Bet365
sinds 2000

Bet365

8.8/10
Populair

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Uitbetaling 1-2 dagen
Valuta EUR
Min Storting € 5
Min Opname € 5
Live chat Ja
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Heel goed casino bet365 Casino

Registreer en claim 50 gratis spins (24+)

Bekijk de bonus
Geldende Voorwaarden Bonusvoorwaarden hier
Bet365 bet365 Casino

Registreer en claim 50 gratis spins (24+)

Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

bet365 Casino Beoordeling

8.8 /10 Samenvatting
  • 8.0 Vertrouwen en Eerlijkheid
  • 9.6 Spellen
  • 8.6 Bonussen
  • 8.8 Uitbetalingssnelheid
  • 9.0 Klantenservice
49 gebruikers Bevelen het aan 6 gebruikers Do not recommend it
Raad jij bet365 Casino aan? 49 van 55 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met Bet365 Wat vond je leuk aan bet365 Casino? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij bet365 Casino

10
Voor- en Nadelen
  • Enorm aanbod in sport wedden
  • Grote keuze in casino games
  • Online casino met jarenlange ervaring in online casinospellen
  • Bonussen kunnen wat beter zijn
  • Nog geen bingo in Nederland
  • Geen fysieke wedkantoren
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
  • Verantwoord gokken
Website bet365.nl
Spellen 276
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Spaans
  • Engels
  • Portuguese
  • Chinese
  • Norwegian
  • Greek
  • Nederlands
  • Italian
  • Danish DK
Eigenaar Bet365 Group
Gelanceerd sinds 2000
Bonus
  • Registreer en claim 50 gratis spins (24+)
Spellen
  • Video Slots, Classic Slots, Fruit Machines, Jackpot Slots, 3D Slots, Vegas Slots, Video Poker, Baccarat Games, Blackjack Games, E-Sports
Contact [email protected]
Live chat Ja
Klantenservice
  • 24/7 Live Chat
  • Klachtenregeling
  • Email
  • FAQ
  • Gratis Telefoon
Uitbetalingssnelheid 1-2 dagen
Min. Storting € 5
Min. Opname € 5
Max Opname € 40000
Valuta's
  • ARS
  • BGN
  • BRL
  • CZK
  • DKK
  • EUR
  • HUF
  • ISK
  • INR
  • JPY
  • MXN
  • NZD
  • NOK
  • PLN
  • RON
  • SEK
  • CHF
  • GBP
  • USD
  • CNY
  • CAD
Stortingslimieten Ja
Inzet limieten Ja
Speeltijd limieten Ja
Zelfuitsluiting Ja

bet365 Casino vergeleken met andere casino's

Casino Bet365 bet365 Casino Circus Circus OneCasino OneCasino Jacks Casino Jacks Casino
Beoordeling 8.8/10 Circus 8.7/10 OneCasino 8.5/10 Jacks Casino 9.4/10
Bonus Registreer en claim 50 gratis spins (24+) Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+) Speel direct met €10 GRATIS! +50% bonus op jouw eerste storting! €60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+)
Min Storting € 5 € 10 € 10 € 10
Min Opname € 5 € 20 € 10 € 20
Betaalmethoden
MasterCard Visa iDeal
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s ARS BGN BRL CZK DKK EUR CAD KWD AED GBP EUR BTN AED CNY CUC EUR KWD AED
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden: Algemene voorwaarden van toepassing

Bet365 Sportsbook nu beschikbaar in Nederland

Bet365 Casino & Sports is een naam die weinig introductie nodig heeft. De naam staat synoniem voor vertrouwen en veiligheid. Hierdoor voel je je niet alleen veilig als je speelt, maar heb je ook een keuze uit de grote selectie casino games en sportweddenschappen. Ik ben in de wereld van Bet365 gedoken en hebben hier en daar een rondje meegedaan. Wat is onze ervaring met Bet365? In deze uitgebreide recensie ga ik verschillende aspecten behandelen. Hiermee hoop ik jou een duidelijke indruk te geven van Bet365 Casino & Sport in Nederland.

