ZEturf
Aanstaande

ZEturf

9.3/10
nieuw

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Uitbetaling 1-2 werkdagen
Valuta EUR
Min Storting € 15
Live chat Nee
Live casino Nee

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Wij hebben momenteel geen samenwerking met dit casino. Je kan ons supporten door te spelen bij een van onderstaande casino's met een gelijkwaardig aanbod. We werken er hard voor om de beste bonussen te krijgen voor onze gewaardeerde spelers.
44 gebruikers Bevelen het aan 5 gebruikers Do not recommend it
Raad jij ZEturf aan? 44 van 49 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met ZEturf Wat vond je leuk aan ZEturf? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij ZEturf

4
Voor- en Nadelen
  • Betaalmogelijkheid via IDeal, Visa/Mastercard
  • Paardensportweddenschappen wereldwijd
  • Mooie welkomstbonus
  • Er kan alleen op paardensport gewed worden
  • Geen online casino spellen
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
Spellen +100
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Nederlands
Eigenaar ZEBetting & Gaming
Gelanceerd Aanstaande
Bonus
  • Registreer en ontvang €40 als welkomstbonus! (24+)
Live chat Nee
Klantenservice
  • 24/7 Klantenservice via email
  • Klachtenregeling
  • Stuur een bericht
  • Telefoon
Uitbetalingssnelheid 1-2 werkdagen
Min. Storting € 15
Valuta's
  • EUR

ZEturf vergeleken met andere casino's

Casino ZEturf ZEturf Circus Circus OneCasino OneCasino bet365 Casino bet365 Casino
Beoordeling 9.3/10 Circus 8.7/10 OneCasino 8.5/10 bet365 Casino 8.8/10
Bonus Registreer en ontvang €40 als welkomstbonus! (24+) Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+) Speel direct met €10 GRATIS! +50% bonus op jouw eerste storting! Registreer en claim 50 gratis spins (24+)
Min Storting € 15 € 10 € 10 € 5
Min Opname € 20 € 10 € 5
Betaalmethoden
MasterCard Visa iDeal
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s EUR EUR CAD KWD AED GBP EUR BTN AED CNY CUC ARS BGN BRL CZK DKK
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing
Geel idee icoonZEturf heeft een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Deze licentie is geldig voor (online) sportweddenschappen en (online) paardenrennen. Speel alleen bij aanbieders die beschikken over een geldige KSA licentie om complicaties te voorkomen.

Zeturf rating

Is ZEturf betrouwbaar?

Is ZEturf betrouwbaar?ZEturf heeft eerlijk haar licentie verkregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Dit geeft al aan dat zij voldoen aan een heleboel strenge regels die zijn vastgesteld door de instantie.

Doordat ZEturf een Nederlandse Licentie heeft gekregen van de KSA, is ZEturf 100% legaal in Nederland. Hiermee bestaat er de mogelijkheid voor de spelers die graag willen wedden op paardenraces, om te wedden op verschillende paarden uit landen over de hele wereld.

Wat vinden wij van ZEturf?

ZEturf is een bookmaker gespecialiseerd in wedden op paardenraces. Oorspronkelijk is ZEturf een Franse leverancier. Sinds 2010 heeft ZEturf een licentie in Frankrijk om online wedden op paardenraces te organiseren. Vanaf 15 februari 2022 heeft ZEturf ook de Nederlandse licentie verkregen. Hiermee kunnen ze legaal paardensportweddenschappen aanbieden in Nederland. Momenteel is ZEturf de enige partij in Nederland die paardenweddenschappen op grote schaal aanbiedt. Dit onderscheidt ze dus van andere bookmakers, als jij op paarden wil wedden dan kan je dit als Nederlandse speler alleen bij deze exploitant. Wij geven ZEturf een 9.3 als eindscore.

ZEturf hecht veel waarde aan het aanbieden van een geweldige ervaring, ondanks dat zij eigenlijk een monopolie hebben op paardenweddenschappen. Ik heb gemerkt dat de ondersteuning voor weddenschappen erg goed is en jouw weddenschappen zijn gemakkelijk bij te houden. Toen ZEturf zijn licentie ontving gingen er geruchten dat zij hun aanbod zouden uitbreiden om uit hun niche te stappen, wij zien dit echter niet gebeuren. Als je een groter aanbod in sporten wil hebben dan kan je namelijk gewoon terecht bij ZEbet.

