Circus Casino
sinds 2015

Circus Casino

8.7/10

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Uitbetaling 5-6 dagen
Valuta EUR
Min Storting € 10
Min Opname € 20
Live chat Ja
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Heel goed casino Circus

Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+)

Bekijk de bonus
Geldende Voorwaarden Bonusvoorwaarden hier
Circus Casino Circus

Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+)

Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

Circus Beoordeling

8.7 /10 Samenvatting
  • 9.6 Vertrouwen en Eerlijkheid
  • 8.0 Spellen
  • 9.6 Bonussen
  • 8.0 Uitbetalingssnelheid
  • 8.4 Klantenservice
20 gebruikers Bevelen het aan 0 gebruikers Do not recommend it
Raad jij Circus aan? 20 van 20 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met Circus Casino Wat vond je leuk aan Circus? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij Circus

7
Voor- en Nadelen
  • Zeer veel ervaring in casino
  • Uitgebreid aanbod in sportweddenschappen
  • Veilig en betrouwbaar
  • Nog geen live chat
  • Boete bij inactiviteit
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
Website www.circus.nl
Spellen 938
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Spaans
  • Nederlands
  • Engels
Eigenaar Betca B.V.
Gelanceerd sinds 2015
Bonus
  • Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+)
Spellen
  • Video Slots, Roulette Games, Blackjack Games, Jackpot Slots
Contact [email protected]
Live chat Ja
Klantenservice
  • Email
  • Gratis Telefoon
  • Stuur een bericht
  • Live chat
Uitbetalingssnelheid 5-6 dagen
Min. Storting € 10
Min. Opname € 20
Max Opname € 25000
Valuta's
  • EUR
  • CAD
  • KWD
  • AED
  • GBP
  • USD

Circus vergeleken met andere casino's

Casino Circus Casino Circus bet365 Casino bet365 Casino Kansino Kansino OneCasino OneCasino
Beoordeling 8.7/10 bet365 Casino 8.8/10 Kansino 9/10 OneCasino 8.5/10
Bonus Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+) Registreer en claim 50 gratis spins (24+) Geldopname binnen 15 minuten! Speel direct met €10 GRATIS! +50% bonus op jouw eerste storting!
Min Storting € 10 € 5 € 10 € 10
Min Opname € 20 € 5 € 10 € 10
Betaalmethoden
iDeal
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s EUR CAD KWD AED GBP ARS BGN BRL CZK DKK EUR EUR BTN AED CNY CUC
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

Algemene informatie van Circus casino

Goed nieuws! Ik heb weer een  leuke online casino met licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Ik heb het natuurlijk over Circus casino. Circus.nl kreeg op 8 maart 2022 een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Hiermee kunnen ze officieel in Nederland online kansspelen aanbieden. Circus casino is live gegaan op 24 maart 2022. 


Bij Circus casino Nederland kan je niet alleen (live) casino spellen spelen. Je kan er ook wedden op sport. In deze review zal ik je alles vertellen over dit nieuwe online casino voor Nederlandse spelers. Kom meer te weten over mijn ervaring met Circus casino.

Circus casino heeft een rijke historie in België. Opgericht in Luik vanuit een samenwerking tussen drie partijen die in Luik de eerste speelhal openden. In eerste instantie waren Emmanuel Mewissen en Jean-Marie Léonard de oprichters. Vervolgens zijn ze een samenwerking aangegaan met de familie BosquinHieruit ontstond de eerste Circus speelhal in Luik. De familie Bosquin was al actief in de gok- en amusements branche met gokkasten in cafés en restaurants.

In de loop der jaren groeiden ze steeds meer en hadden tientallen speelhallen in Wallonië. Toen sloot er nog een vierde partij aan. De familie Boniver uit Luik. Gezamenlijk werden zij de Ardent Group in de vorm van een holding. Naast online casino's gingen ze zich ook bezighouden met het ontwikkelen van websites. De Ardent Group is sinds de oprichting enorm gegroeid. Ondertussen werken maar liefst 1.350 mensen aan het succes van de organisatie!

De holding werd eigenaar van een mooi fysiek casino in een gebouw uit de 18e eeuw, Casino de Spa in 2003. Naast het fysieke casino gingen zij met de tijd mee, en richtte zij een bedrijf op dat casino software ontwikkelde, namelijk Gaming1. 