Bet365 in het kort

🧾 Licenties van Bet365Nederlandse Kansspelautoriteit, MGA, UK Gambling Commission, HM Government of Gibraltar
🏛 EigenaarBet365 Group
💰 Minimaal en maximaal opnamebedrag€5 - €40.000
💸 Uitbetalingssnelheid van Bet3651 tot 2 werkdagen
⚖️ Identiteitverificatieproces bij Bet365Snel met iDIN
📞 Beschikbare support kanalen24/7 live chat, e-mail, sociale media
🎰 Aantal beschikbare spellen276
🎁 Speciale bonus50 gratis spins of freebet tot €100,-

Wat maakt Bet365 een fijne aanbieder? Dit zijn de top 3 redenen waarom Bet365 zo uniek is.

Licentienull
Bet365 hoort bij de eerste tien gelukkigen die vanaf 1 oktober een Nederlandse licentie ontvingen. Zij zijn officieel live gegaan op 25 oktober 2021 en hun licentie is geldig tot 30 september 2026
Bonussennull
Bet365 biedt als een van de grootste casino-exploitanten een gigantisch aanbod aan bonussen aan haar spelers.
Ervaring
Bet365 bestaat al sinds 1974. De website Bet365 is al beschikbaar sinds 2001. Al deze jaren aan ervaring helpen deze casino-exploitant om een fantastische spelerservaring te creëren.

Welke bonussen en promoties heeft Bet365?

Bij Bet365 zijn ook in Nederland verschillende bonussen te verkrijgen. Zo kan je een welkomstbonus krijgen in de vorm van 50 gratis spins en wedkredieten voor sportweddenschappen claimen. Bet365 is net zoals CasinoTopsOnline begaan met de risico's van online gokken. Daarom zijn de bonusaanbiedingen alleen beschikbaar voor spelers ouder dan 24 jaar. Ik heb de bonussen opgedeeld in verschillende categorieën om het overzicht te behouden.

Wedkredieten voor nieuwe spelersBonus logo rood
Word lid bij Bet365 en stort minimaal €5. Bet365 zal jou wedkredieten die gelijkwaardig zijn aan jouw storting schenken tot een maximum van €100. Zodra je aan alle kwalificatievoorwaarden hebt voldaan, kan je de wedkredieten gebruiken om weddenschappen te plaatsen zonder dat je je eigen geld hoeft te gebruiken.
Gratis spins voor nieuwe spelersBonus logo blauw
Bet365 geeft in deze bonus gratis spins aan nieuwe spelers. Je zal als nieuwe speler een account moeten aanmaken en een storting van minimaal €10 moeten doen om in aanmerking te komen. Om de bonus te activeren moet je een deelnemend slotspel openen, hier kan je jouw 50 gratis spins accepteren.
De deelnemende spellen veranderen regelmatig, hiervoor kan je bij Bet365 terecht.
Gratis spins-bouwerBonus logo groen
Bet365 heeft gratis spin-bouwers op dinsdagen en donderdagen. Om in aanmerking te komen moet je spelen op geselecteerde slotspellen in de promo-periode. Je zal vijf gratis spins ontvangen zodra je €25 hebt ingezet. Vervolgens verdien je een extra gratis spin voor iedere €5 die je daarna nog inzet. Je kan jouw prijs tot wel 100 gratis spins laten lopen.
Vijf dagen gratis spinsBonus in het roze
Word lid en maak een storting van minimaal €10, vervolgens moet je deze bonus handmatig claimen door op de 'claim' button te klikken. Vervolgens moet je aan de gratis-spins-rol draaien op verschillende dagen gedurende 10 dagen. Je maakt iedere keer dat je draait kans op 10, 20, 50 of 100 gratis spins.

Wedkredieten bet365

Is registreren bij Bet365 makkelijk?

Ben jij ook net zo'n grote fan van wedden op sport als ik? Dan is het mogelijk een goed plan om je aan te melden bij Bet365! In het onderstaande stappenplan laat ik je zien hoe je dit kan doen.

