Goldrun Casino
sinds 2012

Goldrun Casino

8/10

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

VALUTA EUR
Min Storting € 10
Min Opname € 10
LIVE CHAT Ja
LIVE CASINO Nee

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Heel goed casino Goldrun Casino

Goldrun Casino

Bekijk de bonus
Goldrun Casino Goldrun Casino

Goldrun Casino

Goldrun Casino Beoordeling

8.0 /10 Samenvatting
  • 8.0 Vertrouwen en Eerlijkheid
  • 8.0 Spellen
  • 6.0 Bonussen
  • 9.0 Uitbetalingssnelheid
  • 9.0 Klantenservice
0 Users Bevelen het aan 0 Users Do not recommend it
Beveel jij Goldrun Casino aan? Ben de eerste die dit casino beoordeeld! Sorry voor jouw ervaring met Goldrun Casino Wat vond je leuk aan Goldrun Casino? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij Goldrun Casino

1
Voor- en Nadelen
  • Een hele hoop exclusieve spellen
  • Elke dag een nieuwe stortingsbonus
  • GoldRun casino beschikt over een uitgebreide klantenservice
  • Je kan alleen gebruik maken van de stortingsmethode iDeal
  • Geen live casino
  • Wel een licentie voor sportweddenschappen maar nog niet beschikbaar
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
Website www.goldruncasino.nl/
Spellen 200+
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Engels
  • Nederlands
Gelanceerd sinds 2012
LIVE CHAT Ja
Klantenservice
  • Email
  • FAQ
  • LIVE CHAT
Min. Storting € 10
Min. Opname € 10
Valuta's
  • EUR

Goldrun Casino vergeleken met andere casino's

Casino Goldrun Casino Goldrun Casino Casino777 NL Casino777 NL Jacks Casino Jacks Casino BetCity BetCity
Beoordeling 8/10 Casino777 NL 8.2/10 Jacks Casino 9.4/10 BetCity 9.3/10
Bonus Goldrun Casino Stortingsbonus van 100% tot maar liefst €250 Bonusgeld €100 of Freebet tot €50! (24+) Tot €100 aan Free Spins (24+)
Min Storting € 10 € 10 € 10 € 5
Min Opname € 10 € 20 € 20 € 10
Betaalmethoden iDeal MasterCard Visa iDeal MasterCard Visa iDeal MasterCard Visa iDeal
Valuta´s EUR EUR EUR KWD AED EUR
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden: Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

In 2013 richtten twee zakenlieden het Goldrun Casino op. Zij richtten eerder het Orion Gaming casino op. Het casino heeft een vergunning van de Malta Gaming Authority, of MGA. Een online casino had een Nederlandse kansspelvergunning nodig om de Nederlandse taal op hun website weer te geven.

Holland Gaming Technology opende op 20 september 2022, bijna een jaar nadat de Nederlandse markt openging. In deze review kijken we naar het spelaanbod, klantenservice, betrouwbaarheid en delen we onze ervaring met die online casino.

De Kansspelautoriteit, ofwel KSA, maakte bekend dat het bedrijf op 20 September 2022 een licentie had verkregen. Uiteindelijk betekende dit dat Goldrun Casino sinds 10 November 2022 online ging.

Lees verder in onze review om erachter te komen wat het Goldrun casino allemaal te bieden heeft.

Algemene informatie over Goldrun Casino

Het Goldrun Casino werd in 2013 uitgebracht door een Nederlander met veel ervaring in dit vak. Als uitvinder en producent van gokkasten had hij hier veel ervaring mee.

De spellen bij Goldrun Casino afkomstig van zusterbedrijf HPG, Holland Power Gaming. Deze spellen zijn niet te ingewikkeld of flitsend, je kunt van HPG een goed spel verwachten met speciale bonusspellen.

We genieten van de vintage esthetiek van de games.

Goldrun Casino heeft nog geen live spellen. We gaan er wel van uit dat deze nog worden toegevoegd in de toekomst. 

Tot september 2022 was Goldrun casino het nog niet wettelijk toegestane online website. Nu de KSA-vergunning er is, kunnen ze legaal hun spellen in Nederland aanbieden.

Is Goldrun casino een legaal casino in Nederland?

Sinds 20 september 2022 heeft Goldrun Casino een vergunning en zijn sinds 10 November 2022 online in Nederland.