Het lanceren van Circus casino online liet niet lang meer op zich wachten. Ze hadden immers al een fysiek casino met een licentie voor de Belgische markt. Dit is iets dat verplicht is voor elk online casino. Ook hun ervaring met het maken van websites en het kapitaal om spellen te ontwikkelen, hebben bijgedragen aan hun eerste online casinoCircus gokken werd hiermee een begrip voor Belgische spelers met hun online casino circus

Dit is op zich al een begerenswaardige prestatie. Hier stopt het power team echter nog niet! Inmiddels zijn ze actief in meerdere landen waaronder:
  • Spanje
  • Frankrijk
  • USA
En nu mogen we ze verwelkomen in Nederland.

Circus Casino in Nederland is ontstaan vanuit een samenwerking van Gaming1, Gran Casino en Van der Valk International. De samenwerking werd aangekondigd in een officiële aankondiging over het starten in Nederland. Circus Casino heeft sinds maart 2022 een licentie gekregen van de Kansspelautoriteit (KSA). Echter, zijn zij al langere tijd actief in andere landen en zijn ze zeker niet nieuw in de casino industrie. Sinds de officiële opening van het online casino is de website flink gegroeid en zijn zij een van de snelst groeiende online casino's.

Gaming 1

Gaming1 biedt als casino software ontwikkelaar spellen aan op internationaal niveau, ze zijn inmiddels te spelen in Latijns Amerika, Zwitserland en ook Frankrijk. Gaming1 heeft niet alleen het populaire merk Circus maar ook 777 casino uitgebracht.

Gran Casino

Bij de nieuwe samenwerking hoort ook een nieuw jasje voor de Gran Casino keten, het Gran Casino zal verder gaan onder de naam Circus Gran Casino. Met vier vestigingen, allen in een van der Valk hotel, kunnen Nederlandse spelers nu niet alleen in het fysieke casino spelen maar ook online bij Circus NL.

Circus Gran Casino kun je bezoeken in het van der Valk hotel in:

  1. Nuland
  2. Tiel
  3. Leusden
  4. Lelystad

Van der Valk International

Van der Valk International hoort bij Nederlands oudste familie hotelketen Van der Valk. Welbekend bij ons allen en altijd goed voor een weekendje weg. De holding heeft zeven Nederlandse hotels, tien Duitse hotels, één in België, één in Spanje en één op het tropische eiland Bonaire. En ze timmeren hard aan de weg, uitbreiding is onderweg. Op dit moment zijn er twee hotels in aanbouw: Van der Valk Hotel Gorinchem en Van der Valk Hotel Lelystad. 

Top casino lijst voor betrouwbare Nederlandse casino's

Gokken is verslavend
Plaats Beoordeling Bonus aanbod Bezoek casino
1
8.5/10
Populair
topfuncties
  • Gratis spins
  • Bonus zonder storten
  • Live casino
2
8.2/10
topfuncties
  • Live chat service
  • Live casino
  • Populaire spellen
3
8.8/10
Populair
topfuncties
  • Live wedden op sport
  • Populaire spellen
  • Snelle Klantenservice
topfuncties
  • Live wedden op sport
  • Jackpot gokkasten
  • Uitgebreid Live Casino
5
9/10
nieuw
topfuncties
  • 24/7 live chat
  • Bekroond
  • Snelle uitbetaling
6
8.4/10
topfuncties
  • Jackpot gokkasten
  • 1000+ Spelen
  • great_welcome_offer

Circus General Header

Welke bonussen heeft Circus Casino?

Circus casino bonus aanbod is divers en start alvast met een leuke welkomstbonus voor nieuwe spelers. De welkomstbonussen zijn verdeeld in 3 stuks, hieronder meer.

Bonus logo roodWelkomstbonus casino
Nieuwe spelers kunnen een welkomstbonus tot € 250 claimen bij Circus Casino. Hiermee is Circus ook de aanbieder met de hoogste welkomstbonus van Nederland.Zoals elke casinobonus, komt de Circus Welkomstbonus met een aantal voorwaarden, namelijk: De welkomstbonus moet 30x worden ingezet voordat je eventuele winsten kunt laten uitbetalen. Live casinospellen en tafelspellen zijn goed voor 33%. Het aantal slots is 100%.Om de bonus te krijgen, moet je minimaal 10 euro storten.De welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers ouder dan 24 jaar.
Bonus logo blauwWelkomstbonus sport
Nieuwe spelers kunnen bij Circus Casino bij hun eerste storting voor 100% in freebets verdienen tot een maximum van 25 freebets ter waarde van €10!
De freebets zullen in eerste instantie vergrendeld zijn. Je kan iedere freebet ontgrendelen door voor €20 aan echt geld in hun sportsbook te betten. Wanneer de bet is afgehandeld, ontvang je automatisch jouw freebet.