Stap 1: Ga naar de Bet365 websitenull
Navigeer naar de Bet365 website en begin het aanmeldingsproces door te klikken op 'word lid'. Zodra je hier op klikt word je naar een andere pagina geleid waar het registratieproces kan beginnen.
Stap 2: Creëer een loginnull
De eerste stappen om jouw nieuwe account aan te maken zijn het creëren van een gebruikersnaam en wachtwoord. Bedenk een sterk wachtwoord om te voorkomen dat iemand anders gemakkelijk toegang kan krijgen tot jouw account.
Stap 3: Verifieer jouw identiteitnull
Zodra je tevreden bent met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, moet je jouw identiteit bevestigen met het gebruik van iDIN. Als je niet bekent bent met iDIN, leg ik je dit graag snel uit. iDIN is een dienst van Nederlandse banken waarmee consumenten zich gemakkelijk bij andere organisaties kunnen identificeren. In dit geval zullen jouw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres die bekend zijn bij jouw bank gedeeld worden met Bet365.
Stap 4: Stel jouw limieten innull
Om te garanderen dat je verantwoord speelt is het altijd een goed idee om een aantal limieten voor jezelf in te stellen. Dit is een van de laatste stappen in het registratieproces. In stap 4 krijg je de mogelijkheid om onder andere stortingslimieten en sessielimieten in te stellen.
Stap 5: Tijd om te spelennull
Je bent nu klaar om een eerste storting te doen en te wedden op het Bet365 platform!

Bet365 nu beschikbaar in Nederland

Wat is het gehele spelaanbod van Bet365?

Bet365 heeft een uitgebreid aanbod aan slots, weddenschappen en tafelspellen. Ik heb iedere categorie opgedeeld om het overzicht voor jou te creëren.

Wedden op sport

Zoals al eerder is vermeld is Bet365 bekend geworden door sportwedden. Ze zijn begonnen met voetbal en inmiddels is het aanbod uitgebreid met een groot aantal andere sporten. Dit zie je ook gelijk terug op de website als je naar het aanbod kijkt. Ze hebben wel meer dan 30 verschillende individuele sporten waar je op kan inzetten. Nog niet gesproken over de verschillende competities en disciplines. Je kan dagelijks op meer dan duizenden verschillende sportweddenschappen inzetten.  

Hier zijn ook functies beschikbaar die jouw winsten kunnen verhogen, zoals de 'bet builder'. Hier zie je gelijk het resultaat tussen quoteringen als je deze met elkaar vermenigvuldigt. De populaire cash out functie die je kan inzetten is ook geliefd. Je kan hiermee jouw verlies beperken bij een uitslag. Of je neemt genoegen met een lagere winst.

Een van de meest belangrijke sporten waar je op kan wedden zijn:

  • Voetbal

  • Darten

  • Formule 1

  • Basketbal

  • Honkbal

Live betting

Uiteraard kan je bij Bet365 ook live wedden. Je komt eenvoudig bij de live wedden sectie door linksbovenin op 'live wedden' te klikken. Hier kom je ook eenvoudig bij Bet365 livestreams. Om te weten wanneer jouw favoriete wedstrijd begint, kan je de Bet365 livestream kalender raadplegen.

Bet365 Betbuilder

De betbuilder van Bet365, wat is het precies? Het is een extra optie voor wedden op sport bij Bet365. De voetbalweddenschapbouwer geeft je de mogelijkheid om weddenschappen te bouwen uit alle voetbalweddenschappen. Wedden op voetbal 2.0 dus!

Je kan kiezen uit de populairste markten en terwijl je bouwt worden je kansen berekend. Zo kan je een weddenschap bouwen met:

  • De eerste doelpuntmaker

  • Het aantal doelpunten

  • Beide team die scoren

Zo creëer je een weddenschap verdeeld over verschillende combinaties van selecties. Ook kan je jouw bet builder weddenschap opnemen in meervoudige weddenschappen. Hiermee kan je dus leuke combinaties maken.

Je kan diverse selecties toevoegen uit bijvoorbeeld de:

  • Conference League

  • Pro League odds

  • Champions League odds

  • Europa League odds

  • Jupiler Pro League

Maar ook uit andere sporten om een meervoudige weddenschap te plaatsen. De bet builder maakt het combineren van weddenschappen heel eenvoudig en wedden op voetbal des te leuker.

null

Casino spellen

Bet365 heeft qua casinospellen een groot aanbod, met keuze uit meer dan 1000 gokkasten aanbiedingen. Er zijn ook grote jackpots te winnen met de gokkasten. Er zijn soms jackpots bij waarbij je wel meer dan €100.000 euro kan winnen.

