Unibet
Aanstaande

Unibet

8.7/10

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Uitbetaling Up to 24 hrs
Valuta EUR
Live chat Ja
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Wij hebben momenteel geen samenwerking met dit casino. Je kan ons supporten door te spelen bij een van onderstaande casino's met een gelijkwaardig aanbod. We werken er hard voor om de beste bonussen te krijgen voor onze gewaardeerde spelers.
47 gebruikers Bevelen het aan 3 gebruikers Do not recommend it
Raad jij Unibet Casino aan? 47 van 50 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met Unibet Wat vond je leuk aan Unibet Casino? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij Unibet Casino

5
Voor- en Nadelen
  • Ruim spelaanbod van 1500+ spellen
  • Goede klantenservice
  • Snelle uitbetalingen
  • Uitgebreid sportsbook
  • Bonussen
  • Betrouwbaar en veilig
  • Niet alle spellen zijn beschikbaar in de app
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
  • Verantwoord gokken
Website www.unibet.nl/
Spellen 2000+
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Engels
  • Duits
  • Finnish
  • Swedish
  • Norwegian
  • French
  • Italian
  • Estonian
  • Greek
  • Romanian
  • Czech
  • Danish
  • Hungarian
  • Lithuanian
  • Polish
  • Portuguese
  • Spaans
  • Russian
Eigenaar Kindred Group
Gelanceerd Aanstaande
Bonus
  • 200 gratis spins of €40 aan free bets
Spellen
  • Video Slots, Classic Slots, Fruit Machines, Stacked Wild Slots, Jackpot Slots, 3D Slots, Vegas Slots, High Roller Slots, Free Slots, Roulette Games, Blackjack Games, Baccarat Games, Live Casino Games, Bingo Games, Christmas Slots
Contact [email protected]
Live chat Ja
Klantenservice
  • 24/7 Live Chat
  • Email
  • FAQ
  • Telefoon
Uitbetalingssnelheid Up to 24 hrs
Valuta's
  • EUR
  • SEK
  • GBP
  • NOK
  • RON
  • AED
  • BTN
  • CNY
  • NZD
  • KYD
  • CUC
  • CDF
  • BYN
  • MDL
  • BRL
  • BTC
  • EGP
  • INR
  • LKR
  • LSL
  • CAD
  • MGA
  • CHF
  • CZK
  • DKK
  • HRK
  • HUF
  • PLN
  • USD
Stortingslimieten Ja
Verlies limieten Ja
Zelfuitsluiting Ja
Realiteitscheck Ja

Unibet Casino vergeleken met andere casino's

Casino Unibet Unibet Casino OneCasino OneCasino bet365 Casino bet365 Casino Kansino Kansino
Beoordeling 8.7/10 OneCasino 8.5/10 bet365 Casino 8.8/10 Kansino 9/10
Bonus 200 gratis spins of €40 aan free bets Speel direct met €10 GRATIS! +50% bonus op jouw eerste storting! Registreer en claim 50 gratis spins (24+) Geldopname binnen 15 minuten!
Min Storting € 10 € 5 € 10
Min Opname € 10 € 5 € 10
Betaalmethoden
MasterCard Visa iDeal
iDeal
Valuta´s EUR SEK GBP NOK RON EUR BTN AED CNY CUC ARS BGN BRL CZK DKK EUR
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

Unibet general

Algemene informatie van Unibet

Eindelijk is onze grote speler van de online casino’s Unibet weer terug! Op 4 juli 2022 mochten ze live gaan!

Veel spelers waren teleurgesteld toen Unibet haar deuren tijdelijk moest sluiten. Dit was natuurlijk ook begrijpelijk! Unibet was een van de grootste bookmakers in Nederland. Toen deze partij wegviel waren trouwe spelers onthutst.

Unibet sneed zichzelf in de vingers door hun diensten te blijven aanbieden terwijl er een nieuwe gok wet in Nederland was gekomen. Online gokken was dus illegaal in Nederland op dat moment. Doordat ze deze keuze hebben gemaakt moest Unibet de afkoelperiode in. Hierdoor kreeg Unibet niet direct een vergunning en moesten ze wachten. Helaas kon Unibet hierdoor pas later live gaan in Nederland. 