Ook deze welkomstbonus heeft een aantal voorwaarden: De welkomstbonus is slechts één keer geldig, en geldt alleen bij de eerste storting voor nieuwe spelers op Circus.Wanneer je de welkomstbonus hebt bevestigd, kan je deze niet inruilen tegen een andere welkomstbonus. Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal €20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60).Jouw freebet moet binnen 7 dagen na activatie gebruikt worden.Deze welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers ouder dan 24 jaar.
Bonus logo groenVIP bonus
Circus Casino heeft geweldige beloningen voor loyale spelers in hun loyaliteitsbonus. Dit wordt ook wel Circus Club genoemd. Je verdient punten door in te zetten op sportevenementen of in het casino. Hoe meer punten je verzamelt, hoe hoger je VIP status.

Om alle andere promoties te zien kan je klikken op 'lees meer'.

Number 1 Ga naar de website
Navigeer naar de Circus Casino website en klik op 'je account aanmaken' om het registratieproces te starten. Zodra je hier op klikt word je naar een andere
Nummer 2 Vul jouw gegevens in
Nu ben je begonnen met het registratieproces. Je krijgt een lange lijst met vragen die je moet beantwoorden. Denk aan naam- en adresgegevens. Om het proces wat te versnellen is het handig om de benodigde documenten alvast klaar te leggen. Denk aan jouw (geldige) identiteitsdocumenten en een bankpas.
Nummer 3 Identiteitsverificatie
Zodra je de hele lijst met vragen door bent gekomen, moet je jouw ID verifiëren. Een geldig ID-bewijs is onder andere jouw paspoort, rijbewijs of natuurlijk een ID-kaart.
Number 4 Verifieer bankrekening
De laatste stap is om jouw bankrekeningnummer te verifiëren. Dit doe je door middel van het maken van jouw eerste storting. Zodra je dit hebt gedaan ben jij helemaal klaar om een gokje te wagen.

Wat is het spelaanbod van Circus Casino?

Circus Casino biedt een gevarieerd aanbod aan casino spellen verdeeld in de volgende categorieën:

Vervolgens kun je bij Circus Casino ook terecht voor live casino en wedden op sport.

Ze hebben ook genoeg te kiezen door de hoeveelheid verschillende casino software ontwikkelaars zoals:

Logo image for Evolution GamingLogo image for NetEntLogo image for ThunderkickLogo image for Pragmatic Play
Logo image for Red Tiger GamingLogo image for StakelogicLogo image for Green TubeLogo image for Gaming1

Voor online bingo heb ik bij Circus Casino geen direct aanbod gevonden, maar wellicht dat het nog voor de Nederlandse markt toegevoegd wordt.

Circus casino gokkasten

Circus Casino heeft een breed aanbod online gokkasten. De gokkasten zijn onderverdeeld in verschillende typen. Zo kan je jouw favoriete spel snel en gemakkelijk vinden. Alle populaire videoslots zoals Starburst, Book of Ra en Sweet Bonanza zijn beschikbaar. Er is echter ook een categorie met de klassieke slots. Daar vind je traditionele gokkasten, waaronder Hot to Burn, Super 7's, Joker's Jewels en Diamond Strike.

Door de ruime keuze bij Circus Casino hebben Megaways liefhebbers de keuze uit:

  • Buffalo King Megaways

  • Runner Runner Megaways

  • Piggy Riches Megaways 

  • The Dog House Megaways. 

  • en meer

Deze populaire gokkasten bieden duizenden manieren om te winnen, dus er is nog meer spanning tijdens het spelen.

Circus Casino heeft ook een aparte categorie met jackpot slots, maar op dit moment vind je hier nog niet zoveel spellen.

