Heb je nou ook nog gratis spins? Dan kan je de winst hiervan bij jouw totaalbedrag optellen om op jouw uiteindelijke winst te komen.

Bonus voorwaarden

De meest voorkomende bonusvoorwaarden bij Holland Casino Online zijn:

  • Promoties zijn alleen beschikbaar voor Nederlands ingezetene die 24 jaar of ouder zijn. Het hangt af van het type bonus of deze geldt voor nieuwe of bestaande spelers.

  • Een bonus wordt slechts éénmaal per huishouden en/of account uitgedeeld.

  • Voor de gratis spins bonus geldt vaak een termijn van 30 dagen. Je moet dus binnen 30 dagen voldoen aan de rondspeelvoorwaarden om de winsten van de free spins op te kunnen nemen.

  • De minimale vereiste storting bij promoties ligt vaak tussen €10 en €20.

  • Tafelspellen hebben een bijdragepercentage tussen de 5% en 25% - gokkasten gelden voor 100% mee.

  • Gratis spins gelden op vooraf vastgestelde gokkasten.

  • Het is voor sommige bonussen noodzakelijk om deze te accepteren in het bonusmenu!

Hoe ziet het registratieproces er bij Holland Casino Online uit?

Word je blij van alle verschillende bonussen die Holland Casino aanbiedt? Neem dan een kijkje in het registratieproces. In een aantal simpele stappen heb je zo een account aangemaakt.

Stap 1: Ga naar de website en klik rechtsbovenin op 'registreren'null
Ga als eerste naar de website van Holland Casino. Je zal hier gevraagd worden of je online wil spelen of op zoek bent naar een fysiek casino om te spelen. Hier kies je natuurlijk voor het online casino. Zodra je jouw keuze kenbaar maakt wordt het registratieproces gestart.
Stap 2: Vul jouw persoonlijke informatie en adresgegevens innull
De tweede stap bestaat uit twee delen. Er zal gevraagd worden naar jouw persoonlijke informatie zoals naam en leeftijd. Bovendien moet je hier jouw adresgegevens invullen. Zodra je al jouw gegevens correct hebt ingevuld zal je een gebruikersnaam en wachtwoord kunnen aanmaken. Door op 'account aanmaken' te drukken ga je naar de volgende stap.
Stap 3: Bevestig jouw e-mailadresnull
In stap 2 heb je jouw e-mailadres opgegeven. Er zal nu een verificatiemail naar dit mailadres worden gestuurd. Kopieer de verificatiecode in deze mail en verifieer jouw e-mailadres.
Stap 4: Verifieer jouw identiteitnull
Je bent er bijna! Holland Casino moet vanwege de nieuwe wetgeving alle gegevens van haar spelers controleren bij registratie. Er zal gevraagd worden om een geldig identiteitsbewijs te uploaden. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs zijn.
Stap 5: Stel jouw limieten innull
Nu jouw identiteit is geverifieerd kan je jouw limieten instellen voordat je gaat spelen. Je krijgt de mogelijkheid om een stortingslimiet, sessielimiet en een maximaal saldo voor jouw account in te stellen. Zodra dit rond is ben jij klaar om te spelen!
Stap 6: Maak jouw eerste stortingNumber 6
Nu je een geverifieerd account hebt, kan je jouw eerste storting maken. Dit kan je bij Holland Casino doen met iDeal, creditcard of Trustly. Om een storting te maken navigeer je naar de stortingspagina om vervolgens de stappen in het proces te volgen op basis van de betaalmethode die jouw voorkeur heeft.

Het volledige spelaanbod bij Holland Casino Online

Het spelaanbod is vrij ruim, wel mis ik een aantal grote spelontwikkelaars, waardoor ik populaire spellen niet terug kan vinden op de website van Holland Casino.

