Jacks.nl
sinds 2001

Jacks.nl

9.4/10
Populair

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Uitbetaling 48 uur
Valuta EUR
Min Storting € 10
Min Opname € 20
Live chat Ja
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Fantastisch casino Jacks Casino

€60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+)

Bekijk de bonus
Geldende Voorwaarden: Bonusvoorwaarden hier
Jacks.nl Jacks Casino

€60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+)

Geldende Voorwaarden: Algemene voorwaarden van toepassing

Jacks Casino Beoordeling

9.4 /10 Samenvatting
  • 9.6 Vertrouwen en Eerlijkheid
  • 9.4 Spellen
  • 9.6 Bonussen
  • 8.6 Uitbetalingssnelheid
  • 9.6 Klantenservice
43 gebruikers Bevelen het aan 3 gebruikers Do not recommend it
Raad jij Jacks Casino aan? 43 van 46 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met Jacks.nl Wat vond je leuk aan Jacks Casino? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij Jacks Casino

3
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
  • Verantwoord gokken
Website jacks.nl
Spellen 500+
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Nederlands
  • Engels
Eigenaar JOI Gaming Ltd
Gelanceerd sinds 2001
Bonus
  • €60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+)
Spellen
  • Best Games, Crazy time, Real Money Slots, Penny Slots, Roulette Games, Classic Slots, Video Slots, Fruit Machines, Jackpot Slots, High Roller Slots, Live Casino Games, Table Games
Contact [email protected]
Live chat Ja
Klantenservice
  • 24/7 Live Chat
  • Klachtenregeling
  • Email
  • Gratis Telefoon
Uitbetalingssnelheid 48 uur
Min. Storting € 10
Min. Opname € 20
Max Opname € 14990
Valuta's
  • EUR
  • KWD
  • AED
Stortingslimieten Ja
Speeltijd limieten Ja
Zelfuitsluiting Ja

Jacks Casino vergeleken met andere casino's

Casino Jacks.nl Jacks Casino Kansino Kansino Bet365 Casino Bet365 Casino OneCasino OneCasino
Beoordeling 9.4/10 Kansino 9/10 Bet365 Casino 8.8/10 OneCasino 8.5/10
Bonus €60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+) Ontvang €25 gratis zonder storting Registreer en claim 50 gratis spins (24+) Speel direct met €10 GRATIS! +50% bonus op jouw eerste storting!
Min Storting € 10 € 10 € 5 € 10
Min Opname € 20 € 10 € 5 € 10
Betaalmethoden
MasterCard Visa iDeal
iDeal
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s EUR KWD AED EUR ARS BGN BRL CZK DKK EUR BTN AED CNY CUC
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden: Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

Jack's Casino is nu online beschikbaar in Nederland

Is Jacks.nl betrouwbaar?

Is Jacks.nl betrouwbaar?Jack's Casino heeft een licentie verkregen om in Nederland hun spellen online aan te bieden. Dit biedt al de zekerheid voor degene die graag via Jack's online casino willen gokken. 

Daarnaast hebben ze ook nog 30 fysieke vestigingen in Nederland. Deze lopen stuk voor stuk goed. Dit zou je nog extra bevestiging kunnen geven over de betrouwbaarheid en veiligheid van het online casino. Uiteraard zijn ze ook aangesloten bij Cruks en geven ze veel tips om verantwoord te spelen. Daarom kunnen we zeggen dat we ons aansluiten bij de woorden veilig, vertrouwd en verantwoord!

Algemene informatie over Jacks Casino & Sports

We kennen Jacks natuurlijk al vanwege hun fysieke vestigingen in Nederland. Je kan nu ook online een gokje wagen bij Jack's online casino. Ze waren één van de gelukkigen die sinds 19 oktober 2021 een licentie hadden ontvangen. Hierdoor mochten zij direct legaal hun online casino aanbieden. 