Circus casino spelaanbod

Live casino

Circus casino biedt ook een live casino aan, waar de beelden live worden gestreamd vanuit het echte casino in Spa. Je kunt live inzetten bij de bekende spellen live roulette, live vaccarat en live blackjack maar je kan ook de spellen 3- Card Poker, Monopoly Live en Casino Hold’em spelen. Je kan ondertussen met een echte dealer of croupier communiceren en alle handelingen volgen via een live stream. 

Voor hun live casino aanbod werkt Circus samen met Evolution Gaming, Playtech en Pragmatic Play, dus ook game shows zoals Lightning Roulette, Mega Wheel en Adventures in Wonderland kan je spelen bij Circus online. 

Circus Casino

Circus sportsbook

Ben je een sportliefhebber? Dan heeft Circus Casino een categorie speciaal voor jou met sport wedden ontworpen namelijk, Circus Sport.

Je kunt gewone weddenschappen plaatsen voor de wedstrijd (pre match) maar ook live bets plaatsen. Je kunt (live) weddenschappen afsluiten bij verschillende sporten:

  • Voetbal wedden

  • Tennis wedden

  • Formule1 wedden

  • Basketbal wedden

  • IJshockey

  • Handbal

  • Volleybal

  • Boksen

  • Rugby 

De navigatie door alle opties is vrij eenvoudig. Alle live weddenschappen zijn in een blik te zien en de overige weddenschappen bereik je met een klik van de muis.

Als je een weddenschap wilt plaatsen, hoef je alleen maar het Betticket aan de rechterkant van het scherm in te vullen. Daar vind je ook prematch of live weddenschappen. Als je een live weddenschap wilt plaatsen, kun je navigeren naar het live gedeelte. Daar zie je direct een overzicht van alle live wedstrijden die momenteel aan de gang zijn. Door op een live wedstrijd te klikken, kun je direct de live wedstrijd bekijken en eventueel realtime een weddenschap plaatsen.

De quoteringen van Circus zijn vergelijkbaar met die van andere grote bookmakers. Voor sommige spellen kun je zelfs genieten van iets hogere quoteringen.

Doordat je bij Circus Sport ook de mogelijkheid hebt om live te wedden via een live stream, kun je tijdens het kijken van de wedstrijd ook inzetten. Als je twijfelt over je weddenschap kan je met de cash out functie je inzet veiligstellen zonder te wachten op het einde van de wedstrijd.

Circus sport toernooien

Een leuke variatie op bonussen is wel dat Casino Circus Sport ook toernooien voor sport wedden organiseert. Op dit moment zijn er nog geen actieve toernooien, maar dat zal snel veranderen. Ik kan je wel vertellen hoe het gaat werken:

Het werkt op basis van punten. Zoals je ook in het casino punten kan verzamelen, is dit ook bij Circus sport mogelijk. Het werkt als een circus bonussysteem. Stel je doet graag aan voetbal wedden, dan krijg je punten als je een winnende weddenschap hebt. Hoe hoger de notering van je weddenschap, hoe meer punten je krijgt.

Een leuk extraatje om het nog een beetje spannender te maken. Ze hebben meerdere leuke acties voor hun Belgische spelers. Zoals de Pro League Challenge (Belgische eredivisie). Daarnaast heeft Circus ook een aparte categorie voor paardenraces. Hier kan je alle aankomende wedstrijden en koersen in een oogopslag zien. Hiermee kunnen ze concurreren met ZEturf.

Circus Casino

Circus casino mobiele app

Alle Circus casino spellen speel je net zo makkelijk op je mobiel als op je desktop of laptop. Circus Casino heeft een app genaamd My Circus die te spelen is op iOS en Android apparaten in België. Ook hebben ze een uitstekende mobiele browserversie van de site voor de Nederlanders. De casino app zal in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid ook naar Nederland komen.

Bij HTML5 passen alle games zich automatisch aan je schermgrootte aan. Dit betekent dat elk spel dat je speelt goed zal presteren. De graphics zijn helder en de app is eenvoudig te installeren. Circus heeft mobiele gebruikers in gedachten. Dat betekent dat je 24/7 duizenden games op je telefoon kunt spelen, waar je ook bent.

Voorbeeld van Circus Casino op mobiel

Kan je Circus casino ook gratis spelen?