Gokkasten en slots

Het spelaanbod op Holland Casino is duidelijk onderverdeeld in diverse categorieën waardoor je gemakkelijk en snel jouw spel gevonden hebt. De categorieën op de website zijn:

  • Premium Casino

  • Exclusieve

  • Tafelspellen

  • Slot Machines

  • Jackpots

Onder het gedeelte met ‘Exclusieve spellen’ worden 50 spellen aangeboden die alleen te vinden zijn op de website van Holland Casino. Daarnaast zijn er speciale pagina's ingericht voor pokertafels, bingo en live casino.Holland casino spelaanbod

Live casino

Onder de categorie Live Casino worden spellen aangeboden van Holland Casino en alle andere grote spelproviders. Je vindt er meerdere varianten van roulettetafels, blackjacktafels, baccarat, game shows en diverse andere spellen. De tafels van Holland Casino worden gestreamd vanuit de vestiging in Scheveningen.

Holland casino live casino

Bingo

Holland Casino Bingo! Er zijn een aantal bingorooms waar je uit kunt kiezen en hoewel ze niet zoveel keuze in Bingo rooms hebben als bij Tombola vind ik het toch leuk dat ze het aanbieden, wie speelt er nou niet graag een rondje bingo tussen de slots en roulette door? De volgende vormen van Bingo worden bij Holland Cassino online aangeboden:

  • Bingo75

  • Bingo80

  • Bingo90

  • Age of the Gods Bingo

  • Fluffy Favorites Bingo

  • Spirit Twister Bingo

Wedden op sport

TOTO was tot voor kort de enige legale website voor sportweddenschappen, maar na het reguleren van de Nederlandse markt is het aanbod een stuk uitgebreider geworden.

De keuze in sportweddenschappen is enorm, zo kun je wedden op je favoriete voetbalclub, tennis, darts, Formula 1 en vele andere sporten. Er worden zelfs weddenschappen op virtuele sporten aangeboden. Hiermee onderscheidt Holland Casino zich van andere sportsbooks. Je vindt het sportsbook van Holland Casino onder de categorie Sport op de website.

Live betting

Bij Holland Casino is het ook mogelijk live te wedden op sport bij Holland Casino. 

Er is keuze uit alle belangrijke competities en meer, je kunt veel verschillende weddenschappen plaatsen, wedstrijden live kijken en live wedden. Niet helemaal zeker van je bet? Holland Casino biedt je de mogelijkheid om van de cash out functie gebruik te maken.

Gratis spellen bij het online casino

Speel je liever eerst gratis casinospellen? Vrijwel alle casinospellen op de site van Holland Casino zijn gratis te spelen. Dit is de ideale manier om precies te zien hoe het spel werkt. Oefen voordat je echt geld gaat inzetten en het risico loopt geld te verliezen.

Holland Casino online app

Holland Casino Online heeft momenteel twee apps beschikbaar in de App Store en Google Play Store: Holland Casino Favorites en Holland Casino Events. Je kan echter niet spelen via deze apps, de apps worden namelijk gebruikt om jackpot-standen en andere handige informatie voor jouw bezoek aan het fysieke casino te laten zien.

De spellen van Holland Casino zijn mobielvriendelijk. Ze zijn soepel te spelen op mobiele apparaten zoals smartphones of tablets. Het enige wat je nodig hebt is een goed werkende internetverbinding.

Voorbeeld Holland Casino mobiele versie

Holland Casino klantenservice

De klantenservice van Holland Casino is zeer uitgebreid. Je kunt direct zoeken naar het onderwerp waar je hulp bij nodig hebt via FAQ. Als je geen antwoord op je vraag kunt vinden in de FAQ’s, kun je 24 uur per dag live chatten terwijl je bent ingelogd. Tot slot kun je 24/7 telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 880-0900 500 of door te mailen. Ik heb op zich altijd redelijk snel contact gekregen via de mail en telefoon. Toch vond ik wel een paar klachten van spelers over de trage reactie van de chat. Misschien was het gewoon druk en duurde het daarom iets langer. Ik ben goed geholpen en mijn vragen werden goed beantwoordt. De chat functie kan nog wat verbeterd worden.