Jack's Casino is 25 november 2021 online gegaan en bieden nu ook online hun beste slot games aan. Er zullen vast lezers zijn die Jack's fysieke casino's al eens hebben bezocht. Nu kunnen we ons geluk ook beproeven in het online casino van Jacks.

De opbouw en eenvoudigheid van de website maken het spelen en gokken op de Jack’s online casino site lekker vloeiend en gangbaar. Dit ook de reden waarom het zo aantrekkelijk is voor de online gokkers uit alle hoeken van Nederland.

Jack's Casino is een van de vier merken van JVH Gaming. Dit bedrijf is vernoemd naar de oprichter Jac van Ham. Deze jukebox-importeur breidde zich in de jaren 70 uit met een ruim spelaanbod en begon in 1980 concurrenten over te nemen. Met deze nieuwe marktpositie opende in 1981 de eerste speelhal. Ondertussen heeft JVH Media & Entertainment een marktaandeel van ruim 30%. Bovendien zijn zij een marktleider op het gebied van private casino's. Dit heeft Jacks casino eigenaar - Jac van Ham - zeer goed voor elkaar gekregen!

Het merk Jack's Casino werd in 2003 opgericht om verschillende vormen van entertainment te combineren. Dit is ook de reden waarom locaties vaak zijn gecombineerd met hotels en zelfs bioscopen! Jacks.nl is nu sinds oktober 2021 online, spelers kunnen veilig terecht voor een gokje! 

Een ongedwongen sfeer

Het kost niets om naar binnen te gaan en ook de nodige hapjes en drankjes staan er voor je klaar. In sommige casino’s worden arrangementen geserveerd zoals sushi. Er is ook geen dresscode zoals bij Holland Casino. De sfeer in de speelhal is daardoor wat meer ongedwongen. Natuurlijk horen we zoals bij alle casino's buiten Holland Casino om een speelhal te noemen. Echter gedoogt de overheid de naam 'casino' al een tijdje.

JVH Gaming heeft in totaal 85 vestigingen. Deze zijn verdeeld over vier merknamen:

  • Jack's Casino

  • Flash

  • Flamingo

  • Krijco

Van deze vier merken is Jack's Casino een klassiek en luxueus merk. Deze business unit heeft zo'n 30 vestigingen in Nederland. Dit is waarschijnlijk de reden dat ze Jack's Casino ook online hebben laten gaan. Jack's Casino heeft de sfeer en uitstraling van een luxe casino. Echter hebben ze een relaxte sfeer weten te creëren, wat veel mensen aanspreekt. Met zo'n vier miljoen bezoekers op jaarbsis, kunnen we zien dat Jack's zeer geliefd is!

Met de komst van de wet 'Kansspelen op afstand', kan Jack's ook meerdere vormen van casino entertainment verzorgen. Dit zijn sportweddenschappen, (digitale) tafelspellen en online casino's. JVH Gaming heeft hiervoor een dochterbedrijf met een vestiging in Malta onder de naam JOI Gaming Limited. 

Welke bonussen heeft Jacks casino online?

Na registratie bij Jacks.nl kun je gebruik maken van één van de volgende twee welkomstbonussen:

Welkomstbonus - CasinoBonus logo rood
Jacks.nl biedt een welkomstbonus waarbij spelers tot maximaal €150 aan speelgeld en €50 aan free spins kunnen krijgen.Om in aanmerking te komen moet je minimaal €10 storten en jouw originele storting minimaal 20x hebben ingezet. 
Voor de algemen voorwaarden van deze welkomstbonus  klik je hier!
Welkomstbonus - SportBonus logo blauw
De sport welkomstbonus is een free bet tot maar liefst €50. Om in aanmerking te komen zal je minimaal €20 moeten storten. Plaats vervolgens een weddenschap op een sportspel naar keuze en je zal jouw bonus contant in jouw account ontvangen. Je krijgt een free bet t.w.v. €20 bij een storting van €20 - €49,99 - en een free bet van €50 bij een storting van €50 of meer.