Met uitzondering van Live Casino en Sportsbook kun je bij Circus bijna elk spel gratis spelen. Je kunt dit eenvoudig doen door te klikken op spelen in de gameafbeelding van je keuze. Er verschijnt dan een pop-up scherm waarin je wordt gevraagd om in te loggen, een stukje naar beneden zie je een demo knop spelen. Als je op deze knop klikt, wordt een demospel geopend dat je met virtuele valuta kunt spelen.

Demo's zijn een leuke manier om de beste casinospellen uit te proberen. In plaats van je hele saldo uit te geven aan een gokkast waar je niets vanaf weet, speel je eerst met ingame valuta. In steeds meer casino's kun je nu alleen demo's spelen nadat je bent ingelogd, en gelukkig kun je ook als gast spelen bij Circus.

Circus Nederland spelerservaring

Circus heeft een prachtig casino gecreëerd dat zeker veel spelers zal verrassen. Iets meer dan duizend gokkasten van de beste spelaanbieders. Dit zou genoeg moeten zijn om je hier zo snel mogelijk te registreren. De live casino's zijn minstens zo goed door samenwerking met ontwikkelaars zoals  Evolution gaming en  NetEnt.  Als ik kijk naar hun aanbod voor wedden op sport, doen ze niet onder voor andere aanbieders van sportweddenschappen. Er is veel keuze, een bonusaanbieding, live betting en live wedstrijden. Alle live wedstrijden zijn overigens ook via livestream te volgen.

Toch is het aanbod aan reguliere tafelspellen nog niet enorm. Er worden wel live casinospellen aangeboden tussen standaard tafelspellen. Deze zal waarschijnlijk in korte tijd verder uitgebreid worden. 

Er zijn nog niet heel veel online speler recensies over Circus casino. Deze zijn dan ook nog niet representatief voor de operator. De recensies die ik vond gingen met name over de leeftijdbeperkingen en registratie. Al met al kunnen ze nog groeien, maar zul je bij Circus Casino genoeg aanbod vinden en is er voor ieder wat wils. 

Wat mij ook opviel is de mate waarin de overkoepelende Ardent Group betrokken is bij het tegengaan van frauduleuze en illegale gokwebsites om de spelers veilig te houden. Daarbovenop komt dat Circus casino hun spelers actief hulp aanbiedt als het gaat om gokverslaving. Op basis van jouw gedrag op de website zal Circus Casino mogelijk een pop-up bericht sturen voor een korte reminder.

De website van Circus Casino is goed in elkaar gezet, wat natuurlijk te verwachten is na de jarenlange ervaring van Circus Casino in België. Alles ziet er mooi en verzorgd uit op de website en alles wordt overzichtelijk weergegeven.

De hoeveelheid spellen is nu nog wat beperkt, maar ze hebben me laten weten dat dit dagelijks wordt bijgewerkt en er snel een ruimere keuze in casino spellen en slots te vinden zullen zijn bij Circus Casino.

Ik heb de tijd hebt genomen om de website van Circus Casino te ontdekken, en ik kon er vloeiend doorheen navigeren. Het design is strak en duidelijk, alles is goed onderverdeeld in categorieën en makkelijk te vinden. De website heeft alles wat je wat je van een kwaliteitswebsite mag verwachten.

Is Circus Casino betrouwbaar?

Circus casino is al langere tijd actief in België. Ze zijn sinds 1 augustus 2011 door de Belgische Kansspelcommisie (KSC) erkend. De KSC heeft meerdere vergunningen verleend aan Circus namelijk B+, A+ en FA+. Uiteraard zullen ze de Nederlandse spelers ook een veilige en betrouwbare casino ervaring bieden. Zeker met de Nederlandse licentie van de Kansspelautoriteit (KSA).

Bovendien hebben ze ook verschillende beveiligde programma’s om persoonlijke gegevens te beschermen.

Daarnaast is Circus casino sponsor van verschillende professionele voetbalclubs in België. Dit toont ook aan dat het Circus casino een goede naam heeft en wat dat betreft betrouwbaar aankomt. Nu Casino Circus de Nederlandse licentie heeft en geopend is in Nederland, behoort het meteen tot het rijtje betrouwbare online casino's in Nederland. Denk aan Holland Casino, Betcity, TOTO, BET365 en  Jacks. Zij hebben ook allemaal zowel casino spellen als sport wedden in hun aanbod hebben.

Betaalmethoden

Omdat Circus een licentie heeft, ben je verzekerd van een betrouwbare en veilige online betaalmogelijkheid. Als je al een account hebt bij Casino Circus, zie je naast je accountnaam een optie "Storten".