Gelukkig is het nu dan eindelijk zo ver en mogen we weer een uitgebreide review schrijven over Unibet!

Lees aandachtig verder en kom alles te weten over Unibet.

Unibet bestaat al sinds 1997 en hun website is al live sinds 1999! Het bedrijf begon origineel met het wedden via de telefoon. Ondertussen kan er al zo'n 20 jaar via hun website op het internet worden gegokt. Met 11 miljoen klanten is Unibet zeer succesvol in de sportsbook- en casino industrie. Unibet heeft zich een tijd moeten terugtrekken uit de Nederlandse markt vanwege nieuwe wetgevingUnibet heeft 8 juni 2022 een licentie van de KSA ontvangen, waardoor weer beschikbaar zijn voor Nederlandse spelers.

Unibet kreeg in 1998 voor het eerst een vergunning als bedrijf in Groot-Britannië . Hier opende ze een kantoor in Londen om gokdiensten via de telefoon aan te bieden. In 2004 werd Unibet aangeboden op Nasdaq. Vervolgens in 2005 nam de Unibet Group MrBookmaker.com en zijn wielerteamsponsor over. 

Ze lanceerden ook hun mobiele platform, krasloten, Supertoto en pokerproducten. In 2006 werd bingo gecreëerd en was de website van de bookmakers beschikbaar in 20 talen. In Malta werd een nieuwe houdstermaatschappij opgericht.

Travnet werd in 2008 overgenomen en Maria Holdings werd in 2007 eigendom van de groep. Samen helpen ze Unibet's positie in bingo en de Scandinavische markt te versterken. In 2010 kregen ze goedkeuring om online poker, paardenraces en sportweddenschappen aan te bieden. Unibet maakt deel uit van de European Gaming and Betting Association (EGBA).

Door deze ontwikkelingen is Unibet gegroeid tot een van de grootste bookmakers van Europa. We mogen van geluk spreken dat Unibet weer een vergunning kreeg en live mocht gaan.

Welke bonussen heeft Unibet?

Omdat Unibet zo'n groot casino is, heeft het veel verschillende spelers. Vanzelfsprekend hebben verschillende spelers ook andere voorkeuren voor bonussen en Unibet bonuscodes. Unibet heeft momenteel bonussen voor hun sportsbook, online casino, bingo én poker.

Sportsbook bonusBonus logo rood
Unibet is wereldwijd bekend om hun sportsbook. Ze verwelkomen nieuwe spelers met een bonus, om ze te laten zien hoe geweldig het sportsbook is. Door € 10 in te zetten, krijg je € 40 aan gratis weddenschappen terug. Hierdoor kan je meerdere gratis weddenschappen plaatsen.

Sportsbook aanbiedingen gaan verder dan welkomstbonussen voor nieuwe spelers. Ze bieden ook vrij regelmatig andere gokbonussen aan. Sommige van de grootste spellen krijgen een bonus. Een permanente boost ofwel een tijdelijke, een zogenaamde 'flash boost'. Deze flash-deals bestaan slechts voor een korte tijd. Houd dus de website in de gaten om hiervan te profiteren. De combo-booster is beschikbaar om te bepalen hoeveel extra je krijgt door meerdere te combineren

Sommige sportevenementen bieden extra kansen om hogere prijzen te winnen. Denk hierbij aan de Olympische Spelen of grote darttoernooien. Hoe meer matches je in een combo combineert, hoe hoger je prijsbonus zal zijn. 

Als je besluit om de storting op te nemen voordat de kansen zijn verschoven, wordt 100% van je geld teruggegeven. Sportweddenschappen kunnen live worden bekeken. Hierdoor kunnen gokkers hun weddenschappen nauwlettend volgen. Ook kunnen ze live inzetten als de wedstrijd bezig is. Zodra de weddenschap is gestart, kan een uitbetaling worden aangevraagd. Hierdoor kan je een voorschot nemen op een juiste voorspelling of je verliezen beperken

Of je nu van sport houdt of niet, Unibet biedt live wedden voor alle soorten sporten. Je kan meespelen met je inzet en de live weddenschappen zien gebeuren in het online casino.