Jack's casino heeft naast deze vaste bonussen ook een aantal wisselende bonussen, voor meer informatie klik je op lees meer.Jacks bonusaanbod

Free spins en free bet op maandagBonus logo groen
Iedere maandag kom je in aanmerking voor 30 gratis spins en een €5 free bet. Je moet hiervoor de bonus accepteren en minstens €20 storten. Dit is een doorlopende bonus en is iedere maandag weer beschikbaar voor spelers van Jack's casino.
4 profit boosts voor Nederlands voetbalBonus in het roze
Deze bonus die loopt tot 22 mei 2023 geeft spelers de kans om iedere woensdag een bonus te claimen bij een storting van €20. Je ontvangt 4 profit boosts van 25% waarmee je kan inzetten op Nederlands voetbal (Eredivisie, Eerste Divisie en Jack's League).

Hoe registreer ik mezelf bij Jack's Casino?

Mogelijk dat je vanwege bovenstaande bonussen enthousiast bent geworden en je nu wil weten hoe je je moet registreren bij Jack's. Wij laten het je graag zien in ons handige stappenplan.

Stap 1: Ga naar de casino websitenull

De eerste stap die je moet zetten is natuurlijk het navigeren naar de website. Als dit is gelukt word je begroet door de homepagina waar je direct de grote gele registratieknop ziet staan. Om door te gaan naar de volgende stap moet je hier op klikken.

Stap 2: Klik op registreren en maak een login aannull

Je komt nu terecht op een nieuw scherm waar je jouw e-mailadres en een gekozen wachtwoord moet invoeren. Lees nog even de algemene voorwaarden, en beslis of je promotionele e-mails of SMSjes wil ontvangen.

Stap 3: Maak een foto van jouw identiteitsbewijsnull

Zodra je jouw e-mailadres en wachtwoord hebt ingevuld is het tijd om jouw identiteit te verficeren. Dit moet je doen door een kopie van een geldig identiteitsbewijs te uploaden. Jack's systeem zou dit automatisch moeten oppakken en invullen in een overzicht. Controleer deze gegevens goed en pas eventueel gegevens aan die niet goed zijn overgenomen.

Stap 4: Stel jouw limieten innull

Je bent nu klaar om jouw limieten in te stellen en een eerste storting te doen!

Stap 5: Tijd om te spelennull

Nadat jouw eerste storting compleet is ben je klaar om een gokje te wagen. Veel (verantwoord) speelplezier gewenst!

Wat is het volledige spelaanbod van Jacks Casino?

Het spelaanbod bij Jack Casino vind je onder het kopje "Casino". Het belangrijkste aanbod van Jacks.nl zijn de video slot machines. Jack's biedt natuurlijk nog een veel breder aanbod aan. Jacks.nl verdeelt de spellen in de volgende categorieën:

LobbyVideoslotsGokkasten Jackpot slotsTafelspellenAlle spellen

Jack's casino slots

Slots zijn onderverdeeld in drie categorieën:

🎰 Videoslots
🎰 Gokkasten
🎰 Jackpots

De video slots komen van de hierboven genoemde grote casino software ontwikkelaars als NetEnt, Red Tiger en Microgaming. Hierdoor kan je direct gebruik maken van de meest populaire video slots. Elke mogelijke inzet wordt uitgedrukt als een minimale en maximale inzet.

Jacks is de beste keuze voor alle soorten fruitmachines. Ze hebben klassieke fruitmachines zoals:

Starburst logo Ramses book logo Fancy fruits logo Book of ra logo

Helaas is het niet mogelijk om bij Jack's Casino online de casino spellen gratis te spelen. De spellen zijn alleen beschikbaar voor spelers die voor echt geld willen spelen. Wel is er iedere maandag een promotie waarbij je na het storten 20 gratis spins krijgt en een freebet van €5. Er zijn geen rondspeelvoorwaarden verbonden aan de gratis spins. Dit betekent dat je na het storten van €20 je bonus kan claimen. En je kan alles weer zo laten uitbetalen door het ontbreken van die rondspeelvoorwaarden. Dit komt enorm dicht in de burt van gratis casino spelen.