Het aanbieden van sportweddenschappen en Casinospellen is dan ook legaal geworden.

Wanneer de website live is, kun je legaal weddenschappen plaatsen en online gokkasten spelen bij dit online casino.

Het toonaangevende IDEAL-betalingssysteem garandeert dat er geen duistere financiële methoden worden gebruikt. Door dit systeem te gebruiken, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat alle transacties correct zijn.

Bonusaanbod bij Goldrun

Op de website van het GoldRun casino kun je zien dat er regelmatig bonussen worden gegeven. Daarom is het de moeite waard om deze regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat je deze activeert.

Elke dag kun je een bonus van 10% tot maximaal € 50 euro ontvangen. Als je stort op een dag die een bonus biedt, ontvang je een extra bonus van 10%. Je totale saldo is € 55, inclusief je bonusgeld. Bij het doen van een storting wordt een echt geldsaldo van € 55 toegevoegd aan je account. € 5 van die storting wordt behandeld als bonusgeld.

Als je dit geld gebruikt om te spelen, moet je eerst het saldo met echt geld gebruiken. Je kunt de prijzen die je wint uitbetalen of ermee spelen. Dat komt omdat spelen met extra geld dat je hebt gewonnen, het in echt geld verandert. Er zijn dus geen inzetvereisten.

Bonus logo roodBonus van de dag
Goldrun Casino heeft een wisselende bonus van de dag. 

Het volledige spelaanbod bij Goldrun Casino

Een goed assortiment casinospellen is onze kijk op de zaak als het om bonussen gaat. Bij het aanmaken van een account bij Goldrun Casino worden spelers aangemoedigd om hun favoriete spellen te spelen.

Op de startpagina van Goldrun Casino kun je honderden casinospellen bekijken. Selecties omvatten gokkasten, Keno en een live casino. Daarnaast biedt Goldrun casino honderden andere opties aan.

Hoewel de vergunning voor sportweddenschappen is afgegeven, word het nog niet vrijgeven op de site van GoldRun casino. Dit is verrassend gezien de wettelijke verplichting. We zijn er zeker van dat dit element in een latere release zal worden opgenomen.

Er zijn verschillende categorieën op de website. Waarvan, Home, Exclusive, Keno, Gokkasten, Classic gokkasten en 'Megaways' de meest populaire zijn. Bovendien hebben gebruikers toegang tot de categorieën Live Casino en gokkasten.

Een ding waar we geen toegang toe hebben, is de mogelijkheid om bepaalde speltypes, thema's of prijzen eruit te filteren. We kunnen echter de ingebouwde zoekfunctie gebruiken om onze zoekopdracht te verfijnen. Dit is handig als je op zoek bent naar een specifieke titel.

Live betting/streaming

Het live casino mag niet ontbreken. Het is nog onduidelijk of Pragmatic Play en Evolution Gaming erbij zullen zijn maar als we kijken naar ander online casino's gaan we hier wel van uit.

Op het moment van schrijven is het nog niet mogelijk om Live te spelen. Nu weten we wel dat dit snel zal worden toegevoegd aan GoldRun casino. Hiermee kunnen spelers live wedden en gokken.

Software aanbieders

GoldRun casino werkt met verschillende aanbieders samen, deze zijn allenmaal legaal en beschikken over een Nederlandse licentie.

De aanbieders waar GoldRun mee samenwerkt zijn onder andere:

Logo image for Play n GOLogo image for Pragmatic PlayLogo image for Scientific GamesLogo image for Big Time Gaming
Logo image for ELK StudiosLogo image for ThunderkickLogo image for InspiredLogo image for Lightning Box Games

Casino Goldrun mobiele app

Je kunt online casino's spelen op je pc, en mobiele telefoon. Deze versie van de site lijkt op de gewone desktopversie.

Door op de lijntjes te klikken aan de linkerkant van het scherm, wordt het menu weergegeven. Dat verschillende pagina's bevat die kunnen worden geselecteerd. Je kunt ook naar beneden scrollen op de startpagina om verschillende spelopties te bekijken.

Moderne online casino's bieden alles wat een speler nodig heeft, inclusief mobiele games. Er verandert niet veel aan de toegankelijkheid, of bonusvoordelen op vanwege hun mobiele versie.

