Betnation Casino
Aanstaande

Betnation Casino

8.3/10

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Valuta EUR
Min Storting € 10
Min Opname € 20
Live chat Ja
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Wij hebben momenteel geen samenwerking met dit casino. Je kan ons supporten door te spelen bij een van onderstaande casino's met een gelijkwaardig aanbod. We werken er hard voor om de beste bonussen te krijgen voor onze gewaardeerde spelers.
16 gebruikers Bevelen het aan 0 gebruikers Do not recommend it
Raad jij Betnation aan? 16 van 16 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met Betnation Casino Wat vond je leuk aan Betnation? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij Betnation

1
Voor- en Nadelen
  • Aantrekkelijke bonus
  • Uitgebreid live casino
  • 600+ spellen
  • Geen sportsbook
  • Nog niet alle spellen van alle spelontwikkelaars beschikbaar
  • Er zijn weinig betaalmethoden
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
Website www.betnation.nl/
Spellen 1000+
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Nederlands
Gelanceerd Aanstaande
Bonus
  • Geen aanbod bij CasinoTopsOnline
Spellen
  • Megaways Slot, Video Slots, Live Casino Games
Contact [email protected]
Live chat Ja
Klantenservice
  • Email
  • FAQ
  • Live chat
  • Telefoon
Min. Storting € 10
Min. Opname € 20
Max Opname € 25.000
Valuta's
  • EUR

Betnation vergeleken met andere casino's

Casino Betnation Casino Betnation Circus Circus Bet365 Casino Bet365 Casino Jacks Casino Jacks Casino
Beoordeling 8.3/10 Circus 8.7/10 Bet365 Casino 8.8/10 Jacks Casino 9.4/10
Bonus Geen aanbod bij CasinoTopsOnline Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+) Registreer en claim 50 gratis spins (24+) €60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+)
Min Storting € 10 € 10 € 5 € 10
Min Opname € 20 € 20 € 5 € 20
Betaalmethoden
iDeal
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s EUR EUR CAD KWD AED GBP ARS BGN BRL CZK DKK EUR KWD AED
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden: Algemene voorwaarden van toepassing
Geel idee icoonBetnation heeft een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Deze licentie is geldig voor (online) kansspelen tegen de vergunninghouder. Speel alleen bij aanbieders die beschikken over een geldige KSA licentie.

Betnation general

Betnation is het 21ste casino in Nederland dat een vergunning van de KSA heeft ontvangen. In september 2022 heeft de Kansspelautoriteit een vergunning verleend aan Betnation. Het moederbedrijf van Betnation (Smart Gaming B.V.) heeft een samenwerking met ORYX Gaming waardoor zij in staat zijn om een fantastisch platform aan Nederlandse spelers te bieden.

De naam laat je mogelijk denken dat je hier weddenschappen kan plaatsen, dit is echter niet het geval. Momenteel speel je bij Betnation slots, tafelspellen en gameshows.

Welke bonussen biedt Betnation?

Free spins welkomstbonusBonus logo rood
Bij de eerste storting ontvang kan je tot maar liefst 500 gratis spins krijgen! Het aantal spins wat je krijgt is afhankelijk van hoeveel je stort. Hoe hoger de storting, hoe hoger het aantal gratis spins is.

€10 tegoed bij aanmeldingBonus logo blauw
Zodra je jezelf aanmeldt bij Betnation krijg je een tegoed van €10 geschonken. Er hangen natuurlijk wel voorwaarden aan waaronder dat jouw storting minimaal €10 is en de storting moet tenminste één keer worden ingezet op gokkasten, blackjack en/of poker. Je kan deze bonus overigens op alle spellen die het casino aanbiedt spelen.

Refer-a-friend bonusBonus logo groen
Ontvang tot maar liefst €10 tegoed als je een vriend of vriendin laat registreren bij Betnation. De doorverwezen vriend(in) moet minimaal 24 jaar oud zijn en je kan deze bonus ook maar 5 keer gebruiken - je kan dus maximaal 5 vrienden doorverwijzen en zo €50 aan bonustegoed krijgen.

Wat houd je nou over aan deze bonussen?

  1. Je stort eerst €10 op jouw account om vervolgens op een slot te spelen met een hoge RTP van bijv. 97%.
  2. Betnation bonussen moeten vaak maar één keer rondgespeeld worden, waardoor je na het rondspelen zo ongeveer € 8,70 over hebt.
  3. Jouw saldo staat nu dus op €18,70!
  4. Heb je nou ook gratis spins ontvangen? Dan kan je de winst hiervan bij jouw totaalbedrag tellen en je komt op jouw uiteindelijke winst uit.