9.4/10 voor veiligheid en betrouwbaarheid
ZEturf heeft haar licentie van de Nederlandse overheid verkregen omdat zij voldoen aan een heleboel strenge regels die door deze controlerende instantie zijn vastgesteld. De KSA controleert regelmatig of een exploitant nog voldoet aan alle eisen, is dit niet het geval dan wordt de licentie afgenomen. Tot heden voldoet ZEturf dus netjes aan alle wet- en regelgeving.
9.4/10 voor bonussen
ZEturf biedt een leuke welkomstbonus voor mensen die zich registeren. Momenteel kom je in aanmerking voor €60 aan speeltegoed als je je als nieuwe speler aanmeldt.
9.4/10 voor klantenservice
De klantenservicemedewerkers van ZEturf zijn zowel vriendelijk als professioneel. Je kan support bereiken via telefoon, mail of live chat. Genoeg manieren om in contact te komen dus!
9.2/10 voor spelaanbod
We nemen hier mee dat ZEturf een focus heeft op paardenweddenschappen. Het zou dus niet logisch zijn om kritisch te beoordelen op casino-spellen. Het aanbod dat ZEturf aanbiedt in paardenweddenschappen is ongeëvenaard. Bovendien kan je alleen bij deze aanbieder op paarden wedden, dit maakt het nog specialer.
9.2/10 voor uitbetalingssnelheid
De uitbetalingssnelheid is te vergelijken met die van ZEbet, deze ligt gemiddeld rond de 1 tot 2 werkdagen. De betaalmogelijkheden zijn op het moment van schrijven iDeal Visa/Mastercard, Skrill en Paysafecard. Dit is uitgebreider dan zijn partner ZEbet.

Algemene informatie over ZEturf

Op deze pagina vertellen wij je alles over de Franse bookmaker ZEturf. We belichten het spelaanbod, het registratieproces, de bonussen en onze spelerservaring. Kom erachter of deze aanbieder iets leuks voor jou te bieden heeft.

Meest recentelijk in 2020, nam ZEturf de Nederlandse paardenrace aanbieder Runnerz over. Sinds ZEturf Runnerz heeft overgenomen, heeft ZEturf nu ook een sterke positie in Nederland. 

ZEturf is in Nederland de enige vergunninghouder voor het wedden op paardenraces. Het gaat hier dan over paardenraces in zowel binnen- als buitenland.

Wil je meer weten, lees dan rustig verder en kom alles te weten over ZEturf in deze uitgebreide review.

De geschiedenis achter het bedrijf

ZEturf valt onder ZEbetting & Gaming. Voorheen was het bedrijf bekend als ZEturf Runnerz, zoals hierboven vermeld. De oprichter - Emmanuel de Rohan Chabot - een Franse ondernemer die wedden op paardenraces heeft opgericht. Het oorspronkelijke doel van de ZEturf website, was om informatie te verstrekken aan geïnteresseerden. Hiermee zouden zij meer betrokken kunnen raken bij de paardenraces. 

ZEturf maakte pas echt naam in 2004. De oprichter besloot te concurreren met PMU Pari Mutuel Urbain, om een online gokplatform te openen. Pas in 2010 was de licentie rond en kon de site live gaan. Toen de licentie rond was kon je in Frankrijk al wedden op paardensport. Dit was in Nederland pas vanaf 15 februari 2022 mogelijk. 

Nederlandse spelers kunnen tegenwoordig de website van ZEturf bezoeken om te wedden op paardenraces over de hele wereld.

ZEturf.nl website

De website van ZEturf is goed in elkaar gezet, dit is ook wel te verwachten met de jarenlange ervaring van ZEbetting & Gaming. Het overzicht is goed te bewaren op de site en alles is ook duidelijk aangegeven. 

Zodra je even de tijd neemt om de website van ZEturf te leren kennen, zal je geen problemen ondervinden en ga je hier vloeiend doorheen. 