Naast bovengenoemde slots kan je er de vijf zeer populaire jackpot slots spelen:

Jack's live casino

Voor live casino werken ze samen met Evolution Gaming. Hier kan je klassieke spellen spelen zoals blackjack, baccarat en roulette.

Ze hebben ook hun eigen Nederlandse tafel, zoals Jacks's BlackJack en Jack's Roulette. Er zijn ook verschillende categorieën in hun lobby, waaronder poker en verschillende spelshows zoals Crazy Time en Monopoly Live.

Wedden op sport bij Jack's casino

Naast een breed scala aan online casino spellen, kun je ook toegang krijgen tot Jack's Sportsbook van Kambi. Dit is een grote speler in de markt op dit gebied. Daarnaast heeft Jack's samenwerkingsverbanden met sponsors van vele sportevenementen. Ze zijn partner van Tweede Divisie, PDC Darts, Glory Kickboxing en TT Assen's Jack's Racing Day.

Navigeren tussen verschillende sport weddenschappen is heel eenvoudig. Je kan zien welke weddenschappen je hebt en welke live weddenschappen er zijn. Jack's biedt een groot aantal sporten aan waarop je kan wedden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je favoriete weddenschappen of sporten niet in de lijst staan.

Je kan voetbal wedden op de Eredivisie of het Nederlands Elftal. Dit zijn slechts een van de sporten waarop je kunt wedden. Ze hebben nog veel meer sporten waar je op kunt wedden. De meest populaire sporten zijn:

VoetbalGolfHandbalIjshockeyBoksen BasketbalTennisDartsFormule 1-racesVolleybal

Het mobiele casino van Jacks

We hebben een aantal spellen via de mobiele telefoon gespeeld en kunnen zeggen dat dat allemaal probleemloos ging. De spellen zijn zo goed als allemaal mobielvriendelijk gemaakt zodat je bij Jacks kan gokken waar en wanneer je maar wil. Een Jacks casino app is er nog niet, het is nog niet duidelijk of er plannen zijn om er een te ontwikkelen.

Jacks - Casino Software

Jacks werkt samen met een aantal grote casino software ontwikkelaars. Hun partners zijn:

Logo image for Oryx Logo image for Pragmatic Play Logo image for Green Tube Logo image for NetEnt
Logo image for Microgaming Logo image for Red Tiger Gaming Logo image for Gamomat

Betaalmethoden

Ook als het gaat om geld storten bij Jack’s Casino gaat dit heel vloeiend en makkelijk. De mogelijkheid om via IDEAL of via je creditcard te betalen is natuurlijk aanwezig en dit kan ook niet ontbreken. De minimale storting is €10 de maximale storting ligt eraan hoeveel je zelf hebt ingesteld qua limiet. 

Jacks Casino opereert volgens de nieuwe Nederlandse Kansspelwet. We kunnen er daarom vanuit gaan dat de betalingen en bonussen eerlijk zullen verlopen. Het krijgen van een licentie is niet gemakkelijk en de regering zal er goed op toezien dat alles eerlijk verloopt. Het is voor de spelers dus alleen maar positief dat de overheid toeziet op de online casino’s.

Uitbetalingssnelheid

Voor het uitbetalen van je winsten ben je aangewezen op de klassieke bankoverschrijving. Dit duurt altijd iets langer en is ook afhankelijk van de verwerkingstijd van het casino en jouw bank. Bij Jacks online casino streven ze ernaar om binnen 48 uur uit te betalen.