Het spelaanbod bij Bet365 is ook absoluut zeer ruim te noemen en is onder te verdelen in verschillende categorieën.

  • Slots (gokkasten)

  • Live casino (o.a. roulette en blackjack)

  • Poker

Een Bet365 original - Super Mega Ultra Wheel

Bet365 is ondertussen bezig met het ontwikkelen van hun eigen spellen, waaronder het grote succes Super Mega Ultra Wheel. Dit spel heeft een Dual Drop jackpot met wilds, scatter symbolen, multipliers en gratis spins. Door middel van een 4x4 raster kan je op 20 winlijnen winnende combinaties maken. Omdat dit spel een progressieve jackpot heeft, zullen spelers door te spelen bij deze slot loten verdienen. Uit alle loten zal vervolgens een winnaar getrokken worden. Wordt jij de gelukkige winnaar?

Slots, gokkasten, fruitautomaten, jackpot gokkasten

Het aanbod van gokkasten bij Bet365 is te groot om op te noemen. Er zijn honderden spellen waarop je kan spelen. Je kan ze bedenken met allerlei verschillende symbolen en thema's. Van jackpot casinospellen tot echte thema gokkasten. Zoals slots gebaseerd op verschillende films, denk aan The Matrix of Rubix Cube.

Ze bieden slots van een hoge kwaliteit. Dit komt door de samenwerkingen met bekende software providers zoals NetEnt, Play 'n Go en Blueprint. Wat ook leuk is, je kan al inzetten vanaf €0,01 cent

Live casino

Helaas is het live casino minder uitgebreid. Je kan er natuurlijke populaire spellen vinden zoals roulette, blackjack en baccarat. Met het spel 'Mega Fire Blaze Roulette' kan je voor grote winsten meespelen. Je kan tot wel 2000 keer de inzet winnen in een ronde aan de roulette tafel. 

Tafelspellen

Als je meer fan bent van tafelspellen dan heeft Bet365 voor jou ook een aantal leuke tafelspellen zoals:

  • Spin-A-Win

  • Casino Hold'em

  • The Money Drop

  • Quantum Roulette

Deze spellen zijn onderdeel van de welbekende ontwikkelaar van casinospellen: Playtech.

Poker

Pokeren is ook een populair spel en er zijn dan ook verschillende pokerspellen aanwezig bij Bet365. Er is onder andere video poker te vinden, daarnaast vind je:

  • Caribbean Stud Poker

  • Deuces Wild Multi Hand

  • Aces Faces Multi Hand

  • Jacks or Better Multi Hand

Voor de nodige variatie zit je bij Bet365 helemaal goed. Het is leuk om ook eens een van de andere poker varianten te leren kennen.

Bet365 casino

Bet365 maakt gebruik van verschillende casino software

Alle casinospellen bij Bet365 zijn afkomstig van betrouwbare spelontwikkelaars, ze werken met verschillende casino software ontwikkelaars zoals:

Dit zijn grote en gerenommeerde casino software ontwikkelaars en er is dan ook geen twijfel mogelijk over de veiligheid van de spellen.

Bet365 mobiel casino en app

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bij Bet365 weten ze dit ook en hebben al hun spellen mobielvriendelijk gemaakt. De spellen die ik heb gespeeld laden allemaal snel en laten zich soepel bedienen. Ook heeft Bet365 een internationale versie van de Bet365 app. Voor Android gebruikers is deze wel te downloaden buiten de App store, dit is op eigen risico aangezien Android dit niet beveiligd. Voor Apple gebruikers is dit niet mogelijk omdat de beveiliging van Apple wat strenger is dan die van Android apparaten. Kortom, voor nu is de Bet365 nog niet beschikbaar voor de Nederlandse spelers.

Mijn spelerservaring bij Bet365 Sports & Casino

De lay-out van de site is heel duidelijk. Qua kleurstelling voel je meteen de groene sportomgeving. Verrassend genoeg maakt de site een rustige indruk, misschien zelfs saai. Er zijn nauwelijks zichtbare banners of foto's, maar in dit geval is dat niet erg. De site onthoudt de sporten en spellen waarop je wedt. Hierdoor komen ze automatisch meer op de voorgrond. Bet365 dekt jaarlijks maar liefst 600.000 verschillende evenementen. Daarbovenop bieden ze ook hun brede aanbod in casino, poker en andere spellen aan. Voor ieder wat wils!