Expert beoordeling
Onze auteur - Kevin van Arkel
9.3/10
quote-image

ZEturf is een geweldige bookmaker voor liefhebbers van paardenraces en biedt een breed scala aan paardenweddenschappen en uitgebreide statistieken.


De klantenservice is goed te bereiken via telefoon, mail en live chat. Je hoeft in ieder geval niet lang te wachten voordat je antwoord hebt op al je vragen. Overigens is ZEturf beschikbaar in meerdere talen. Is Nederlands niet jouw moedertaal? Dan kan je ook chatten met medewerkers in het Frans, Engels of zelfs Spaans.


Betaalmogelijkheden zijn gevarieerd, waaronder populaire methoden zoals Visa/Mastercard en iDEAL. Het doel van het bedrijf is om deposito's ten allen tijde onder de €5.000 te houden, met wekelijkse terugbetalingen. 


Wat voor sommige spelers wel weer een teleurstelling is, dat ZEturf alleen paardenraces aanbied en je niet op je favoriet voetbalclub zou kunnen wedden. Dit kunnen we echter niet tegen ze houden aangezien ze dit wel aanbieden via hun andere kanaal genaamd ZEbet.


Als je op zoek bent naar een legale aanbieder van paardenweddenschappen in Nederland, dan is ZEturf zeker het proberen waard!

door Kevin Arninkhof

Welke ZEturf bonussen zijn actief?

WelkomstbonusBonus logo rood
ZEturf maakt gebruik van toffe welkomstbonussen die nieuwe spelers zouden moeten aantrekken. Momenteel loopt er een promotie waarbij nieuwe spelers in aanmerking komen voor €40 aan speeltegoed. Bonussen zijn alleen geldig voor nieuwe klanten en kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties. Je kan je bonus maar één keer claimen.
VIP programmaBonus logo blauw

Spelers die vaak weddenschappen plaatsen, kunnen speciale waardepunten verdienen, de zogenaamde ZEmiles. Hoe moeilijker de weddenschap om te winnen, hoe hoger het aantal ZEmiles dat je kan verdienen.

Als je bijvoorbeeld voorspelt welk paard als eerste finisht, krijg je een ZEmile. Er zijn manieren om meer als één ZEmile te winnen. Zodra je 200 van deze waardepunten hebt kunnen deze worden ingewisseld voor een gratis speltegoed van €1,00. Als je bijvoorbeeld het winnende paard verkeerd voorspelt, krijg je ook deze waardepunten!

ZEturf biedt ook wisselende en beperkte promoties voor zijn ZEmiles.

Heb je een ZEturf promotiecode, dan is deze te gebruiken om je bonus te claimen. Zou je een dubbel account hebben dan wordt deze meteen verwijderd. Onwettig verkregen bonussen worden van het oorspronkelijke account afgeschreven. 

Bonusvoorwaarden

Omdat ZEturf en ZEbet onder dezelfde paraplu vallen zijn de bonusvoorwaarden dus gelijkwaardig:

  • Wanneer je als speler deelneemt aan weddenschappen op afstand, vanaf registratie neem je automatisch deel aan het loyaliteitsprogramma van ZEbetting. Deelname is overigens volledig gratis, er zijn verder geen kosten of verplichtingen aan verbonden. Door deelname spaar je automatisch punten, en met die punten kan je extra speltegoed ontvangen.
  • Spelers tot en met 23 jaar zijn uitgesloten van deelname aan bonussen en dus ook het loyaliteitsprogramma. Zodra een speler de leeftijd van 24 jaar heeft bereikt komt deze in aanmerking voor beide.

Hoe kan ik me registreren bij ZEbet?

Ben jij geïnteresseerd in paardenraces en zou je hier graag op willen wedden? Dan zit je bij ZEturf helemaal goed! Lees hieronder hoe je jezelf gemakkelijk kan registreren.

Stap 1: Ga naar de ZEturf website en klik op 'registreren'null

Als eerste zal je naar de ZEturf website moeten gaan. Bovenin het menu kan je klikken op 'registreren'.

Stap 2: Vul jouw persoonsgegevens en adres innull

Op deze pagina zal er worden gevraagd om jouw persoons- en adresgegevens. Bovendien krijg je hier de kans om een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Lees nog de algemene voorwaarden door voordat je akkoord gaat, en naar de volgende stap gaat.