Jacks casino klantenservice

De klantenservice is 24/7 bereikbaar bij Jack’s. Dit vinden wij erg belangrijk. Zo kan een speler op elk moment terecht met hun vraag. Je kan ze namelijk op drie manieren bereiken:

We hebben meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice van Jacks. We zijn goed geholpen en kregen duidelijk antwoord. Je kan ook nog voordat je de klantenservice contacteert, het kopje ‘help center’ raadplegen, voor antwoorden op al je vragen.

Jacks Rating V2

Wat vinden wij van Jack's Casino & Sports?

Jack's casino is een van de bekendste casino aanbieders van ons land. Niet alleen om hun casino te bezoeken, maar ook om online te spelen. De website is volledig in lijn met de huisstijl van de andere online casino's in Nederland. De website is erg mooi en heeft duidelijke pictogrammen wat het uitzoeken van een spel makkelijker maakt. 

Het is wel jammer dat ze geen demo modus voor spellen aanbieden. Zo kunnen spelers voordat ze hun echte geld inzetten, het spel gratis uitproberen. We hopen ook dat ze hun spelaanbod iedere week uitbreiden, zodat het spelaanbod iets ruimer wordt.

Tevens zijn het casino, de sport weddenschappen en de bonusvoorwaarden dik in orde. In het live casino doet Jack’s het ook goed. Niet alleen door een redelijk aantal spellen aan te bieden, maar ook door exclusieve Jack's casino-spellen aan te bieden. Al met al voelt het goed om bij Jack's Casino te spelen en zijn wij zeer tevreden dat dit casino online mocht gaan, zeker een aanrader.

Het live casino is veruit het beste van deze aanbieder en dat is ook niet zo gek. Je krijgt hiermee al heel snel het gevoel dat je in het echte fysieke casino terecht gekomen bent.

Onze punten aan Jacks Casino & Sport

We hebben de punten verdeeld over verschillende categorieën en hieronder zullen we een korte toelichting geven aan hoe we de scores hebben gegeven. Jacks online Casino en Sport krijgt van ons 9.4 punten uit 10, dit gemiddelde is gebaseerd op de punten verdeeld over de volgende categorieën:

  • Veiligheid en betrouwbaarheid

  • Bonussen

  • Klantenservice

  • Spelaanbod

  • Uitbetalingssnelheid

9.6 /10 voor veiligheid en betrouwbaarheidnull
Uiteraard beschikt Jack's Casino & Sports over de licentie van de KSA. Hiermee voldoen zij aan alle eisen die gesteld zijn om veilig en betrouwbaar online gokken te mogen aanbieden. Denk hierbij aan veiligheid van persoonsgegevens, het storten en opnemen van geld, eerlijke spellen en bonussen. Daarbij heeft Jacks ook voorzorgsmaatregelen om problemen met overmatig gokken tegen te gaan.
9.6 /10 voor bonussennull 
Jacks heeft maar een aantal bonussen waaronder deze twee welkomstbonussen: stortingsbonus in het casino én een stortingsbonus voor het sportgedeelte. Ook biedt Jacks wekelijkse verloting aan waarbij je free spins kunt winnen. Zo heeft Jacks verder nog drop & win events waarbij extra prijzen te winnen zijn. Ook komen er regelmatig nieuwe leuke promoties en acties bij. Een ruim aanbod met voldoende variatie zodat er voor eenieder wel wat bij is.
9.4 /10 voor spelaanbodnull
Jacks biedt een ruim aanbod aan casino spellen. Dit komt mede doordat ze met veel verschillende game providers samenwerken. Veel van de populaire slots zijn te vinden bij Jacks. Dit zijn slots zoals Starburst, Book of Dead en natuurlijk ook Gonzo's Quest.