Op de website van Bet365 is alles mooi overzichtelijk. Aan de linker kant staan alle sporten waar op gewed kan worden en bovenin staan alle categorieën die Bet365 nog meer aanbiedt. Verder vind ik dat de website snel is en eigenlijk alles te bieden heeft voor de gemiddelde speler. 


Wil je de voorwaarden van bonussen lezen of andere informatie verkrijgen? Dan is er de optie om bij de Bet365 website bovenin op extra te klikken. Hiermee krijg je uitgebreide bonusvoorwaarden, promoties, sportnieuws, resultaten en verdere site opties. Het is immers nooit verkeerd om deze te lezen, zodat je weet waar je aan toe bent bij Bet365. 


Tijd om te spelen! Dit verliep ook heel soepel. Het registreren en de eerste storting waren eenvoudig en snel. Mijn ervaring is dat alles dat wordt aangeboden bij Bet365 ook goed werkt. Zonder dat je hier enige problemen van ervaart. Wat wel jammer is, is dat Bet365 casino Nederland nog geen Nederlandse app heeft. Voor Android gebruikers is er wel een app beschikbaar. Echter downloaden is op eigen risico omdat Android dit niet beveiligd. Voor apple gebruikers is het niet mogelijk om de app te downloaden omdat de beveiligingseisen strenger zijn.


Wat mij tot slot opviel is dat Bet365 zich bekommerd om het welzijn van al haar spelers. Hun verslaving preventie beleid is zeer uitgebreid. Jaarlijks doneren zij zelfs 0,1% tot 1% van de omzet aan verslavingspreventie gerelateerde zaken.

Is Bet365 Nederland betrouwbaar?

Bet365 is een betrouwbaar online casino. Ze zijn al sinds 2000 online en hebben zeker niet stilgezeten. Bet365 behoort tot de top betrouwbare online casino's in Nederland. Ze hebben ook meerdere samenwerkingen en partners waarmee ze in zee zijn gegaan. Bet365 bestaat overigens al meer dan twee decennia. Door de jaren heen hebben ze veel ervaring opgedaan. Hiermee hebben ze zich weten te verbeteren en daarmee een van de beste gokmerken in de wereld opgebouwd

Bet365 is een eerlijk bedrijf dat heel goed geregeld is door top licentiegevers. Het bedrijf is een van de grootste spelers in de online casino wereld. Met als gevolg dat ze worden vertrouwd door velen in de industrie, over land en zelfs continenten. Als je jezelf dus afvraagt of Bet365 betrouwbaar is, is het antwoord absoluut, ja! 

Daarnaast werkt Bet365 al jaren met verschillende sportteams. De familie bezit Stoke City FC en is sponsor van Ludo Gorets Razgrad en Slavia Sofia. Hun naamsbekendheid is vergroot vanwege deze naamsverbinding. De verbinding aan deze voetbalteams heeft iets positiefs gedaan voor de sport sector.

Licenties

Zoals we weten heeft Bet365 al meerdere licenties weten te bemachtigen voordat ze door de strenge regels van het Kansspelautoriteit in Nederland kwamen. Ze hadden o.a al een vergunning uit Zweden, Malta, Denemarken, Gibraltar, Spanje en natuurlijk niet te vergeten het Verenigd Koninkrijk. Om door de strenge procedure van de KSA te komen moest Bet365 onder andere aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De organisatie moet een integriteitbeleid opgesteld hebben.
  • Het verslavingspreventiebeleid moet tot in detail uitgewerkt zijn.
  • Het reclamebeleid moet passend, niet misleidend en zorgvuldig zijn.
  • En nog veel meer...

Bet365 is vanaf 1 oktober ook legaal in Nederland en mag casinospellen en sport wedden aanbieden aan spelers. Via de onderstaande link kun je ook de licentie van de KSA terugvinden.