Online casino bonusBonus logo blauw
In het online casino kunnen nieuwe spelers een welkomstbonus krijgen. Als je € 25 inlegt krijg je gedurende 4 dagen 200 gratis spins. Dit is alleen bij de geselecteerde slots in het casino. Unibet heeft spellen die nergens anders te vinden zijn, inclusief een exclusief jackpotspel. Ook binnen het online casino is er een gevarieerd aanbod aan videospellen van verschillende makers

Er zijn reguliere bonusaanbiedingen voor nieuwe spelers en reguliere toernooien. De categorie slots heeft een RTP van 98% en laat je je favoriete spellen spelen met de hoogste winstkans. 

Toernooien geven je de kans om meer geld te winnen, naast het stijgen in de ranglijst. Deze toernooien worden regelmatig gehouden. Er zijn spellen die een deel van de prijzenpot tot tienduizenden euro's kunnen brengen. Als je wint in een van de slots-spellen, win je het dubbele van dit bonusbedrag.

Unibet biedt ook bingo bonussen, jackpot bonussen en poker bonussen aan.

Bingo bonusBonus logo groen

De categorie bingospellen heeft ook een welkomstbonus. Nieuwe spelers ontvangen een HexaBingo-ticket en een bingovoucher van € 10. Bingofans hebben elke dag speciale promoties. Samen met toegang tot jackpots en toernooien op een regelmatige basis.

Toernooien en jackpots bonusBonus in het roze

De toernooien en jackpots zijn niet alleen voor speciale promoties maar zijn altijd beschikbaar. Soms is er in plaats van een progressieve jackpot een reguliere jackpot. Een klein percentage van elke inzet gaat in de pot van die progressieve jackpot. Als iemand een volledige kaart heeft (binnen 42 nummers), winnen ze die jackpot 

Poker bonusBonus logo rood
Soms bieden online pokersites bonusprikkels voor nieuwe spelers. Pokerspelers worden automatisch aangemeld voor een welkomstbonus. Ze kunnen 5x een HexaPro-ticket van € 2 en een doorspeelbonus tot € 250 krijgen. Er zijn verschillende andere bonussen beschikbaar bij poker. Denk hierbij aan korting op rake, of toernooien waar spelers tickets kunnen winnen voor fysieke evenementen.

De Unibet Open heeft bijvoorbeeld meerdere lopende toernooien die op elk moment beginnen. Hierbij zijn ook verschillende buy-ins. Als jij of je vrienden een digitale tafel reserveren bij Unibet, hoef je geen 'rake' te betalen en is de winst voor jou. 

Bij Unibet krijg je alle bonussen op je account zonder dat je een code nodig hebt. De bonussen zijn er meteen. Maak je dus geen zorgen over ingewikkelde codes en speel gelijk met je bonus. Om in aanmerking te komen voor een stortingsbonus moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaanAlle bonussen moeten handmatig worden ingeschakeld, zodat het casino zeker weet dat je weet welke je gebruikt. Zorg ervoor dat je de voorwaarden goed doorleest, zodat je het maximale uit je bonus kunt halen.

Hoe kan ik me registreren bij Unibet?

Ben jij net zoals ons enthousiast geworden over bovenstaande bonussen? Lees hieronder dan snel hoe je gemakkelijk een account aanmaakt bij Unibet Nederland.

Stap 1: Navigeer naar de Unibet website en klik op registrerennull

Deze stap ligt natuurlijk voor de hand. Ga naar unibet.nl en klik op 'registreren'. Je zal deze registreerbutton rechtsbovenin jouw scherm kunnen vinden. Zodra je hier op klikt zal je naar een andere pagina geleid worden. Hier kan het registratieproces officieel beginnen.

Stap 2: Verifieer jouw leeftijd en kies een bonusnull

Vul jouw geboortedatum in om jouw leeftijd te verifiëren. Vervolgens krijg je verschillende bonussen te zien waar je uit kan kiezen. Je kan hier kiezen uit:

  • Sport: wed €10, ontvang €40 aan free bets.
  • Casino: stort €25, ontvang 200 free spins
  • Live casino: stort €25, ontvang €40 in free chips

Voorwaarden zijn hier van toepassing, lees deze serieus door. Je kan er overigens ook voor kiezen om geen bonus te kiezen! 