Deze storting heb je nodig om geld over te maken van je bankrekening naar je Circus account.

Als je voor het eerst gaat storten, is iDEAL de enige optie. Of dit nu je eerste keuze is of niet, je hebt een super veilige en snelle betaalmethode. Als je geld wint en dit aan jezelf wilt uitbetalen, dan moet je rekening houden met de verwerkingstijd van 4 tot 5 dagen van Circus. Je kunt geld opnemen vanaf € 20 per dag en tot een maximum van € 25.000.

Voor vervolgstortingen kun je ook kiezen voor:

Licentie en adres

Het bedrijf achter Circus Casino is Gaming1 en de naam op de licentie is Betca B.V., ze wisten de licenties te bemachtigen vanaf maart 2022 met licentienummer: 1830/01.259.448 gevestigd te Rue des Guillemins 129 4000 Liège België. Ze hebben voor Circus Casino Nederland ook een adres in Nederland en wel aan de Ringbaan West 242 Tilburg.

ZEbet

Nog geen bonus beschikbaar
Speel

Holland Casino

Nog geen bonus beschikbaar
Speel

Circus Casino klantenservice

Als je hulp nodig hebt of een vraag beantwoord wilt hebben, kun je 24/7 contact opnemen met Circus Casino. Je kan ondertussen ook contact met Circus Casino opnemen via de live chat, overigens kan je ook een contactformulier invullen.  

Op hun website staat dat ze je vragen binnen 15 minuten zullen beantwoorden en zijn dus 24/7 geopend. Je kunt ook met Circus Casino in contact komen via Facebook chat. Je krijgt hier binnen 6 uur antwoord.

Telefonisch is Circus Casino te bereiken op: +31 0800-2472876.

Circus Rating

Onze eindbeoordeling van Circus casino & sport

Circus casino is een online casino in België, vooral bekend van het fysieke Circus casino. Deze vormen al jaren de basis van het bedrijf en daar is nu voor de Nederlanders een online variant aan toegevoegd. Ik heb van alles getest en gespeeld en de regeltjes gelezen, vragen gesteld aan de klantenservice, en tot zover is alles soepel verlopen. De spellen zijn te spelen op desktop en op mobiele telefoons. De bonusaanbieding en de regels zijn duidelijk en helder verwoord. Bovendien zijn ze gemakkelijk te vinden op de website. De klantenservice heeft onze vragen duidelijk en vriendelijk beantwoordt.

Ook het onderwerp verantwoord spelen wordt serieus genomen. Zo moest ik bij onze registratie onze limieten instellen. Dit zijn dagelijke tijdlimieten, stortingslimieten en het maximale bedrag op jouw account. Wat naar onze mening nog ontbreekt is een duidelijke link naar een pagina over verantwoord spelen. Uiteraard kun je in je account wel alles terugvinden en daar je limieten aanpassen. 

Punten van ons aan Circus Casino:

  • 9.6/10 voor veiligheid en betrouwbaarheid
    Circus casino heeft vele jaren ervaring en werkt samen met gerenommeerde ontwikkelaars. Ze genieten een goede naam en hebben de licentie van de KSA voor Nederlandse spelers. Ook zijn alle transacties die je doet tijdens het spelen goed beveiligd. Zo kan je altijd veilig en zelfverzekerd spelen. Door het ruime aanbod aan betaalmethoden maakt dit het ook weer makkelijker voor alle spelers om een storting te doen.

  • 9.6/10 voor bonussen
    Circus casino biedt ook een aantal gigantische bonussen aan. Ze hebben momenteel de hoogste welkomstbonus en een leuk loyaliteitsprogramma. De voorwaarden zijn helder en duidelijk en je maakt kans op leuke extra's aan het prizewheel of giftboxes.

  • 8/10 voor spelaanbod
    Circus staat bekend om zijn ruime aanbod aan gokkasten. Op het moment hebben ze nog niet alles live. Voor Nederlandse spelers zullen er iedere week nieuwe casino games bijkomen. Daarnaast kan je bij Circus casino genieten van het live casino. Er is overigens ook een ruimte keuze voor wedden op sport. Toch is er nog ruimte voor verbetering daarom 8 van 10 punten. 