Stap 3: Bevestig jouw e-mailadresnull

Je zal een mailtje ontvangen waarin je kan verifiëren dat het ingevulde e-mailadres daadwerkelijk van jou is. Met de activatielink in deze e-mail kan je jouw account officieel activeren.

Stap 4: Stel jouw limieten innull

Ook bij ZEturf houden ze zich netjes aan de nieuwe richtlijnen van de Nederlandse Kansspelautoriteiten. Nu je een nieuw account hebt, krijg je ook de mogelijkheid om limieten in te stellen. Dit om te voorkomen dat speelgedrag uit de hand loopt. Overigens zal ZEturf automatisch limieten instellen als je jonger bent dan 24 jaar.

Zeturf general

Wat is het volledige ZEturf spelaanbod?

Zoals vermeld is ZEturf een aanbieder van paardenrace weddenschappen. We leggen je hieronder graag uit wat voor types weddenschappen er zijn.

Weddenschappen / Paardenraces

Bij ZEturf NL beginnen de wedstrijden bijna non stop. De deals zijn echt geweldig, inclusief paardenraces van over de hele wereld. Daardoor is er een bijna 24/7 de mogelijkheid om deel te nemen aan paardenweddenschappen.

Je kan het programma van de paardenraces volgen via de website van ZEturf. Alle evenementen van vandaag en de volgende dag worden hier aangekondigd.

Er zijn verschillende manieren om te wedden op paardenraces waaronder: 

  • Winnend: Voorspel welk paard als eerst over de finish komt, het is de simpelste en populairste weddenschap bij ZEturf, en geschikt voor de beginnende speler. Wint jouw paard en hebben maar weinig andere spelers op deze winnaar ingezet, dan is je uitbetaling hoog.
  • Plaats: Voorspel een paard dat als 1e, 2de of 3de over de finish komt.
  • Winnend & plaats: Kies één winnend paard en zijn plaats
  • Duo: Voorspel de eerste twee paarden die over de finish komen, maar wel in de juiste volgorde.
  • Koppel: Voorspel de eerste twee paarden die over de finish komen, de volgorde is niet van belang
  • Plaatskoppel: Voorspel 2 paarden die bij de eerste drie finishen, de volgorde is niet van belang.
  • 2 uit 4: Voorspel welke twee paarden bij de eerste vier eindigen, de volgorde is niet van belang.
  • Trio: Voorspel welke drie paarden als 1e, 2de en 3de eindigen in de juiste volgorde
  • Trio wanorde: Voorspel welke drie paarden als 1e, 2de en 3de finishen, zonder een bepaalde volgorde.
  • Kwartet: Voorspel welke vier paarden als 1e, 2de, 3de en vierde finishen.
  • Kwintet wanorde: Voorspel welke vijf paarden als eerste vijf finishen, zonder een bepaalde volgorde.
  • Dubbel winnend: Voorspel voor twee opeenvolgende races het paard dat als 1e over finisht
  • V4: Voorspel voor vier opeenvolgende races het paard dat als 1e finisht. En zo ook met 5, 6, 7 of 8 opeenvolgende races het paard dat als 1e finisht.
  • Quadpot: Voorspel in vier opeenvolgende races een paard dat als 1e, 2de, 3de finisht.
  • Placepot: Voorspel in zes opeenvolgende races een paard dat als 1e, 2de, 3de finisht.

ZEturf Live Betting

Op de website van ZEturf kan je ervoor kiezen om de paardenraces live te volgen. Je kan overal ter wereld en op elk moment deelnemen aan verschillende weddenschappen, net als bij een wedstrijd.

In het live gedeelte van ZEturf moet je je inzet plaatsen voordat het startsignaal wordt gegeven, of je moet wachten op de volgende race.

Daarna kan je elke race zo vaak bekijken als je wil. In het live gedeelte is er ook een uitgebreide analyse van de paarden in de race en live updates.

Over gratis spelen kunnen we heel kort zijn, dit kan namelijk niet. ZEturf biedt geen standaard casino-spellen aan, hierdoor is het dus natuurlijk niet mogelijk om gratis te spelen.