Spelerservaringen van ons en medespelers

Na vele recensies te hebben bekeken van veel spelers die al enige ervaring hadden met GoldRun Casino. Hebben we besloten om GoldRun Online Casino zelf grondig te testen.

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop GoldRun Casino wordt weergegeven als je de website opent. 

De makers van GoldRun Casino hebben hun best gedaan rondom het thema, indeling, en spelaanbod. Alles wordt mooi en duidelijk weergegeven.

Het spelaanbod is uitgebreid zodra je op de pagina komt en zie je direct hoeveel spellen er beschikbaar zijn om te spelen, dus er is keuze genoeg. Daarom denken wij dat GoldRun Casino hier een goed en goed uitgebreid casino heeft neergezet voor de Nederlandse spelers. Wij raden het zeker aan om eens een kijkje te nemen in het GoldRun Casino.

Het is echter jammer dat Goldrun Casino het aantal dagelijkse bonussen uitdeeld niet verhoogt. Ze trekken niet veel nieuwe spelers aan omdat slechts 10% van het geld van een deposant aan hen wordt terugbetaald. Bovendien gebruiken spelers als eerst hun eigen geld bij het spelen.

Veel online casino’s bieden bonuspercentages tot 100% bij het storten van geld. Dit betekent dat als je €250 stort, je nog eens €250 gratis krijgt. Je kunt bij Goldrun pas een bonus van €250 euro verdienen als je €2500 stort in een tijdsbestek van vijf dagen. Om toegang te krijgen tot deze hoeveelheid geld, moet je eerst €2500 op één dag storten.

We weten ook dat spelers uitkijken naar de live casino zodat ze met echte dealers kunnen spelen.

Tot nu toe zijn er veel positieve reacties op het GoldRun Casino, het enige minpunt is de bonus.

De betrouwbaarheid van Goldrun Casino

De Nederlandse Kansspelautoriteit ook wel KSA genoemd. Verleent Goldrun Casino een online casino licentie dit was het geval bij elke beslissing die ze namen.

Het verkrijgen van welke vergunning dan ook is ongelooflijk moeilijk en vereist dat er veel regels en eisen worden gevolgd. 

De meeste vereisten zijn bedoeld om de veiligheid en het welzijn van spelers te waarborgen. Wat leidt tot andere belangrijke criteria, zoals eerlijk en betrouwbaar zijn.

Wij kunnen dan dus ook met 100% zekerheid zeggen tot spelen bij het GoldRun casino veilig is.

Licentie en adres

Het bedrijf Holland Gaming Technology Ltd. heeft een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit, ook wel KSA genoemd. Het is sinds 2004 lid van de Europese Unie en exploiteert een casino met de naam Goldrun casino. 

Hun kantooradres is gevestigd op het nummer 2, Geraldu Farrugia street, Zebbug in Malta. Het bedrijf valt onder de wetten van Malta, ook wel bekend als de Europese Unie. C100130 is gevestigd in het land ZGB4351 en opereert onder licentienummer 1631/01272522.

Alle beschikbare betaalmethoden


Beschikbare betaalmiddelen

Net zoals de meeste andere online casino's moet iDeal een van de stortingsmethode zijn die spelers kunnen kiezen.

Het is mogelijk dat er in de toekomst nog meer betaalmethoden worden toegevoegd. Niemand weet het echter nog zeker. Het toevoegen van bijvoorbeeld MasterCard en Visa is mogelijk. Er zijn maar weinig geaccepteerde betaalmethoden in Nederland. We staan niet veel methodes toe omdat we vinden dat we strenger zijn dan in andere landen.

Op dit moment kunnen we geen informatie geven over de minimale of maximale storting. Dit kan alleen als de website live is.

Na ontvangst van de winst verwachten we dat deze optie alleen beschikbaar is via een bankoverschrijving. Andere online casino's bieden deze optie ook aan. Het koppelen van een bankrekening aan je casino-account is een paar seconden verwijderd met een paar klikken. Vervolgens worden de winsten op die gekoppelde rekening gestort.

Uitbetaalsnelheid

Bij de meeste online casino's wordt een uitbetaling meestal binnen 24 uur verwerkt en uitbetaald. Wij gaan er dan ook vanuit tot dit ook bij het casino van GoldRun het geval zal zijn.

Hoe is de klantenservice geregeld bij Goldrun?