Wat zijn veelvoorkomende bonusvoorwaarden?

De meest voorkomende bonusvoorwaarden bij Betnation zijn:

  • Bonussen worden alleen uitgekeerd aan spelers van 24 jaar of ouder.
  • De speler moet een actief account zonder beperkingen hebben.
  • Elke bonus is beperkt tot één speler per spelersaccount, IP-adres en IBAN.
  • Nadat een beloning is geaccepteerd, kan deze niet meer worden geannuleerd.
  • Soekers die in een time-out zitten of interventie hebben aangevragen zijn uitgesloten van deelname.
  • Beloningsmisbruik is verboden, jouw account kan gesloten worden als dit wordt aangetoond.

Wil je de volledige bonusvoorwaarden nalezen? Dan kan je simpelweg naar 'Mijn account' gaan om vervolgens onder 'Mijn beloningen' te klikken op 'Bonusvoorwaarden'. Je krijgt dan voor een specifieke bonus alle voorwaarden op een rijtje gepresenteerd.
Ben je op zoek naar de algemene voorwaarden? Dan kan je via de website van Betnation omlaag scrollen en klikken op 'bonusvoorwaarden'.

Betnation rating

Wat vinden wij van Betnation?

Onze totaalscore voor Betnation online is een 8.3

9/10 voor veiligheid en betrouwbaarheid
Betnation vindt de veiligheid en betrouwbaarheid zeer belangrijk voor spelers. Hierdoor bieden ze ook alle veiligheid die benodigd is om gegevens van spelers veilig te stellen. Dit is een van de grote pluspunten van Betnation.
8/10 voor het spelaanbod
Met een spelaanbod van 600+ spellen is dit zeker niet verkeerd. Nu weten we dat nog niet alle gameproviders bij Betnation zijn aangesloten dus het aanbod kan alleen maar groter worden.
8/10 voor bonussen
De welkomstbonus is een leuk begin als je als nieuwe speler een account aanmaakt. Voorheen had Betnation altijd goede cashback bonussen, helaas hebben zij deze moeten schrappen vanwege de aanpassing in de Nederlandse wetgeving.
8.5/10 voor klantenservice
We hebben uitgebreid contact gehad met de klantenservice via zowel de chat, e-mail als telefoon. Deze kanalen zijn dag en nacht te bereiken, waardoor je niet op latere tijdstippen geen support kan krijgen. Wij hebben de klantenservice als positief ervaren omdat we iedere keer vriendelijk én snel werden geholpen.
8/10 voor uitbetalingssnelheid
Over de uitbetalingssnelheid valt ook niet veel te klagen, de online casino exploitant houdt zich aan hun 1 tot 2 werkdagen beleid. Tot nu toe zijn er ook geen klachten van andere spelers binnengekomen omtrent uitbetalingen en stortingen.
Expert beoordeling
Kevin Arninkhof is de CTO NL ervaringsdeskundige
8.3/10
quote-image

Met Betnation krijgt de Nederlandse casinoscene nog een uitlaatklep. De website is gemakkelijk te navigeren en maakt gebruik van een nette presentatie. Naast de grote verscheidenheid aan casinospellen, kan het ook bogen op een langetermijnengagement. De bonussen zijn gemakkelijk te begrijpen en winstgevend voor jou als speler. Spelen met vertrouwen is nooit moeilijk dankzij de stabiliteit van de service.


We kunnen stellen dat dit een fijn casino is om te spelen. Er is nog wel wat werk aan de winkel aangezien ze compleet nieuw zijn. Voor een nieuw casino is alles goed in elkaar gezet en weten we dat de makers van Betnation goed hebben nagedacht over alles. Wij hopen nu nog dat ze samenwerkingen met andere grote spelontwikkelaars aangaan om hun spelaanbod nog verder uit te breiden.


We raden dit casino ook aan voor iedereen die iets nieuws wilt proberen!

door Kevin Arninkhof

Hoe registreer je bij Betnation?

