BetMGM review
Aanstaande

BetMGM review

8.5/10
Populair

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Uitbetaling Direct
Valuta EUR
Min Storting € 10
Min Opname € 10
Live chat Ja
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Wij hebben momenteel geen samenwerking met dit casino. Je kan ons supporten door te spelen bij een van onderstaande casino's met een gelijkwaardig aanbod. We werken er hard voor om de beste bonussen te krijgen voor onze gewaardeerde spelers.
0 gebruikers Bevelen het aan 0 gebruikers Do not recommend it
Raad jij BetMGM Casino aan? Ben de eerste die dit casino beoordeeld! Sorry voor jouw ervaring met BetMGM review Wat vond je leuk aan BetMGM Casino? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij BetMGM Casino

2
Voor- en Nadelen
  • Geweldige klantenservice
  • Hoge welkomstbonus
  • Bovengemiddelde odds voor sportweddenschappen
  • Geen mobiele app
  • Weinig betaalmethoden
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
Website www.betmgm.nl/
Spellen 500
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Engels
  • Spaans
Eigenaar MGM Resorts International
Gelanceerd Aanstaande
Best Game
Bonus
  • BetMGM Casino
Spellen
  • Video Slots, Classic Slots, Fruit Machines, Stacked Wild Slots, Jackpot Slots, 3D Slots, Vegas Slots, Video Poker, Blackjack Games, Live Casino Games, High Roller Games, Table Games
Contact [email protected]
Live chat Ja
Klantenservice
  • Email
  • Live chat
  • Telefoon
Uitbetalingssnelheid Direct
Min. Storting € 10
Min. Opname € 10
Max Opname € 50.000
Valuta's
  • USD
  • CAD

BetMGM Casino vergeleken met andere casino's

Casino BetMGM review BetMGM Casino Jacks Casino Jacks Casino Circus Circus Bet365 Casino Bet365 Casino
Beoordeling 8.5/10 Jacks Casino 9.4/10 Circus 8.7/10 Bet365 Casino 8.8/10
Bonus BetMGM Casino €60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+) Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+) Registreer en claim 50 gratis spins (24+)
Min Storting € 10 € 10 € 10 € 5
Min Opname € 10 € 20 € 20 € 5
Betaalmethoden
iDeal Trustly
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s USD CAD EUR KWD AED EUR CAD KWD AED GBP ARS BGN BRL CZK DKK
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden: Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

Betmgm general

BetMGM Casino, de Amerikaanse gigant die nu ook de Nederlandse markt verovert met een stijlvolle vormgeving en een authentieke Las Vegas-sfeer en zorgt voor de ultieme gokervaring.

BetMGM biedt je een unieke spelomgeving, een hoge welkomstbonus en een uitgebreid spelaanbod. Als je houdt van slots, live casino actie of sportweddenschappen, BetMGM Nederland Casino is de plek voor jou.

Mijn beoordeling van BetMGM

BetMGM is een betrouwbare keuze voor Nederlandse spelers die op zoek zijn naar een veilig en verantwoord casino. Het BetMGM casino heeft een uitgebreid aanbod van klassieke slots tot live dealer games, waardoor er voor iedereen wat wils is. De klantenservice is uitstekend en de regelmatige updates en nieuwe functies zorgen voor voortdurende verbeteringen, waardoor de speelervaring steeds weer naar een hoger niveau wordt getild.

Voor een veilige, plezierige en eersteklas casino-ervaring, is BetMGM een keuze die ik je zeker kan aanbevelen. In deze BetMGM review zal ik je zoveel mogelijk informatie geven, zodat je goed voorbereidt het BetMGM casino kunt bezoeken.

De ervaringen van de Nederlandse spelers zijn zeer positie. Naar aanleiding van ons eigen ervaringen is onze totaalscore voor Bet MGM uitgekomen op een mooie 8,5.

9/10 voor veiligheid en betrouwbaarheid
Met een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) is BetMGM een legaal en veilig platform voor zowel casino- als sportweddenschappen.
8/10 voor bonussen
Nieuwe spelers worden verwelkomd met een aantrekkelijke welkomstbonus, maar er zijn ook regelmatig promoties die nog meer voor speelplezier kunnen zorgen.
8.5/10 voor Klantenservice
De klantenservice van BetMGM is 24/7 beschikbaar voor spelers, via live chat en e-mail, staat het ondersteuningsteam klaar om je vragen te beantwoorden en problemen snel op te lossen
8/10 voor spelaanbod
BetMGM heeft een uitgebreid aanbod aan spellen, waaronder populaire slots van softwareleveranciers als NetEnt en Microgaming, tafelspellen en een live casino. missen.
9/10 voor de uitbetalingssnelheid
Bij BetMGM zijn de uitbetalingen gegarandeerd snel en veilig. Ze bieden verschillende stortings- en opnamemethoden aan, en ze verwerken hun betalingen meestal binnen 24 uur.
Expert beoordeling
Christa Gijzen Koerts
8.5/10
quote-image