Hillside (New Media Malta) PLC - Kansspelautoriteit

Adres: Bet365, Hillside (Gaming) Office 1/2373, Level G, Quantum House, 75 Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex XBX 1120, Malta

Betaalmethoden

Uiteraard is iDeal de meest gebruikte betaalmethode in Nederland en kan je ook bij Bet365 betalen via iDEAL. Maar dit is niet de enige optie die wij op de site zagen. Je kan ook betalen met Mastercard, VisaKlarna en Paypal. Je kan al vanaf €5 euro storten. Een lekker laag bedrag! Het uitbetalen verloopt bij Bet365 via bankoverschrijving en duurt wat langer dan wenselijk.

Budgetcalculator

Bet365 komt in Nederland met een budgetcalculator. Het is een eenvoudige maar ook verplichte manier om je limieten aan te geven. Het moet het online casino helpen bij het identificeren van probleem gokken. Ook is het daar om spelers te beschermen en te helpen bij verantwoord spelgedrag.

Deze rekenmachine toont aan of je ruimte hebt om te gokken en of je financieel in de problemen kunt raken. Je krijgt via een stappenplan te zien of jouw geldmeter op groen, oranje of rood staat. Ook is er een gepersonaliseerde time- out. Je stelt dan een tijdslot in waarop je instelt dat je geen weddenschappen kunt spelen. Je kunt dus helemaal zelf aangeven of je wel of niet wilt spelen.

Concurrentie

In vergelijking met andere casino's is er genoeg concurrentie voor Bet365. Ik noem er een paar zodat je een beter beeld krijgt van waar je ook kan spelen.

  • ZEbet
    Spelers die zich aanmelden bij  ZEbet Sportsbook ontvangen een speciale welkomstbonus. De bookmaker biedt tot €50 in 100% ingame valuta. Ook als je bij ZEbet gaat spelen, kan je punten sparen per inzet, ook wel ZEpoints genoemd. Deze punten worden verdiend als je een weddenschap plaatst.

  • BetCity
    Ze bieden hier vergelijkbare sporten aan. De standaard welkomstbonus bij BetCity is: stort € 20 en ontvang € 20 aan gratis weddenschappen. Oftewel een welkomstbonus van 100%.

  • Holland Casino
    Het  volledige Holland Casino sportsbook aanbod lijkt enorm op die van Bet365. De bonus is een gratis weddenschap (tot  €50) op je eerste weddenschap met een quotering van minimaal 1,50. Je kan ook de Eredivisie seizoenspas kopen. Hiermee kan je het hele seizoen een voorsprong hebben. Denk aan promoties en specials. Alle Holland Casino bonussen zijn beschikbaar voor mensen ouder dan 24 jaar.

Bet365 Nederland zal voor jou als het beste uit de test komen als je wil spelen bij een online casino dat jarenlange ervaring heeft. Deze kei in de industrie heeft een enorm aanbod aan sport wedden én casino spellen. Voor de sportwedden liefhebber kan je hier goed terecht!

Is de klantenservice goed?

Contact opnemen met de klantenservice is voor ons erg belangrijk. Bij Bet365 zit dit gelukkig wel goed en klantenservice staat dan ook hoog aangeschreven bij Bet365. Doordat ze al zolang bestaan, vind je hier ook genoeg over terug. Hier zie ik vooral positieve recensies over de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid.

Ze zijn via de live chat 24/7 bereikbaar van maandag tot zondag. Ze zijn ook bereikbaar via de telefoon en e-mail. Je kan ook altijd je vraag stellen via hun social media kanalen zoals Facebook en Instagram.

Wanneer je een vraag hebt die niet echt dringend is, kan je je vraag ook per e-mail stellen. Dit kan via dit mailadres:

[email protected].

Bet365 Officiële Review Rating

Wat vinden wij van Bet365?

Bet365 is een goede toevoeging op de Nederlandse markt. Het bedrijf werkt samen met een aantal gerenommeerde software ontwikkelaars. Hierdoor hebben ze een mooi en goed aanbod in casino spellen. Daarnaast is de sectie sportweddenschappen uitstekend. Met een groot aantal sporten en een altijd gigantisch aanbod. Hiermee is Bet365 live weddenschappen heel plezierig te gebruiken. Maar dat is nog niet alles! Als Bet365 klant kan je ook genieten van een zeer uitgebreid aanbod aan livestreams. Qua online casino bonus is het niet slecht maar daar zien wij nog ruimte voor verbeteringen.


