BetCity
sinds 2021

BetCity

9.3/10
Populair

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Uitbetaling 15 minuten
Valuta EUR
Min Storting € 5
Min Opname € 10
Live chat Ja
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Fantastisch casino BetCity

Tot €100 aan Free Spins (24+)

Bekijk de bonus
Geldende Voorwaarden Bonusvoorwaarden hier
BetCity BetCity

Tot €100 aan Free Spins (24+)

Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

BetCity Beoordeling

9.3 /10 Samenvatting
  • 9.4 Vertrouwen en Eerlijkheid
  • 9.0 Spellen
  • 9.6 Bonussen
  • 9.0 Uitbetalingssnelheid
  • 9.4 Klantenservice
39 gebruikers Bevelen het aan 0 gebruikers Do not recommend it
Raad jij BetCity aan? 39 van 39 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met BetCity Wat vond je leuk aan BetCity? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij BetCity

5
Voor- en Nadelen
  • 24/7 klantenservice
  • Populaire spellen en €200 bonus
  • Sport wedden
  • Geen VIP programma
  • Geen bingo
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
Website www.betcity.nl
Spellen 972
Licentie Kansspelautoriteit Nederland
Talen
  • Nederlands
Eigenaar BetEnt BV
Gelanceerd sinds 2021
Bonus
  • Tot €100 aan Free Spins (24+)
Spellen
  • Jackpot Slots, Fruit Machines, Table Games, Blackjack Games, Dragon Tiger, Roulette Games, Live Casino Games, Craps
Contact [email protected]
Live chat Ja
Klantenservice
  • 24/7 Live Chat
  • Klachtenregeling
  • Email
  • FAQ
  • Gratis Telefoon
Uitbetalingssnelheid 15 minuten
Min. Storting € 5
Min. Opname € 10
Max Opname € 25000
Valuta's
  • EUR

BetCity vergeleken met andere casino's

Casino BetCity BetCity Circus Circus Jacks Casino Jacks Casino OneCasino OneCasino
Beoordeling 9.3/10 Circus 8.7/10 Jacks Casino 9.4/10 OneCasino 8.5/10
Bonus Tot €100 aan Free Spins (24+) Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+) €60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+) Speel direct met €10 GRATIS! +50% bonus op jouw eerste storting!
Min Storting € 5 € 10 € 10 € 10
Min Opname € 10 € 20 € 20 € 10
Betaalmethoden
MasterCard Visa iDeal
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s EUR EUR CAD KWD AED GBP EUR KWD AED EUR BTN AED CNY CUC
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden: Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing

De BetCity superfans: Randy, Lesley en JapieLees alles over mijn ervaringen met BetCity in deze uitgebreide review. Met alle info over het bedrijf, het spelaanbod en de bonussen. Niet te vergeten zijn ook de betrouwbaarheid, klantenservice en uitbetalingssnelheid van het casino onderzocht. Lees mee en kom te weten wat je van BetCity kan verwachten.

BetCity, hét Nederlandse sportsbook en casino, is er eindelijk! Het biedt een groot aanbod voor sport wedden. Evenals een uitgebreid aanbod in casino games van de meest succesvolle providers in de branch. Ik heb dit casino wederom grondig getest, en kunnen jullie vertellen blij verrast te zijn.

BetCity is een casino-exploitant die als een van de eerste 10 casino's live mocht. Bij BetCity kan je online casino spellen vinden, een live casino en natuurlijk hun sportsbook. In principe is dit dus een allround-casino. Bovendien bieden zij net zoals Kansino een uitbetaling van slechts 15 minuten.

Een aantal feitjes over BetCity om jou een indruk te geven van deze unieke casino-exploitant.

LicentieCto icons nl icon 17
BetCity was een van de eerste casino-exploitanten die een vergunning van de Kansspelautoriteit ontvingen. Hun licentie is geldig tot 30 september 2026.
UitbetalingssnelheidCto icons nl icon 13
Sinds 18 november 2022 kan je ook bij BetCity jouw winst binnen 15 minuten op jouw rekening laten storten. Zij zijn naast Kansino het enige andere casino dat zo snel kan uitbetalen.
ErvaringCto icons nl icon 18
De familie die achter BetCity zit, zit al jaren in de iGaming industrie. Met het exploiteren van een aantal fysieke speelhallen hebben zij ervaring op kunnen doen om een geweldig online casino neer te zetten.