Stap 1: Navigeer naar de website en klik op registreer
Je kan de registreer button rechtsbovenin het scherm vinden. Wanneer je hier op klikt word je doorgestuurd naar een pagina waar je jouw e-mailadres en een door jou gekozen wachtwoord in moet voeren. Je kan hier ook aangeven of je promotionele berichten van de casino exploitant wil ontvangen of niet. Ook accepteer je hier de algemene voorwaarden.
Navigeer naar de registratiepagina
Stap 2: Scan jouw identiteitsdocumenten in en upload
De volgende stap is de identiteitsverificatie. Je kan hiervoor kiezen om over te schakelen naar mobiel om gemakkelijker jouw ID, paspoort of rijbewijs in te scannen - maar je kan natuurlijk ook gewoon via PC doorgaan.
Zodra jouw ingescande documenten correct zijn geupload krijg je een overzicht van de automatisch ingevulde gegevens (die zijn gelezen door het systeem). Controleer deze gegevens goed, als je een foutje ziet in de gegevens dan moet je deze nu aanpassen. 
Identiteitsverificatie voor Betnation registratie
Stap 3: Stel jouw limieten in
Jouw gegevens zijn nu gecontroleerd en geaccepteerd, je krijgt nu de kans om limieten in de stellen. Bij Betnation kan je limieten instellen voor speeltijd, stortingslimieten en balanslimieten.
Stel limieten in bij Betnation
Stap 4: Maak jouw eerste storting
Je bent nu klaar om jouw eerste storting te maken. Kies een betalingsmethode die Betnation aanbiedt (momenteel alleen iDeal). Je kan met iDeal betalingen simpelweg via jouw mobiel of desktop geld overmaken binnen een minuut. Zo gepiept dus.
Maak een storting bij Betnation

Wat is het spelaanbod van Betnation?

Betnation probeert de beste en nieuwste spellen aan te bieden in hun online casino. Zo heb jij momenteel meer dan 600 slots om uit te kiezen. Het casino werkt samen met grote spelaanbieders waaronder de volgende:

Logo image for NetEntLogo image for Pragmatic PlayLogo image for NoLimit CityLogo image for Slingo Casino
Logo image for Red Tiger GamingLogo image for Blueprint GamingLogo image for OryxLogo image for Evolution Gaming

De website heeft een zoekbalk met filters voor verschillende categorieën. Dit omvat alle spellen, nieuwe spellen, klassiek, bonanza, megaways, Book of en jackpot slots. Er zijn ook meer specifieke filters voor games van specifieke providers.

Betnation houdt haar bezoekers altijd op de hoogte van de nieuwste spelmakers. Onderaan hun website kunnen gebruikers zien in welke maand een nieuwe gamemaker aan de beurt komt. Helaas zijn deze gegevens niet helemaal juist, releases worden soms uitgesteld.

Het live casino wordt ondersteunt door drie spelmakers die hun live tafelspellen aanbieden, dit zijn:

  • Pragmatic Play

  • Evolution Gaming

  • Stakelogic Live

Andere casino's hebben vaak tafelspellen van één of twee spelontwikkelaars. Ze lopen dus voorop qua live spelaanbod. Naast klassieke tafelspellen zijn er ook leuke gameshows beschikbaar zoals Crazy Time, Sweet Bonanza Candyland, Gonzo's Treasure Hunt en Cash or Crash Live.

Niet te vergeten biedt Betnation ook Slingo aan. Als je van bingo en gokkasten houdt, zal je waarschijnlijk ook dol zijn op Slingo-spellen. Betnation heeft een brede selectie van de beste slingo spellen. Een leuk feitje is dat Betnation de meeste Slingo spellen in Nederland host!

Het komt er dus op neer dat Betnation slots, tafelspellen, gameshows en slingo aanbiedt. Ze hebben geen sportsbook in hun aanbod, ben jij nou een fan van sportsbetting? Neem dan eens een kijkje in onderstaande casino's die dit wel aanbieden.

Waar kan je slots vinden bij Betnation?

Bovenaan in de navigatie zal je de slots van Betnation Casino kunnen vinden. Je zal eerst geleid worden naar 'alle spellen', waar je een overzicht zal krijgen van de populairste slots, en dan slots per aanbieder. Weet je wat voor type slot je wil spelen? Zoals klassieke slots, bonanza, megaways etc. dan kan je simpelweg een filter kiezen bovenin je scherm.

Top spellen betnation

Heeft Betnation een live casino?