  • 8.4/10 voor klantenservice
    Nu de live chat functie online is gezet ben ik zeer tevreden met alle mogelijkheden tot support dat het online casino biedt. Ze zijn goed te bereiken en Circus Casino probeert je zo snel mogelijk te helpen.

  • 8/10 voor uitbetalingssnelheid
    De uitbetalingssnelheid is tussen de 4 en 6 dagen. Dit kan nog wel wat sneller als het aan ons ligt. Echter hebben ze wel ook verschillende snellere betaalmiddelen die je kan gebruiken. Je eerste storting moet echter wel via iDeal worden gedaan. Bij uitbetaling moet je daarbij gebruik maken van de klassieke bankoverschrijving. Dit duurt altijd iets langer, maar is een heuvel dat bij ieder online casino voorkomt. Dit komt mede doordat KSA strenge regels stelt aan de verificatie voordat je kan gaan spelen. Daarom voor nu 8/10 punten. 

Circus Casino review samenvatting

Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe Nederlandse aanwinst. Circus Casino heeft het bijna allemaal. Prachtig ingerichte sportsbook, veel gokkasten en ze hebben voldoende live casinospellen. Daarnaast onderscheidt Circus casino zich met een mooie welkomstbonus en een uitstekend loyaliteitsprogramma.

Het nadeel is dat spelers onder de 24 jaar zich momenteel niet kunnen registeren bij dit casino. Ze werken eraan om dit op te lossen. Hoe dan ook om een bonus te kunnen ontvangen moet je minimaal 24 jaar oud zijn. Dit is marktconform en past in het beleid om problemen met gokken onder jeugdigen te voorkomen. 

Natuurlijk raad ik je wel aan om een kijkje te nemen bij dit casino en te profiteren van de leuke welkomstbonus. Zo kan je een eigen mening vormen over Circus casino Nederland.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij Circus Casino ook gratis spelen?

Gratis spelen is mogelijk, het online casino heeft een demo modus, daar kun je de casino spellen gratis spelen.

Welke casino spellen kan ik spelen bij Circus Casino?

De keuze in casino spellen is zeer groot, er zijn live dealer spellen, tafelspellen, slots en een groot aanbod voor sport wedden beschikbaar.

Welke betaalmogelijkheden ondersteunt Circus Casino?

Je kunt bij Circus Casino Nederland betalen met iDEAL, Paypal, Hipay en Visa- mastercard.

Is er een minimale storting vereist om op Circus te spelen?

Er zijn verschillende beperkingen gesteld aan het storten van geld op de rekening. Er moet minimaal €10 overgemaakt worden om het spel bij de aanbieder te kunnen spelen. Het maximale bedrag voor een transactie is €25.000.

Kan ik vanaf mijn mobiele telefoon toegang krijgen tot de website?

Ja, er is een mobiele Circus casino-site beschikbaar. In België hebben ze zelfs een mobiele app. Of dit ook in Nederland aangeboden gaat worden, valt nog te bezien. Maar zeker is dat je de site kunt openen vanaf je mobiele telefoon. De games op hun website zijn allemaal mobielvriendelijk.

Heeft Circus Casino een licentie?

Ja, het bedrijf heeft licenties van de Belgische Kansspelcommissie en de Nederlandse Kansspelautoriteit. Het is dus helemaal veilig om bij Circus Casino te spelen.

Welke spellen kan ik spelen bij Circus Casino?

Er zijn verschillende categorieën op de site voor verschillende spellen. Hierbij kun je denken aan tafelspellen als baccarat, blackjack of roulette. Daarnaast zijn er tal van gokkasten en kun je op sport wedden, en niet te vergeten een live casino.

Kiki van Daelen
Site manager Kiki van Daelen verified symbol
Kiki is als auteur en site manager voor CasinoTopsOnline Nederland druk bezig om jou het laatste casino-nieuws te brengen. Met haar achtergrond in marketing en copywriting is zij ondertussen gespecialiseerd in het schrijven van reviews over casino's, games en kansspel wetgeving.

Nagekeken door Kevin Arninkhof

Nederlandse casino-expert Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie. Lees meer
Circus Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor Circus Casino

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid en je bevestigt dat je 18+ bent. Als niet langer onze periodieke aanbiedingen en nieuws wil ontvangen, je kunt je altijd afmelden. Al onze emails bevatten een afmeld link.

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.