Het heeft de voorkeur als een casino een goede klantenservice biedt. Dit kan worden bereikt via in-game berichtopties of een speciale ondersteuningslijn. De ondersteuningslijn van Goldrun Casino omvat drie methoden om contact met hen op te nemen. Klik op de menuoptie Help om toegang te krijgen tot de contactopties. 

Je kunt deze pagina ook openen door op de website op de link "Contact" te klikken. Er is ook een gedeelte met veel gestelde vragen, die je kunt vinden door op de menu-optie "Help" te klikken. Je kunt ook live chat of een telefoonnummer gebruiken.

Tijdens de registratie zijn we een probleem tegengekomen. We namen via livechat contact op met de klantenservice en kregen eerst een chatbot te zien. De chatbot vroeg of ons antwoord toegevoegd kon worden aan de veelgestelde vragen. 

Toen we zijden dat dit niet kon, werden we binnen enkele minuten doorverbonden met een medewerker van de klantenservice. De klantenservice van Goldrun Casino bleek uitstekend. Ze kregen een zeer vriendelijke reactie van hun bezoeker. Hoewel de bezoeker ons niet kon helpen met ons probleem. Denken we dat zij ons duidelijke antwoorden en goede informatie hebben gegeven.

Toewijding aan verantwoord gokken bij Goldrun Casino

De KSA richt zich op het handhaven van de veiligheid van spelers door ze te beschermen tegen dubieuze praktijken.

Het casino heeft maatregelen genomen om spelverslaving of kansspelverslaving tegen te gaan. Dit omvat zelf uitsluitingslijsten en het verbieden van bepaalde games.

Casino's zijn vrij om verantwoord spelen te definiëren zoals ze willen.

Velen kiezen voor specifieke routines. Bij GoldRun Casino lig de focus vooral daar ook op.

Het definiëren van redelijke budgetten. Dit voorkomt overmatige uitgaven onder andere, te veel spelen, te hoge inzetten of te veel geld willen storten.

Het verhogen van een limiet duurt een week. Als je dit doet, wordt het ook verminderd of verhoogd.

Dus spelers kunnen deze actie niet uitvoeren terwijl ze bezig zijn.

Onze eindbeoordeling van Goldrun Casino

Goldrun Casino heeft een speelse, overzichtelijke website met beperkte spellen. De kwaliteit van de spellen is goed ondanks het ontbreken van een breed aanbod. Dit nieuwe casino op de markt is over het algemeen een positieve toevoeging. Op deze site staat Holland Power Games, wat alleen bij het GoldRun casino is dus dat is dan wel een exclusief voordeel. 

We hopen dat het Live casino snel online komt en in de toekomst gebruik blijft maken van de bookmaker licentie. We hopen tot de functie sportweddenschappen snel weer erbij komt omdat ze ook de licentie ervoor hebben. De site van Goldrun biedt spelers duidelijke, gemakkelijk te begrijpen teksten. We verwachten dat de spelers genieten van hun tijd in dit nieuwe casino en danken Goldrun voor de toekomst die ze van plan zijn te creëren.

Om tot een beoordeling te komen die voor alle online casino’s eerlijk is hebben we Casino Goldrun beoordeeld op een aantal factoren, deze zijn:

  • Betrouwbaarheid en veiligheid
  • Spelaanbod
  • Bonussen
  • Klantenservice
  • Uitbetalingssnelheid

Het gemiddelde van de punten van alle categorieën geven de totaalscore. Casino Goldrun is door ons beoordeeld en de punten zijn verdeeld.

Punten van ons aan Goldrun

Cto icons nl icon 17Betrouwbaarheid en veiligheid 9/10

Over de veiligheid en betrouwbaarheid van GoldRun casino kunnen we weinig slechte dingen vertellen want deze zijn gewoon goed.

Cto icons nl icon 01Spelaanbod 7/10 

Het spelaanbod van GoldRun casino hadden we iets meer van verwacht.

GoldRun beschikt wel over een hele hoop exclusieve spellen maar het algemene spelaanbod is naar onze mening erg laag. Vooral omdat het geen sportsbook heeft maar wel de licentie. Hopen we dat dit in de toekomst zal veranderen.