Absoluut! Wanneer je navigeert naar het live casino gedeelte zal je net zoals bij de slots een hoop spellen kunnen vinden die zijn gefiltert per spelontwikkelaar. Grote namen die we hier zien zijn Evolution, Stakelogic en Pragmatic Play. Wil jij direct naar alle roulette spellen of live shows? Dan kan je weer klikken op een van de filters bovenaan jouw scherm.

Alle Blackjack spellen van Evolution bij Betnation

Ook is er een apart kopje voor live shows in de navigatie. Op moment van schrijven zijn er 26 verschillende game shows te spelen, waaronder Dream Catcher, Gold Bar Roulette, Monopoly Big Baller en Sweet Bonanza Candy Land.

Betnation biedt een groot aanbod van live shows

Heeft Betnation een mobiele applicatie?

Betnation heeft op het moment van schrijven geen mobiele app ontwikkeld waarmee spelers toegang kunnen krijgen tot hun spelersaccount en om een gokje te wagen. Wat Betnation wél heeft gedaan, is hun mobiele website te optimaliseren. Het casino is zowel op iOS als Android apparaten goed te spelen.

We zijn onder de indruk van de mobiele website van Betnation. Alles ziet er haarscherp uit en extreem goed geoptimaliseerd voor de telefoon. De website is professioneel ontworpen en gemakkelijk te lezen, waardoor het een genot is om te bekijken. Mobiele telefoons van oudere modellen hebben moeite om toegang te krijgen tot de casinowebsite. Dit komt door het beperkte werkgeheugen op oudere telefoons. Nieuwere mobiele telefoons hebben dit probleem echter niet. Hun laadtijden zijn ook snel.

Je kunt alle games op je mobiele telefoon spelen die je ook op de computer kunt spelen. Alle spellen zijn geoptimaliseerd voor telefoongebruik, dus als je graag gokt op je mobiele telefoon, ben je hier aan het juiste adres. Ze hebben momenteel geen app.

De mobiele versie van Betnation

Is BetNation casino betrouwbaar?

De Kansspelautoriteit in Nederland is verantwoordelijk voor het verlenen van vergunningen. Dit wordt gegeven aan alle goedgekeurde online casino's die in het land actief zijn. Elk casino met een licentie van deze autoriteit wordt als betrouwbaar beschouwd. Het aanvraagproces van de Kansspelautoriteit is dan ook ontzettend streng.

Online casino's zijn afhankelijk van financieel stabiele bedrijven om te kunnen opereren. Spelers storten geld en winnen soms ook geld. Het casino moet dit initiële bedrag uitbetalen en zich houden aan de wet ter voorkoming van witwassen en terreurfinanciering. Ook moeten zij witwassen en matchfixing voorkomen in overeenstemming met de Wwft.

Casino's moeten een goed verslavingspreventiebeleid hebben. Hier staat hoe ze verslaafde spelers helpen en hoe ze voorkomen dat spelers verslaafd raken.

Betnation heeft een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit. We kunnen er zeker van zijn dat het online casino betrouwbaar is. De Autoriteit verleent alleen vergunningen aan casino's die aan bepaalde criteria voldoen.

Ten slotte moet elk online casino een goed verslavingspreventiebeleid hebben waarin staat hoe zij voorkomen dat spelers verslaafd raken aan gokken en hoe deze spelers worden geholpen. 

Het is belangrijk voor een online casino om een vergunning van de Kansspelautoriteit te verkrijgen alvorens te opereren. Dit komt doordat de Autoriteit er lang over doet om nieuwe aanvragen te beoordelen. We kunnen er dus zeker van zijn dat Betnation legitiem is dankzij de vergunning van de Autoriteit.

Welke klantenservice kanalen biedt Betnation aan?

Je kunt de Nederlandstalige klantenservice van Betnation dag en nacht bereiken. Ze bieden 3 verschillende manieren om contact met hen op te nemen.

  • Je kunt snel communiceren met een Live Chat-agent met behulp van een pc. Dit is handig voor klanten die snel hulp nodig hebben en waarvoor ze niet hoeven te reizen.
  • Je kunt ook binnen enkele minuten contact opnemen met 0297 799 502 voor hulp. Een vriendelijke medewerker neemt snel de telefoon op.
  • Met vragen of klachten kun je mailen naar [email protected]. Een medewerker van Betnation reageert binnen enkele uren op e-mails.

De Betnation-website heeft een handige pagina met veelgestelde vragen. Hier kunnen gebruikers antwoorden vinden op enkele van de meest voorkomende vragen.