Stap 3: Volg het registratieproces via iDINnull

Zodra je jouw keuzes kenbaar hebt gemaakt mag je een keuze maken uit één van de twee registratiemethoden. Je kan via iDIN registreren of registreer jezelf handmatig.

Kies je voor iDIN? Dan kan je de registratie instructies volgen die automatisch starten zodra je jouw bank hebt geselecteerd. Bij de handmatige registratie zal je jouw persoonlijke gegevens handmatig moeten invullen. Kies de methode die jij het fijnste vindt.

Stap 4: Stel jouw limieten innull

Zijn jouw persoonlijke gegevens compleet? Dan krijg je nu de kans om jouw limieten in te stellen. Bij Unibet kan je een stortingslimiet instellen en een zogenaamde product block. Als je merkt dat je teveel geld besteed aan een bepaald onderdeel van het casino, kan je dit tijdelijk blokkeren. Je kan deze spellen dan tijdelijk niet spelen.

Verder heb je de standaard inloglimieten en saldolimieten die je kan instellen.

Stap 5: Lever identiteitsdocumenten aannull

Om jouw identiteit te dubbelchecken zal je nog gevraagd worden om een geldig identiteitsbewijs aan te leveren. Dit kan een kopie zijn van bijvoorbeeld jouw ID, rijbewijs of paspoort. Zodra jouw document is goedgekeurd ben jij klaar om een eerste storting te doen en een gokje te wagen!

Vergelijkbare casino's met Unibet

info

Gokken is verslavend

|
info

Affiliate openbaarmaking

|
info

Hoe wij beoordelen

|
Plaats Beoordeling Bonus aanbod Bezoek casino
1
8.5/10
Populair
topfuncties
  • Gratis spins
  • Bonus zonder storten
  • Live casino
2
8.2/10
topfuncties
  • Live chat service
  • Live casino
  • Populaire spellen
3
8.8/10
Populair
topfuncties
  • Live wedden op sport
  • Populaire spellen
  • Snelle Klantenservice
topfuncties
  • Live wedden op sport
  • Jackpot gokkasten
  • Uitgebreid Live Casino
5
9/10
nieuw
topfuncties
  • 24/7 live chat
  • Bekroond
  • Snelle uitbetaling
6
8.4/10
topfuncties
  • Jackpot gokkasten
  • 1000+ Spelen
  • great_welcome_offer

Wat is het volledige spelaanbod bij Unibet Nederland?

Unibet Nederland heeft een zeer uitgebreid spelaanbod. Hun focus ligt op sportsbook maar ze bieden ook andere soorten entertainment aan.

Sportsbook

De Kindred Group is een van de bekendste gokbedrijven ter wereld. Unibet is een onderdeel van het bedrijf en een breed scala aan spellen. De naam kreeg vooral bekendheid vanwege de  sportweddenschappen. Klanten kunnen bij Unibet wedden op tientallen sporten van over de hele wereld. Er kan op minder bekende sporten worden gewed. Echter ook op gebruikelijke sporten zoals honkbal, handbal, basketbal, tennis en voetbal.

Unibet biedt ook live weddenschappen aan voor sportevenementen. Ze staan overigens geen kaarten en hoekschoppen meer toe (bij voetbalwedstrijden).

Casino

Het casinogedeelte van de website is ook beschikbaar voor spelers. Het casino heeft meer dan 1500+ spellen beschikbaar om te spelen. Spelers kunnen op alle soorten slots spelen, inclusief jackpot slots en gokkasten. 

Het online casino gedeelte is net zoals het sportsbook fijn georganiseerd. Unibet heeft de casinospellen opgedeeld in de volgende categorieën:

  • Nieuwe spellen
  • Jackpots
  • Unibet picks
  • Klassieke slots
  • Megaways
  • Exclusieve spellen

Live casino

Unibet biedt ook een leuk live casino gedeelte aan. Klassieke tafelspellen zijn beschikbaar, zoals roulette, blackjack en baccarat. Het live casino heeft Nederlandse dealers en croupiers. Dit maakt het voor de Nederlanders extra leuk. 