Ook Jacks live casino is super in elkaar gezet. Er zijn speciale Jacks tafels voor roulette, blackjack en baccarat. Ook veel shows zoals Monopoly live kan je spelen in het live casino van Jacks. Het sportsbook van Jacks ziet er goed en overzichtelijk uit. Dat alles bij elkaar maakt dat Jacks een mooi en ruim aanbod heeft in casino spellen en wedden op sport. Dit gezamenlijk maakt het een plezierige ervaring om in dit online casino te gokken.
9.6 /10 voor klantenservicenull
Jacks is op 3 manieren te bereiken: Via de live chat, via hun e-mail [email protected] en door hun telefoonnummer: 0800-7777700 te bellen. Jacks is goed te bereiken via hun klantenservice en je wordt natuurlijk z.s.m. geholpen. Alles is goed op orde als het gaat om klantenservice.
8.6 /10 voor uitbetalingssnelheidnull
Als het gaat om de snelheid bij het uitbetalen van je winsten, dan gebeurt dit via een bankoverschrijving. Dit neemt een paar dagen in beslag. Hoelang hangt af van de verwerkingssnelheid van het casino en jouw bank. Hoofdzakelijk komt dit doordat iDeal het meest gebruikte betaalmiddel is. Echter kan iDeal niet gebruikt worden voor uitbetalingen.

Jacks Casino & Sports review samenvatting

Onze ervaring met gokken bij Jacks kunnen we als positief beoordelen. Alles verliep soepel, van aanmelden tot storten en het spelen van spellen. Ook was het casino via mobiel net zo goed te bezoeken en spelen als via desktop. Iets wat wij erg belangrijk vinden, omdat je nou eenmaal vaak op je mobiel bent. Op deze manier kan je onderweg ook een gokje wagen. De bonusaanbieding is helder en duidelijk. Bovendien zijn er regelmatig nieuwe acties en promoties waar je aan kan meedoen.

Bij Jacks kan je gokken op sportweddenschappen, online casinospellen spelen en meedoen aan tafelspellen. Het grote voordeel is dat je dit allemaal onder één account kan spelen. Jacks is ook een van de grotere en meest bekende online casino aanbieders in Nederland. Dit komt door de geweldige aanbiedingen voor sportweddenschappen en slots. Ze worden ook ondersteund door hoge betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Als het gaat om betalingen en betaalmethoden doet Jacks zeker niet onder voor de rest. Alles staat duidelijk op de website vermeld en bij vragen is het gemakkelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Jacks is een betrouwbare aanbieder van online casino spellen en sportweddenschappen. Wij kunnen Jacks aanraden voor een leuke avond online casino vol entertainment, of een sportwedstrijd met nog meer spanning volgen omdat je net een leuke weddenschap hebt afgesloten.

Expert beoordeling
Kevin Arninkhof is de CTO NL ervaringsdeskundige
9.4/10
quote-image

De uitstraling van Jacks heeft een chique uitstraling en het lijkt net alsof je in een echt casino bent. Alles wordt duidelijk weergegeven op de website en is goed georganiseerd. Er zijn mooie plaatjes van de videoslots verwerkt in het design. Dit maakt samen met de rode kleur dat je meteen wil gaan spelen. Bovenaan staan alle categorieën die Jacks te bieden heeft. Ook reageert de website snel en laat zich makkelijk bedienen. 

Je wil natuurlijk meer weten over de bonussen die Jacks biedt? Deze vind je onder 'Promoties' bovenaan de website. Zodra je op een van de aangeboden bonussen van Jacks klikt opent het overzicht van deze promotie. Hoe je het kan claimen en ook de bonusvoorwaarden zijn overzichtelijk eraan toegevoegd. Het navigeren door de site verloopt moeiteloos. Alle informatie en spellen zijn zo gevonden.


Uiteraard hebben we ook gekeken hoe het bij Jacks geregeld is met het voorkomen van problematisch gokken. Zoals verwacht moesten we meteen al bij de registratie onze limieten instellen. Ook elke keer dat we ons inloggen kregen we een bericht over onze limieten, soort reality check.