Cto icons nl icon 10Bonussen 6/10

De bonussen van GoldRun casino vallen erg tegen, ze bieden alleen een dagelijkse bonus. Helaas hebben ze geen welkomstbonus dat wordt aangeboden.

Cto icons nl icon 16Klantenservice 9/10

De klantenservice van GoldRun casino ziet er naar onze mening goed uit.

Hij beschikt over meerdere contactfuncties wat het makkelijk maakt voor spelers om contact op te nemen.

Cto icons nl icon 13Uitbetalingssnelheid 9/10

Zoals de meeste online casino’s gaan we ervan uit tot het bij GoldRun casino ook een snelle uitbetaling zal zijn wat maximaal 24 uur zal duren.

Expert beoordeling
Kevin Arninkhof
8/10
quote-image

Zodra we begonnen met het schrijven van deze review, zijn wij positief over het GoldRun casino. Ze hebben een uitgebreid klantenserviceteam, redelijk spelaanbod, een aantrekkelijke dagelijkse bonus, en een strak thema.

Helaas heeft het GoldRun casino nog geen livecasino dat zal volgens verwachting binnenkort live gaan.

Je kan bij het GoldRun casino gebruik maken van de mobiele versie net zoals bij vele andere online casino's.

Om te beginnen over de bonussen vinden wij dat deze wel wat beter hadden gekund. Alleen de dagelijkse bonus is wel aantrekkelijk voor de spelers van het GoldRun casino. Misschien tot dit in de toekomst nog verbeterd zal worden en er meerdere bonussen worden toegevoegd.

Het casino is zeker een aanraden maar zal nog aan bepaalde punten moeten werken!

door Kevin Arninkhof

Veelgestelde vragen over Goldrun Casino

Heb jij nog vragen over Goldrun Casino? Vind hieronder het antwoord op jouw vragen!

Kan ik veilig spelen bij GoldRun casino?

De uitstekende coderingskwaliteit van GoldRun casino maakt het een veilige plek om games te spelen.

Het KSA inspecteert regelmatig zijn beveiliging op kwetsbaarheden.

De KSA meldt regelmatig eventuele beveiligingsproblemen die ze tegenkomen aan de oorspronkelijke maker.

Krijg je een bonus bij GoldRun casino?

GoldRun Casino biedt alleen een dagelijkse bonus, een welkomstbonus doen ze vooralsnog niet aan.

Heeft GoldRun casino een klantenservice?

Ja, GoldRun Casino beschikt over een toch wel uitgebreid klantenservice team dat toegankelijk is voor alle spelers.

Is GoldRun casino legaal om te spelen?

Ja, GoldRun is een legaal online casino wat veilig is voor alle spelers.

Er zal ook alles aan gedaan worden om het altijd zo veilig en verantwoord te houden voor spelers.

Wat is de minimale leeftijd bij GoldRun casino om te kunnen spelen?

Net zoals bij vele andere online casino’s is de minimale leeftijd bij GoldRun casino 18 jaar en ouder. De bonus is pas te claimen vanaf 24 jaar.

Heeft GoldRun een uitgebreid spelaanbod?

Buiten de toch wel vele exclusieve spellen, is het algemene aanbod niet zo heel erg hoog, we hopen tot dit in de toekomst veranderd.

Welke storting methode kan ik gebruiken bij GoldRun casino?

IDEAL en creditcard kan je momenteel gebruiken bij GoldRun casino.

Is GoldRun casino al online in Nederland?

GoldRun casino is sinds 10 november 2022 online in Nederland.

Kan je bij GoldRun spelen op je mobiel?

Ja, bij het online casino van GoldRun kan je gebruik maken van de mobiele versie.

Kevin Arninkhof
iGaming ervaringsdeskundige Kevin Arninkhof verified symbol
linkedin 85 artikelen
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Nagekeken door Kiki van Daelen

Auteur Kiki is als auteur en site manager voor CasinoTopsOnline Nederland druk bezig om jou het laatste casino-nieuws te brengen. Met haar achtergrond in marketing en copywriting is zij ondertussen gespecialiseerd in het schrijven van reviews over casino's, games en kansspel wetgeving. Lees meer
Goldrun Casino Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor Goldrun Casino

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid en je bevestigt dat je 18+ bent. Als niet langer onze periodieke aanbiedingen en nieuws wil ontvangen, je kunt je altijd afmelden. Al onze emails bevatten een afmeld link.

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.