Het live casino is weer onderverdeeld in:

Bingo en poker hebben hun eigen categorie gekregen. Deze kan je vinden in de header van de webpagina. De hele lay-out en gebruikerservaring van zowel de website als de Unibet app zijn heel plezierig. We hebben aantal van onze favoriete spellen gespeeld zoals: The Book of Dead en Starburst.

Poker

Unibet heeft een eigen pokerplatform gelanceerd en is nu een grote concurrent van de kansspelaanbieders GGPoker en Holland Casino Online. Spelers kunnen online pokerspellen en toernooien spelen met andere spelers online. Via het platform kunnen spelers tickets winnen om te spelen in de Unibet Open of andere grote pokerevenementen. 

De software aanbieders bij Unibet

Bij een grote naam als Unibet verwacht je ook alle grote softwareleveranciers. Unibet is aangesloten bij maar liefst 46 spelaanbieders die alle casinospellen, slots en fruitmachines aanbieden. Hieronder een aantal van de grootse aanbieders:

Logo image for Play n GOLogo image for PlaytechLogo image for Evolution Gaming
Logo image for Big Time GamingLogo image for NetEntLogo image for Red Tiger Gaming

Naast deze grote keien in de industrie, leveren ook kleinere game studios spellen aan Unibet.

Unibet casino apps

Om het spelers zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Unibet hard gewerkt aan verschillende apps. Zo is er de sports app en de casino app. Beide apps zijn beschikbaar voor zowel iOS en Android apparaten. 

Unibet sports app

Wil je wedden via jouw mobiel? Dan kan je nu via de Appstore of via internet de unibet sports app downloaden. Deze app heeft speciale functies zoals:

  • Geweldige quoteringen voor de grootste sportevenementen
  • 24/7 live wedden met live wedquoteringen
  • Live notificaties over doelpunten, kaarten en meer
  • Bekijk alle weddenschappen met zoekopties
  • Beveiligde creditcard/betaalpas, stortingen en geldopnames via iDeal
  • Notificaties van de laatste aanbiedingen en updates
  • Meer dan 30.000 livestream-evenementen op je mobiel via Unibet TV

Wil je dus optimaal profiteren van alles dat Unibet te bieden heeft op het gebied van sportsbook? Neem dan zeker een kijkje in hun app.

Unibet casino app

Het is nu ook mogelijk om jouw favoriete slots en tafelspellen te spelen terwijl je onderweg bent! De unibet casino-app geeft jou de mogelijkheid om overal te spelen.

Met de app kan je genieten van:

  • Meer dan 150 slots games. Dit zijn onder meer klassieke fruitmachines en titels zoals Starburst en Gonzo's Quest
  • Progressieve jackpot slots, zoals Mega Fortune Dreams en Mega Moolah
  • Een enorm aanbod van live casino games, met onder meer Money Wheel en Monopoly Live
  • Gemakkelijke navigatie, filterfuncties en snel browsen naar de games

Het downloaden met een iOS apparaat gaat gemakkelijk via de App store. Als je met een Android-apparaat wil spelen moet je de applicatie via de Unibet website downloaden.De welkomstbonussen van Unibet

Wat is onze spelerservaring bij Unibet Nederland?

Nadat we een account hebben aangemaakt en onze eerste storting compleet was, was het tijd om een gokje te wagen. We hebben zowel de sportsbook als de casino kant van Unibet uitgeprobeerd. Op deze manier proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van de aanbieder. 

Voor de sportsbook kant is de website heel fijn opgezet. Je kan alle verschillende sporten aan de linkerkant van je browser vinden. Op de homepagina zie je aanbevolen en aanstaande evenementen. Deze pagina is dus afgestemd wat interessant is voor jou op basis van jouw vorige weddenschappen. Het is verder zeer gemakkelijk om een weddenschap af te sluiten, er zitten verder geen addertjes onder het gras.

Uiteindelijk zijn wij heel erg positief over onze ervaring met het vernieuwde Unibet!