ZEturf Mobiel  / App

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon of tablet en een werkende internetverbinding, kortom de meeste mensen weten wel met deze technologie om te gaan.

Mobiel online gokken in Nederland wordt dankzij deze nieuwe technologie steeds populairder.

Daarom moeten goksites ook mobiele producten van hoge kwaliteit promoten.

Het ZEturf team heeft ervoor gekozen om zich primair te richten op haar mobiele website, de aanbieder heeft geen casino app beschikbaar.

De mobiele website van ZEturf is goed ingedeeld en ontworpen in hetzelfde kleurenschema als rood en wit. Als je deze desktopsite eerder hebt gezien, zie je meteen de overeenkomsten.

Op de mobiele site van ZEturf kan je eenvoudig zoeken naar een specifiek paard en een weddenschap plaatsen via het menu. Je hoeft geen extra software te downloaden.

Zo ziet ZEturf eruit op je mobiel

ZEturf betaalmethoden

Bij ZEturf kan je wedden met verschillende betaalmethoden. Je account is veilig en ZEturf werkt alleen met betrouwbare betalers.

Je kan een bankoverschrijving doen of gebruik maken van iDeal. Er worden ook methoden zoals HiPay gebruikt, waarbij je Visa, MasterCard, Maestro of Mister Cash kan gebruiken. Andere betaalmethoden zijn PayPal, Skrill, PaySafeCard en Ticket Premium (deze betaalmethoden zijn nog niet actief).

Stortingen staan bijna onmiddellijk op je account en er is wel een minimumbedrag  vereist van €15 om te storten. Er is geen maximum stortingsbedrag, maar ZEturf let vooral goed op als een speler symptomen van verslaving vertoont. ZEturf houdt rekening met verantwoord spelen.

Opnames worden ook vrijwel direct geregeld. Meestal moet je 1 tot 5 werkdagen wachten, afhankelijk van de betaalpartij die je kiest. Je betaalt geen transactiekosten voor stortingen of opnames.

ZEturf klantenservice

Als je van plan bent een account aan te maken bij ZEturf, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je de beste ondersteuning krijgt van de klantenservice. Gelukkig zijn de klantenservicemedewerkers van ZEturf niet alleen professioneel maar ook vriendelijk. Ze staan altijd snel klaar om al je vragen te beantwoorden.

  • Telefoon: De klantenservice is bereikbaar op 0703380365 en is te bereiken vanaf 9:00.
  • Contactformulier: Dan is er nog de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen, deze word altijd zeer snel beantwoord.
  • Live chat: ZEturf heeft de functie van live chat toegevoegd. Je kan met een klik op de knop een chat beginnen met een van de klantenservicemedewerkers.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan een kijkje in onze FAQ-sectie, hier vind je mogelijk nog antwoord op jouw vraag!

Is ZEturf Online wedden op paardenraces legaal?

Ja, het is legaal omdat ZEturf online een Nederlandse licentie heeft.

Vanaf welke leeftijd kan je beginnen met wedden op paardenraces?

Om online te gokken of wedden op paardenraces, moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Kan ik online wedden op paardenraces leren?

De ZEturf website bevat een schat aan informatie over hoe je het meeste uit jouw weddenschappen kan halen. Je krijgt tips van experts en zo krijg je een goed beeld van hoe je online kan gokken.

Is er een mobiele website om te spelen?

Je kan de mobiele website van ZEturf online openen via je browser. Mobiel wordt steeds belangrijker door de veranderende behoeften en wensen van spelers. Live paardenraces op mobiele apparaten maken het moeilijker om naar de races te kijken. We raden je aan dit gewoon via je browser te doen, ZEturf heeft geen app.

Hoe kan ik geld storten?

Je kan storten met iDEAL, Visa/Mastercard.

Kevin Arninkhof
Nederlandse casino-expert Kevin Arninkhof verified symbol
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Gecontroleerd door Christa Gijzen Koerts

Content writer Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team. Lees meer
ZEturf Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor ZEturf

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid en je bevestigt dat je 18+ bent. Als niet langer onze periodieke aanbiedingen en nieuws wil ontvangen, je kunt je altijd afmelden. Al onze emails bevatten een afmeld link.

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.