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

Elk bedrag kan met een creditcard of iDEAL op het casino account worden gestort. De eerste storting moet altijd met iDEAL worden gedaan. De eerste storting kan zo laag zijn als €10 of zo hoog als €5.000.

Met deze betalingsmethoden kan je zeer veilig betalen omdat het versleuteld is. IDEAL is ook erg snel. Het bedrag staat in een fractie van een seconde op je rekening. Houd er rekening mee dat het stortingsbedrag minimaal enkele euro's per transactie is. Daarnaast regel je betalingen eenvoudig met iDEAL. Als je geld van je rekening naar een bankrekening wilt overboeken, duurt dit 2 uur tot enkele dagen.

Heeft Betnation een verantwoord gokken beleid?

Casino’s leggen in hun verslavingspreventiebeleid uit hoe zij omgaan met het voorkomen van verslaving. Ze geven ook aan wat spelers kunnen doen als ze verslaafd raken. Niet alle casino's volgen dit advies echter op. Betnation houdt zich hier wel actief mee bezig.

Het Responsible Gaming-gedeelte op de Betnation-website is geweldig om te zien. Elke pagina biedt tips om verantwoord te gokken en toont ook het anti-verslavingsbeleid. Het is een leuke toevoeging die op verantwoorde wijze de grenzen van online gokken verlegt.

Omdat spelers van 18 tot en met 23 jaar extra specifiek worden gecontroleerd door Betnation, is dat maar goed ook.

Je moet eerst speellimieten vaststellen voordat je toestemming krijgt. Deze omvatten een saldo- en stortingslimiet en een tijdslimiet. Je kunt maandelijks maximaal €135.000 storten en 240 uur per week spelen. Dit is een hoog bedrag om te storten, maar ook om mee te spelen.

Betnation biedt voor geen van hun spellen opties voor zelfuitsluiting. Als een speler het gevoel heeft dat hij of zij verslaafd raakt, kan je ervoor kiezen om zichzelf voor een bepaalde tijd uit te sluiten. Verschillende hulporganisaties adviseren om contact met hen op te nemen als je denkt dat je verslaafd bent aan online gokken.

Wil je nog meer te weten komen over verantwoord gokken? We hebben hier een uitgebreide pagina over verantwoord gokken!

Hoe zouden wij Betnation in het kort beschrijven?

Smart Gaming creëerde Betnation Casino als een waardige concurrent van bestaande online casino's. Het is het 21e online casino van ons land. Dankzij het feit dat het Nederlands gereguleerd is, is spelen bij dit casino veilig.

De toekomst van het plaatsen van sportweddenschappen is op de lange termijn onduidelijk. Momenteel staat deze provider geen weddenschappen op sportevenementen toe.

Je kunt je vermaken met een breed scala aan slots, tafelspellen, willekeur aangeboden door RNG en live spelshows. Bovendien kun je coole liveshows bekijken met slots, slingo en andere spellen.

Leden van Betnation Casino kunnen gebruik maken van het iDEAL betalingssysteem. Dit is uiterst betrouwbaar en veilig. Ook kunnen zij met iDEAL uitbetalingen regelen en betalen met een Mastercard of VISA creditcard.

Geel idee icoonNieuwe leden van Betnation Casino ontvangen een gratis spins-bonus wanneer ze ervoor kiezen om in het casino te spelen. We weten dat spelers een fijne ervaring hebben bij Betnation, dit laat zien dat ze op de goed weg zijn.

Veelgestelde vragen over Betnation

Is Betnation Legaal?

Ja, Betnation is legaal in Nederland. Zij hebben in 2022 een licentie gekregen van de kansspelautoriteit.

Wanneer komt Betnation casino online?

BetNation is ondertussen live gegaan. Dit betekent dat Nederlandse spelers terecht kunnen voor een gokje bij Betnation.

Welke betaalmethodes zijn beschikbaar?

Tot nu is bekend dat alleen de betaalmethode IDEAL beschikbaar zal zijn.

Heeft Betnation een welkomstbonus?

Nee, zij bieden geen welkomstbonus aan. In plaats hiervan werken zij met een cashback bonus.

Kevin Arninkhof
Nederlandse casino-expert Kevin Arninkhof verified symbol
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Gecontroleerd door Christa Gijzen-Koerts

Content writer Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team. Lees meer
Betnation Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor Betnation Casino

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.