BetMGM is een samenwerking tussen Entain en MGM resorts, die je mogelijk al kent van de Las Vegas strip. Ze ontvingen in de zomer van 2023 al hun licentie, maar het platform is uiteindelijk in april van 2024 live gegaan. Ondanks dat ik dit een fijn casino vind vanwege hun historie en ervaring in de industrie, vind ik de website soms enorm langzaam - dit zou kunnen komen door het gebruik van een VPN. Ik ben verder blij om te zien dat de klantenservice 24/7 beschikbaar is en dat er genoeg spellen aanwezig zijn om niet te vervelen.


Bonussen bij BetMGM sportsbook zijn niet teleurstellend. Er zijn 3 aparte welkomstbonussen, echter is de casino bonus de echte knaller met €250 aan speelgeld en 50 gratis spins. Als je een bonusjager bent, kan je deze niet missen.

door Christa Gijzen-Koerts

Bonussen & promoties

Bet MGM Casino biedt spelers een scala aan bonussen en promoties aan die zowel nieuwkomers als trouwe spelers belonen.

BonusBetMGM
🔁 Inzetvereisten20x rondspelen (casino) of inzetten op minimum odds van 1.30 (sport)
💰 Welkomstbonus€250 cash + 50 gratis spins
💶 StortingsbonusNiet aanwezig
💎 No deposit bonusNiet aanwezig
🛍️ Andere bonussenDagelijkse en wekelijkse profit boosts

Bonusvoorwaarden

De vijf belangrijkse bonusvoorwaarden voor alle bonussen bij BetMGM zijn:

  • Beschikbaarheid: Welkomstbonussen zijn alleen beschikbaar voor nieuwe spelers die 24 jaar of ouders zijn en een geldig/geverifieerd BetMGM account hebben.

  • Bonus activeren en geldigheidsduur: Om de welkomstbonus te claimen moet je deze accepteren tijdens het registratie-proces en de minimale storting voor kwalificatie binnen 14 dagen doen. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om aan de inzetvereisten/rondspeelvoorwaarden te voldoen, en nog eens 7 dagen om jouw bonus te claimen. De gratis spins moeten binnen 3 dagen na ontvangst worden gebruikt.

  • Inzetvereisten: De minimumstorting van €10 moet 20 keer worden ingezet om de cash bonus te ontgrendelen. Bijvoorbeeld, een storting van €20 vereist €400 aan inzetten (20x20) om de bonus te ontgrendelen. De gratis spins hebben geen inzetvereisten, maar verlopen na 3 dagen als je ze niet gebruikt.

  • Stortings- en bonuslimieten: De minimale storting is €10. De cash reward is beperkt tot €250, ongeacht hoeveel je boven dit bedrag stort.

  • Bijdrage van spellen aan inzetvereisten: Alleen inzetten op slots, instants en slingo dragen 100% bij aan het voldoen aan de inzetvereisten. Live casino spellen of tafelspellen dragen niet bij aan de inzetvereisten!

Loyaliteits- en VIP programma

Als vaste speler bij Bet MGM kun je regelmatig profiteren van bonussen zoals reload bonussen, gratis spins, en cashback aanbiedingen. Als loyale speler kan je onderdeel worden van het loyaliteitsprogramma. Hierbij kan je punten sparen - ook wel bonuscredits genoemd - door spellen te spelen. Je kan deze punten vervolgens weer inwisselen voor extra beloningen.

BetMGM geeft VIP-spelers exclusieve voordelen, zoals hogere tafellimieten, persoonlijke accountmanagers en speciale aanbiedingen.

Betmgm bonus

Spelaanbod

BetMGM Nederland heeft een uitgebreid spelaanbod, waaronder slots, live casino en sportweddenschappen.

Sportweddenschappen bij BetMGM sportsbook

Je kan bij BetMGM op meer dan 25 sporten weddenschappen plaatsen. Ik zie ook dat het sportsbook wordt het meest wordt geprezen onder andere spelers. De populairste sporten zijn voetbal, tennis, darts, basketbal en honkbal.