Website en gebruiksvriendelijkheid

De website van Holland Casino online is zowel goed te navigeren via desktop als via mobiel. Ze maken slim gebruik van UX/UI-designs en flows om de website aangenaam voor haar spelers te maken. Je kan heel simpel onderin of aan de zijkant van jouw scherm (ligt eraan of je op mobiel of desktop speelt), klikken op jouw favoriete kansspel om te spelen. Voor hulp kan je heel gemakkelijk rechtsonderin op het vraagteken drukken, zo kan je bij bovengenoemde klantenservice terecht. In het kort vind ik dat de website heel plezierig in gebruik is.

Uitbetalingssnelheid

Afhankelijk van de betaalmethode worden betalingen vrijwel direct verwerkt. Er is geen minimum uitbetaal bedrag.

Mijn eindbeoordeling

Holland Casino behoort wat mij betreft tot de betere online casino in Nederland. Niet alleen hebben ze een veelzijdig aanbod in spellen en sport wedden, ook bieden ze een grote variatie aan bonusaanbiedingen. De klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Ik kreeg altijd snel contact en een vriendelijk en professioneel antwoord. Alleen bij de live chat was de wachttijd soms iet langer, waarschijnlijk omdat het erg druk was. Het Live Casino van Holland Casino is zeker een aanrader, een aantal tafels worden gestreamd direct vanuit de Holland Casino vestiging in Scheveningen.

Holland Casino General Header

Holland Casino Online veelgestelde vragen

Is Holland Casino online betrouwbaar?

Ja. Holland Casino Online heeft een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit én jarenlange ervaring in de gokindustrie met een lange lijst aan tevreden spelers

Hoelang duurt uitbetalen bij Holland Casino online?

Uitbetalingen worden vaak binnen 3 werkdagen voldaan. Vaak staat het zelfs al binnen 1 werkdag op je rekening.

Hoe kan ik uitbetalen bij Holland Casino online?

Holland Casino maakt jouw winsten over naar de opgegeven rekening. Om uit te betalen ga je in jouw account naar 'geld opnemen' om vervolgens de correcte bankrekening waar het geld naar toe moet te selecteren. Nu zal je binnen 1 tot 3 werkdagen jouw geld op je rekening hebben.

Heeft Holland Casino Online een app?

Ja en nee. Holland Casino heeft twee apps, echter worden deze alleen gebruikt in het casino zelf. Je kan er dus geen online gokspelletjes mee spelen. 

Wil je toch op jouw mobiel spelen? Dan kan je heel gemakkelijk via een mobiele webbrowser naar de website van Holland Casino gaan.

Wat is de minimale leeftijd om te mogen spelen bij Holland Casino?

Je kunt bij Holland Casino spelen vanaf 18 jaar, maar online casino bonussen zijn alleen voor 24 jaar en ouder. Er zijn wel een paar acties voor jongeren tussen 18 -24 jaar zoals bijvoorbeeld freerolls.

Heeft Holland Casino online een live casino?

Ja, Holland Casino heeft een uitgebreid live casino. Er is een live studio gebouwd in de vestiging van Holland Casino Scheveningen, zo is het net of je zelf in het casino bent. Uiteraard werken ze ook samen met bekende software ontwikkelaars voor live casino spellen.

Kun je bij Holland Casino live wedden op sport?

Ja, Holland Casino heeft een groot aantal sportwedstrijden en sportweddenschappen waar je op kunt wedden. Er is ook een speciaal gedeelte waar je wedstrijden live kunt streamen en bekijken. In dit gedeelte kun je ook live wedden op de wedstrijden die al begonnen zijn.

Kevin Arninkhof
Nederlandse casino-expert Kevin Arninkhof verified symbol
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Gecontroleerd door Christa Gijzen Koerts

Content writer Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team. Lees meer
Holland Casino Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
  • Berivan September 09 2023

    Leuk wil alleen graag free spins Ik vindt dit een fijne gok site Wanneer komen er bonus spelletjes Ik wil graag vaker spelen

Schrijf een Recensie voor Holland Casino

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid en je bevestigt dat je 18+ bent. Als niet langer onze periodieke aanbiedingen en nieuws wil ontvangen, je kunt je altijd afmelden. Al onze emails bevatten een afmeld link.

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.