Als je een vraag hebt staat de klantenservice van Bet365 je altijd vriendelijk te woord. Hier zijn ze ook trots op en is een van hun unieke kenmerken. Bet365 is een compleet online casino en zeker een van onze favorieten. Als je wel eens een gokje waagt of wedt op sport dan is dit casino eentje die je aan jouw favorietenlijst kan toevoegen!

Wat vinden anderen van Bet365?

BeoordelaarRatingAantal reviews
App store4.5/513,470
Play store4.6/51,570

Punten van ons aan Bet365:

De totaalscore die Bet365 Nederland van ons krijgt is een 8.6 van 10 punten.

8/10 voor veiligheid en betrouwbaarheid
De betrouwbaarheid van Bet365 is over het algemeen zeer goed. Dit is mede door de Nederlandse KSA licentie die Bet365 heeft bemachtigd. Maar natuurlijk ook door de veiligheid die ze bieden aan spelers als het gaat om betalingen of gokverslavingen. De jarenlange ervaring in de iGaming markt laat ook zien dat Bet365 een betrouwbare aanbieder is. 

Als ik kijk naar reviews van bestaande klanten, zie ik een aantal klachten terugkomen. Vooral op het gebied van het verificatieproces. Overigens ook over de uitleg van bepaalde beslissingen die Bet365 neemt zijn negatief beoordeeld. Veel kan te maken hebben met de start en strenge wetgeving. Hoe dan ook is er nog ruimte voor verbetering. Vandaar de 8 van de 10 punten.
8.6/10 voor bonussen
Er zijn verschillende bonussen die je kan claimen. Zo zijn er voor de fans van wedden op sport, wedkredieten tot €100 te claimen. De bonus is enkel voor 24 jaar en ouder en de minimale storting is slechts €5. Daarnaast zijn er voor sportweddenschappen nog diverse extra's zoals:

- Bet builders
In de 'bet builder' kan je een gepersonaliseerde weddenschap creëren. Hierbij kan je tot wel 12 selecties selecteren om je unieke weddenschap te creëren.

- Cash out
Zijn casino spellen meer jouw ding? Dan kan je bij Bet365 ook een online casino bonus claimen. Zo is er voor nieuwe spelers een aanbieding van 50 gratis spins. Ook hier geldt weer een minimum leeftijd van 24 jaar. De gratis spins zijn alleen te gebruiken voor in aanmerking komende spellen. De minimale storting is €10. Een aantal extra's voor casino spelers zijn de gratis spins bouwer. Voor live casino spellen een prijstrekking voor een hoofdprijs van €5000 iedere week

- Edit bet

Op zich een ruim en gevarieerd aanbod in bonussen. De voorwaarden staan allemaal helder en duidelijk omschreven. Bovendien komen er regelmatig nieuwe acties bij. Toch is in vergelijking met andere casino bonus een beetje aan de lage kant. Ik zie dus nog duidelijk ruimte voor verbetering. Tock krijgt Bet365 een 8.6 voor hun bonusaanbieding.
9/10 voor klantenservice
Bet365 is via de live chat 24/7 bereikbaar van maandag tot en met zondag. Ze zijn ook bereikbaar via de telefoon en e-mail. Je kan ook altijd je vraag stellen via hun social-media kanalen zoals Facebook en Instagram. Bet365 klantenservice reageert altijd redelijk snel om jou te helpen met klachten of vragen. Volgens ons zijn dit meer als genoeg keuzes voor de klantenservice. Een 9 is wat de klantenservice van Bet365 verdient.
9.6/10 voor spellen
Bet365 biedt meer dan 1000 casino spellen aan dat zich steeds meer uitbreid en volgens ons een redelijk ruim aanbod is, keuze voor iedereen. De spellen laten zich goed vinden en spelen ook soepel op je mobiel. Ook is er voldoende variatie in gokkasten een goed live casino en poker toernooien. Het sportsbook is uitgebreid en biedt vele extra's, vandaar dat ik Bet365 en hun aanbod zeer waardeer en een 9.6 geef voor spellen.
8/10 voor uitbetalingssnelheid
Als ik kijk naar de uitbetalingssnelheid zie ik een probleem bij meerdere casino's terugkomen. De uitbetaling via bankoverschrijving duurt nou eenmaal wat langer. Wel is er Klarna en sinds kort ook Paypal opgenomen bij de betaalmethoden. Echter lopen alle opnames via een bankoverschrijving met een verwerkingstijd van 1 tot 5 werkdagen. Ik denk dat dit sneller zou moeten kunnen. Ik geef hiervoor 8 van 10 punten, mede doordat er wel een ruimere keuze is in betaalmiddelen om te storten.
Expert beoordeling
Kevin Arninkhof is de CTO NL ervaringsdeskundige
8.8/10
quote-image