SportsbookBetMGM
🔢 Aantal sporten25
🏆 Aantal voetbal leagues20+
⚽️ Wedopties voor top voetbalwedstrijden90+
🏀 Wedopties voor topbasketbalwedstrijden340+
🎾 Wedopties voor top tenniswedstrijden40+

Het casino biedt overigens extra bonussen aan waaronder free bets, profit boosts en BetMGM specials die wisselen.

Het sportsbook van BetMGM komt positief uit de test omdat de odds die ze aanbieden meestal beter zijn bij andere sportsbooks in Nederland. Gemiddeld liggen je winkansen op 94.56%. Andere features die je niet kan missen zijn de cash-out, bet builder en de live weddenschappen.

Wat voor slots zijn er?

Bet MGM Casino heeft een uitgebreid aanbod aan gokkasten. Je vindt er klassieke fruitautomaten, cluster- en megaways gokkasten van topaanbieders zoals Pragmatic Play, Big Time Gaming, Barcrest en NetEnt.

CasinoBetMGM
🎰 Aantal spellen500+
💰 Gemiddelde RTP96%
🎁 Mijn favoriete spelSweet Bonanza
🎲 Live casinoBeschikbaar met Nederlandse dealers

Enkele populaire titels die je kunt verwachten zijn:

  • Book of Dead (Play’n GO)

  • Starburst (NetEnt)

  • Gates Of Olympus (Play’n Go)

  • Buffalo King MEGAWAYS (Pragmatic Play)

Verder hebben ze exclusieve spellen die je alleen bij BetMGM kunt spelen. Mijn favoriete MGM exlusive, zijn de MGM Millions. Dit is hun eigen jackpot waarbij je kan spelen voor de mini, minor, major of mega jackpot. Je kan hiermee tot wel 22 miljoen euro winnen.

Mgm millions

Hoe is het live casino?

In het live casino van Bet MGM kun je genieten van de authentieke Las Vegas sfeer en stijlvolle vormgeving met een breed scala aan live tafelspelen. Je kunt hier live spelen met echte dealers en andere spelers. De live streams zijn van goede kwaliteit en de interactie verloopt soepel

Enkele live speeltafels zijn:

  • Direct Live Roulette

  • Exclusive Free Bet Blackjack

  • Grand Baccarat Live

  • Onbeperkt Blackjack

  • Baccarat Controlled Squeeze

Exclusieve MGM-tafels en live spelshows zoals:

  • Crazy Time Live

  • Snakes and Ladders Live

  • Verder nog iets bijzonders?

Bet MGM is een casino dat zich onderscheidt door exclusieve MGM-slots en jackpots, die alleen bij hen beschikbaar zijn. Bovendien hebben ze een enorme jackpot en unieke spelshows, zoals Crazy Time Live en Snakes and Ladders Live. De site heeft ook een overzichtelijk en een gebruiksvriendelijk sportweddenschapsgedeelte. Bet MGM geeft spelers de mogelijkheid zich uit te sluiten van bepaalde secties en spellen, zodat ze verantwoord kunnen spelen.

Hoe is de sfeer?

De sfeer bij BetMGM is levendig en authentiek, met een stijlvolle vormgeving die een echte Las Vegas uitstraling heeft. De full HD-livestreams en dealers die Nederlands spreken zorgen ervoor dat je het gevoel krijgt dat je in een echt casino zit.

Service & betrouwbaarheid

Hoe is de klantenservice?

BetMGM Casino heeft een Nederlandse klantenservice die te bereiken is via live chat, e-mail op [email protected] en telefoonnummer +31 800 2300415. Hoewel de klantenservice zich kenmerkt door een goede bereikbaarheid en behulpzaamheid, maken sommige gebruikers melding van langere wachttijden voor de live chat.

Hoe lang duurt een uitbetaling bij BetMGM Casino?

De uitbetalingen bij BetMGM Casino kunnen variëren, maar over het algemeen worden ze snel verwerkt. Op de site staat dat de officiële verwerkingstijd tot 24 uur kan duren, maar de meeste uitbetalingen staan al binnen 1 minuut op de rekening.

Is BetMGM betrouwbaar?

Ja, BetMGM is een betrouwbare online casino. Het heeft een Nederlandse vergunning van de Kansspelautoriteit (Ksa) en wordt streng gecontroleerd door hun organisatie. En het bedrijf maakt ook deel uit van de LeoVegas Groep.

Is BetMGM legaal?

Ja, BetMGM heeft sinds augustus 2023 een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en is daarmee een legale aanbieder van online kansspelen in Nederland.

Is de site handig en makkelijk te gebruiken?