Is Unibet sportsbook & casino betrouwbaar?

Unibet is absoluut een betrouwbaar sportsbook en casino. Zoals eerder vernoemd zijn ze al online sinds 1999. Dit heeft Unibet voor elkaar gekregen door transparant te werk te gaan en goed te zorgen voor spelers. 

Unibet lag een tijdje uit de running omdat de KSA nieuwe vergunning moest verlenen. Sinds 8 juni 2022 heeft Unibet weer een  licentie weten te bemachtigen. Dit betekent dat Unibet weer een legale aanbieder is op de Nederlandse markt. Om wat meer context te geven over de betrouwbaarheid van Unibet bekijken we hun licentie, de betaalmethoden die zij aanbieden en de concurrentie.

Licenties

Unibet is sinds 8 juni 2022 een legaal online casino in Nederland. De Kansspelautoriteit (KSA) is in juni 2022 begonnen met het verlenen van vergunningen aan Kindred Group

Unibet, oorspronkelijk afkomstig uit Zweden, heeft een vergunning van de Belgian Gambling Commission, de Malta Gaming Authority (MGA) en de UK Gambling Commission (UKGC). Het heeft ook licenties in Denemarken, Frankrijk en Zweden. Ook in Nederland hebben ze de  KSA licentie te pakken gekregen en zijn vanaf 4 juli 2022 online.

Betaalmethoden

Unibet biedt verschillende soorten betaalmethoden aan. Je kan er dus eentje kiezen die jij het fijnste vindt. Unibet Nederland biedt de volgende betaalmethoden:

Unibet valt onder een van de betere online casino's als we het hebben over uitbetalingssnelheid. In ruim 99% van de gevallen betalen zijn onder de 2 minuten uit!

Awards

Unibet is een aanbieder die vaak word erkend door hun diensten. Hieronder hebben we een aantal recente awards die gewonnen zijn door Unibet.

Online Poker Operator of the Year - International Gaming Awards 2020
Socially Responsible Operator of the Year - International Gaming Awards 2020
Affiliate Programme - EGR Nordics Awards 2020
Marketing Campaign - EGR Nordics Awards 2020
Socially Responsible Operator - EGR Nordics Awards 2020
Affiliate Programme - EGR Operator Awards 2019
Mobile Casino Product - EGR Operator Awards 2019
Mobile Poker Product - EGR Operator Awards 2019
Corporate Responsibility Program of the Year "Player Safety Early Detection System" - Global Gaming Awards 2019
Online Gaming Operator - International Gaming Awards 2019
Marketing Campaign - EGR Nordics Awards 2019
Sports Betting Operator - EGR Nordics Awards 2019

Zoals je ziet heeft Unibet heel veel awards gewonnen. We kunnen ook zeggen dat dit niet voor niks is. We zijn blij dat Unibet weer terug is!

Heeft Unibet een goede klantenservice?

Over de klantenservice van Unibet waren wij ook te spreken. Unibet Nederland heeft verschillende kanalen opgezet waarmee je ze kan contacteren. Zo kan je al jouw vragen stellen via telefoon, live chat en per e-mail. Kies voor jezelf welke methode jij het fijnste vindt! Unibet is via de telefoon te bereiken via: 0800-0231993. Via de e-mail kan je ze bereiken met: [email protected].

De live chat kan je natuurlijk gewoon activeren als je op de website van Unibet bent.

Unibet rating

Wat is onze eindbeoordeling?

Zoals alles er nu uitziet lijkt het erop dat Unibet weer verder gaat op oude voet. Unibet heeft wel een aantal spellen of wedopties moeten veranderen. Dit heeft alles te maken met de Nederlandse wetgeving en strengere regels. Dit zou niet veel moeten uitmaken, er zijn keuzes genoeg om je spel te spelen of een weddenschap te plaatsen. 

Om tot een eindbeoordeling te komen die voor alle online casino's eerlijk is, hebben we Unibet beoordeeld op een aantal factoren. Deze zijn:

  • Veiligheid en betrouwbaarheid
  • Bonussen
  • Klantenservice
  • Spelaanbod
  • Uitbetalingssnelheid

9/10 voor veiligheid en betrouwbaarheidnull

Door hun KSA licentie en de jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat Unibet 100% veilig en betrouwbaar is.