Vervolgens hebben we hun 'Verantwoord spelen' pagina geopend. Deze kan je onderaan de website in de footer vinden. Hier vind je verschillende regels en extra opties. Alles is netjes geformuleerd en er is zeer nuttige informatie te vinden. Je kan zelfs gratis software gebruiken om jezelf te blokkeren voor alle casino's, wanneer dit nodig is. 


We hebben onze ervaringen eens vergeleken met wat recensies online. Wij hebben geen problemen ondervonden, echter waren er online wat slechte recensies. De meeste klachten zijn gebaseerd op de registratie, klantenservice en winkansen. Jack's Casino reageert overigens wel netjes op serieuze klachten op deze fora. Ze willen iedereen een fijne ervaring bieden.


Nadat we een aantal uren hebben gespeeld via desktop én via mobiel, zijn wij positief. We zijn van mening dat Jacks goed werkt en er treden geen complicaties op. Je moet wel een goede en stabiele internetverbinding hebben. Spellen met hogere grafische vereisten kunnen namelijk langzaam laden als je dit niet hebt.


Onze spelerervaring was overwegend positief, zowel het aanbod en de klantenservice. Jacks heeft genoeg leuks te bieden voor een leuke casino avond. Of om spanning te beleven van live wedden op voetbal.

door Kevin Arninkhof

Veelgestelde vragen

Is Jack’s Casino & Sport betrouwbaar?

Jack's Casino & Sports is onderdeel van een casino organisatie die al meer dan 60 jaar actief is, genaamd JVH Gaming & Entertainment. Een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit krijg je niet zomaar. Jack’s Casino & Sports wist dit te bemachtigen. Jack's Online is dus zeker betrouwbaar. Alles vindt plaats in een beveiligde omgeving, geld storten kun je met iDEAL naar het casino en ze hebben een goed preventiebeleid om probleem gokken te voorkomen.

Kan ik de inzet weer annuleren?

Nee, zodra je hebt ingezet is het niet meer mogelijk om te annuleren.

Hoe weet ik of het spel eerlijk verloopt?

Jacks Online Casino en Sports maakt gebruik van een Random Number Generator en werkt enkel met Game Providers die hoog aangeschreven staan en gecontroleerd worden. Dit betekent dat elk spel op een eerlijke manier verloopt.

Doet het casino iets aan verantwoord spelen?

Naast het verplichte instellen van je limieten bij aanmelding en inschrijving bij CRUKS geeft Jack's Casino ook informatie over hoe je gokken leuk kunt houden. Ook is het handig om te weten dat je bij Jack's bepaalde soorten spellen kunt blokkeren.

Je storting bij Jack's mag niet hoger zijn dan 14.990 euro per 24 uur, 30.000 euro per week en 50.000 euro per maand.

Is Jack’s Casino een legaal casino in Nederland?

Ja, Jack’s Casino is voor Nederlandse spelers een volledig legaal online casino. Sinds 25 November 2021 beschikt het over een licentie van de Kansspelautoriteit (KSA). Hiermee kunnen ze hun spellen aanbieden op de Nederlandse markt. Jacks Casino kunnen we met gerust hart een betrouwbaar casino noemen.

Moet er belasting betaald worden over het gewonnen geld?

Het fijne van het spelen bij een Nederlands casino met een licentie is dat je geen kansspelbelasting meer hoeft te betalen. De casino’s zijn zelf verplicht om de kansspelbelasting af te dragen. Op het moment is dat nog 30.1%.

Kevin Arninkhof
Nederlandse casino-expert Kevin Arninkhof verified symbol
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Gecontroleerd door Christa Gijzen Koerts

Content writer Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team. Lees meer
Jacks Casino Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor Jacks.nl

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid en je bevestigt dat je 18+ bent. Als niet langer onze periodieke aanbiedingen en nieuws wil ontvangen, je kunt je altijd afmelden. Al onze emails bevatten een afmeld link.

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.