Het gebruiksgemak van de website van BetMGM wordt als prettig ervaren, met een duidelijke lay-out en eenvoudige navigatie. Sommige gebruikers hebben echter kritiek op de app, met name als het gaat om het vinden van bepaalde spellen zoals voetbal en er zijn opmerkingen over het verificatieproces van identiteit dat traag kan zijn.

Wat is TrueLayer bij BetMGM?

BeMGM maakt gebruik van TrueLayer om de veiligheid van de site te vergroten. Het wordt gebruikt voor veilige betalingen en om te controleren of een bankrekening echt op naam van de speler staat.

TrueLayer is een bedrijf dat onder toezicht staat van de Financial Conduct Authority, de financiële toezichthouder van het Verenigd Koninkrijk.

Zijn er nog addertjes onder het gras?

Bij BetMGM Casino zijn er geen verborgen verrassingen. Het is wel belangrijk om te weten dat bonussen pas worden toegekend als aan de rondspeelvoorwaarden is voldaan.

TIP! Houdt er alstublieft rekening mee dat de algemene voorwaarden en promotievoorwaarden van invloed kunnen zijn op bonussen en uitbetalingen. Lees deze voorwaarden dus altijd goed.

Wat doet BetMGM Casino aan verantwoord spelen?

BetMGM biedt verschillende hulpmiddelen en maatregelen aan om verantwoord spelen te bevorderen, zoals:

  • stortingslimieten

  • sessielimieten

  • zelfuitsluiting

  • ondersteuning en advies voor spelers die hun speelgedrag willen controleren.

Hoe maak ik een account aan bij BetMGM?

Stap 1: Klik op aanmelden
Klik op de “Aanmelden” knop bovenaan de pagina van BetMGM online casino. Klik op deze link en registreer je. Als je al een account hebt, kunt u gewoon inloggen.
Stap 2: Bevestig het privacybeleid
Lees het privacybeleid van BetMGM zorgvuldig door, ga je akkoord met het privacybeleid klik dan op “Doorgaan”.
Stap 3: Kies je bank voor iDIN
Als onderdeel van het aanmeldproces bij BetMGM moet je inloggen met iDIN. Selecteer de gewenste bank, zodat de benodigde gegevens veilig worden doorgegeven aan BetMGM.
Stap 4: Vul je gegevens aan
Na het inloggen met iDIN , zijn sommige gegevens al ingevuld, zoals je achternaam, telefoonnummer en e-mailadres. Vul de rest van je gegevens aan en stel je limieten per dag, week of maand in. Klik op “Ga Verder”
Stap 5: Selecteer je bank voor (uit)betalingen
Zijn alle gegevens ingevuld zijn, kun je de bank selecteren die je wilt gebruiken voor het storten en uitbetalen van geld. Let op: Het rekeningnummer moet wel op jouw naam staan.
Stap 6: Upload je identiteitsbewijs
Bij deze stap dien je een geldig identiteitsbewijs te uploaden, dit kan een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs zijn. BetMGM zal deze documenten controleren.
Stap 7: Kies je welkomstbonus
Als BetMGM je registratie heeft geaccepteerd, kun je direct je welkomstbonus kiezen. Je kunt kiezen uit een Casino Bonus, Live Casino Bonus of Sports Bonus. Wil je geen bonus? Klik dan op “Geen bonus”

Veelgestelde vragen

Is BetMGM casino betrouwbaar?

Ja, BetMGM is het in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA).

Kan je bij BetMGM wedden op sport?

Ja, je kan bij BetMGM wedden op sport.

Is er een welkomstbonus bij BetMGM?

Ja, bij BetMGM kunnen nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kiezen uit 3 verschillende welkomstbonussen. Een casino welkomstbonus, een sport welkomstbonus, of een live casino welkomstbonus.

Welke betaalmethodes zijn er bij BetMGM?

Je kunt bij BetMGM de betaalmethodes iDeal en Trustly gebruiken. Voor het uitbetalen kan het gewoon naar je bankrekening.

Heeft BetMGM nog meer vergunningen?

Ja, BetMGM heeft naast een vergunning van de Ksa ook een vergunning van de UK Gambling Commission.

Kan je BetMGM Casino ook spelen op je mobiel?

Natuurlijk kun je de casino spellen van BetMGM ook spelen op je mobiel.

Christa Gijzen-Koerts
Content writer Christa Gijzen-Koerts verified symbol
Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team.

Gecontroleerd door Kevin Arninkhof

Nederlandse casino-expert Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie. Lees meer
BetMGM Casino Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor BetMGM review

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.