8.5/10 voor bonussennull

Unibet zorgt voor genoeg sensatie in hun casino door alle bonussen en promoties die in te zetten zijn.

8/10 voor klantenservicenull

De klantenservice is goed te bereikbaar en ze staan 24/7 voor je klaar. Het is een fijne gedachte om altijd support te kunnen krijgen wanneer dit nodig zou zijn.

10/10 voor spelaanbodnull

Over het spelaanbod van meer dan 1500 spellen valt niks te klagen. Het maakt niet uit wat voor type speler jij bent, er zal altijd iets leuks te vinden zijn!

10/10 voor uitbetalingssnelheidnull

Doorgaans betaalt Unibet binnen 2 minuten jouw winsten uit!

Het gemiddelde van de punten van alle categorieën hierboven geven de totaalscore. Unibet is door ons beoordeeld en de punten zijn verdeeld.

Onze totaalscore voor Unibet is een 8.7.

Expert beoordeling
Kevin Arninkhof is de CTO NL ervaringsdeskundige
8.7/10
quote-image

De Unibet website biedt hoge kwaliteit. De site is gemakkelijk te navigeren en ziet er geweldig uit.


Spelers van sportweddenschappen kunnen een breed scala aan weddenschappen verwachten. Van traditionele weddenschappen op winnaar en doelpuntenmaker, tot over/onder en handicaps.


Het casino is een geweldige plek voor spelers die urenlang op slots willen spelen. Er zijn veel slots van veel verschillende aanbieders in het casino. Het live casino heeft ook veel tafelspellen, die allemaal goed draaien en er goed uitzien.


Als we naar de klantenservice kijken heeft Unibet hier ook goed hun best gedaan. De medewerkers zijn vriendelijk en staan 24/7 klaar om jou te helpen bij vragen.


Eigenlijk is Unibet een van de weinige casino’s dat alles op een rijtje heeft. Het klopt gewoon allemaal en we zijn super blij dat Unibet weer terug is!

door Kevin Arninkhof

Is Unibet legaal in Nederland?

Ja, dat zijn ze. Unibet heeft eindelijk de KSA-licentie gekregen, waarmee ze hun spellen kunnen aanbieden aan spelers in Nederland.

Welke spellen biedt Unibet aan?

Er is een pokerplatform, sportweddenschappen en tafel- en gokspellen in het casino. Slots zijn onderverdeeld in drie categorieën: klassiek, Vegas en Megaways. Kaartspellen omvatten blackjack, baccarat en craps, terwijl roulette een van de tafelspellen is.  

Is Unibet betrouwbaar?

Je kan veilig online gokken bij Unibet het is een van de sites waarop je kunt vertrouwen voor eerlijk gokken. Hun spellen hebben licenties gekregen om in verschillende landen te worden gespeeld, en ze hebben in hun lange geschiedenis geen schandalen of grote aantallen klachten gehad.

Hoe is de klantenservice van Unibet?

Het helpcentrum bevat antwoorden op bijna alle vragen over de diensten. Als je nog vragen hebt, kunnen deze rechtstreeks gesteld worden aan de klantenservice van Unibet via livechat, e-mail of telefoon.

Werkt de mobiele app van Unibet goed?

Unibet heeft in hun app ook veel moeite gestoken. Ze vinden het immers belangrijk dat spelers overal ter wereld waar ze ook zijn een gokje kunnen wagen.

Wat is de uitbetalingssnelheid van Unibet?

Dit word binnen 1-3 werkdagen verwerkt, dit zijn de standaard normen voor online casino’s.

Kevin Arninkhof
Nederlandse casino-expert Kevin Arninkhof verified symbol
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Gecontroleerd door Christa Gijzen Koerts

Content writer Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team. Lees meer
Unibet Casino Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor Unibet

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid en je bevestigt dat je 18+ bent. Als niet langer onze periodieke aanbiedingen en nieuws wil ontvangen, je kunt je altijd afmelden. Al onze emails bevatten een afmeld link.

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.