We hebben de site en het aanbod een goed onder het vergrootglas genomen. Verschillende spellen gespeeld en hebben geen problemen gevonden. Zelfs niet als je speelt via jouw smartphone. Het aanbod is zeer divers maar duidelijk onderverdeeld en makkelijk te vinden.



Als het gaat om sportwedden is er een ruime selectie aan sporten. En natuurlijk een groot assortiment aan soorten weddenschappen die je kan spelen. Daarnaast zijn er de nodige extra's zoals bet builder, edit bet, live betting en cash out optie. De quoteringen bij het plaatsen van een weddenschap zijn regelmatig hoger dan bij andere bookmakers.  



Qua uitbetalingen en betaalmethodes zit Bet365 ook op de goede weg. Er is namelijk genoeg keuze aan betaalmethodes. Uiteindelijk spreekt het allemaal voor zich. Alles is juist en goed aangegeven op de site zodat het voor iedereen makkelijk is om zichzelf aan te melden. Of eventueel een storting wil doen, het wijst zichzelf heel natuurlijk. De snelheid bij het verwerken van opnames kan wat ons betreft beter. Met de techniek van vandaag moet het mogelijk zijn om een opname vrijwel direct te kunnen verwerken.



Mocht je vragen hebben dan is er de snelle en altijd bereikbare live chat waar je terecht kan. Ook via e-mail of telefoon staan ze tot jouw beschikking. Onze vragen werden snel en professioneel beantwoordt in de live chat. We zijn over het algemeen zeer tevreden over de klantenservice die Bet365 aanbiedt.



Ondanks dat er nog verbeterpunten zijn, vinden we Bet365 een fijne aanbieder. Het is een goed en prettig casino om bij te spelen. We kunnen Bet365 met een gerust hart aanbevelen!

door Kevin Arninkhof

Veelgestelde Vragen

Hoelang duurt het voordat Bet365 betaald?  

De opnames bij BET365 worden allemaal verwerkt door middel van een bankoverschrijving, dit is natuurlijk niet de meest snelle optie, de verwerkingstijd voor opnames ligt tussen de 3-6 werkdagen.

Biedt Bet365 een bonus aan? 

Ja, er zijn diverse online casino bonussen en sport wedden bonussen die aangeboden worden, op dit moment is er een welkomstbonus actief met tot 50 gratis spins voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Wie is de eigenaar van Bet365?

BET365 is een familiebedrijf in bezit van de familie Coates, met 50,1 % in handen van Denise Coates.

Kan ik op veel sporten wedden bij Bet365?

Zeker weten, BET365 heeft een groot aanbod en is een van de grootste aanbieders van sport weddenschappen.

Waar ligt de kracht van Bet365?

Aan het hoofd van het bedrijf staat een vrouw, vanaf het begin. Oprichtster en directrice, Denise Coates. Aangezien het een mannenwereld is, is dit erg bijzonder. Ze heeft het bedrijf weten op te bouwen naar een van de grootste bookmakers over de hele wereld. Ook concurreren ze heel goed met andere aanbieders en bieden geweldige odds aan.

Kevin Arninkhof
Nederlandse casino-expert Kevin Arninkhof verified symbol
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Gecontroleerd door Christa Gijzen Koerts

Content writer Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team. Lees meer
bet365 Casino Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor Bet365

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid en je bevestigt dat je 18+ bent. Als niet langer onze periodieke aanbiedingen en nieuws wil ontvangen, je kunt je altijd afmelden. Al onze emails bevatten een afmeld link.

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.