Mocht je nog meer algemene informatie over BetCity willen lezen, klik dan op 'lees meer' om nog meer te ontdekken.

Betcity.nl is op 2 oktober 2021 live gegaan als een van de tien eerste online casino’s in Nederland. Zoals de naam al doet vermoeden is het een casino waar je ook kan wedden op sport. BetCity heeft nauwe banden met Casino City, dat zijn sporen heeft verdiend in de land based casino’s in Amsterdam. De casino-exploitant bestaat al sinds 1974 en zijn dus bekend met het reilen en zeilen van de casino wereld. Mario Singels beheert 5 fysieke speelhallen in het centrum van Amsterdam. In 2013 had hij al het idee om een online casino op te zetten, na ruim 8 jaar hard werken is BetCity online casino nu eindelijk live in Nederland. 


Ondertussen is BetCity overgenomen door het Britse gokbedrijf: Entain. Zij wilde al langere tijd de Nederlandse markt betreden met enkele casino's in hun portfolio zoals Bwin en PartyPoker, dit was hen echter nog niet gelukt vanwege de vergunningseisen die de Kansspelautoriteit hanteert. We verwachten dat de andere casino's en sportsbook dat Entain aanbiedt, ook binnen de kortste keren in Nederland een vergunning zullen krijgen.

BetCity is een klein bedrijf met een kantoor naast de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Mede-oprichter Joey Singels heeft laten weten dat Betcity zich wil onderscheiden van concurrenten. Dit wil het bedrijf doen door spelers van relevantie informatie te voorzien. Relevante informatie in deze context is bijvoorbeeld:

  • Welke belangrijke spelers zijn uit de running

  • Wat hebben teams in het verleden gepresteerd

Dit is een onderdeel waar Betcity uniek in wil zijn.


BetCity is sinds de opening van het online casino enorm gegroeid als bedrijf. Het personeelsbestand is vanaf april 2021 tot en met mei 2022 met maar liefst 72% gegroeid! Betcity heeft ondertussen banden met:

  • Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA)

  • Nederlandse Online Gambling Associatie (NOGA)

  • International Betting Integrity Association (IBIA)

Daarnaast heeft het bedrijf toffe partnerschappen gesloten met verschillende sportverenigingen.


Wat erg interessant is om te zien is hoe de website sinds de aftrap is gegroeid. Vanwege de legalisatie van online gokken nam het aantal spelers enorm toe. BetCity is uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse markt. Met hun sportsbook en online casino bieden ze  veel entertainment aan spelers. Wij verwachten dat Betcity Casino en Sport ondertussen ruim 350.000 maandelijkse bezoekers heeft. 

Welke bonussen heeft BetCity?

Betcity heeft aardig wat bonussen en bonus codes die je kan claimen. Zo hebben ze een welkomstbonus, een verhoogde odds bonus, en je kan een freebet claimen! Hieronder kan je meer lezen over wat iedere bonus inhoudt en hoe je het kan claimen. BetCity.nl is een nieuw casino, dus wil het spelers aantrekken met lucratieve bonussen. Om je niet te overweldigen heb ik de belangrijkste bovenaan gezet.

Welkomstbonus - VideoslotsBonus logo rood
Claim tot €100 aan Free Spins. Bij een minimale storting van €5 krijg je al 25 Free Spins. Hoe hoger jouw storting, hoe meer free spins en hoe meer waarde de free spins hebben. BetCity heeft het aantal gratis spins dat je ontvangt onderverdeeld in divisies. Hoe meer je stort, hoe meer spins je krijgt. De spellen die je met de gratis spins kan spelen varieert periodiek.
Welkomstbonus - Live casinoBonus logo blauw
Nieuwe spelers kunnen tot wel €100 aan gratis speelgeld krijgen in het live casino van BetCity. Er is hier wel een minimale storting van €20 vereist en de maximale bonus is €100. In principe zal BetCity jouw storting met 50% aanvullen. Doe je dus een storting van €50 - dan geeft BetCity jou een extra €25 om mee te spelen.
BetCity kampioenschapBonus logo groen
Iedere week heeft BetCity een prijzenpot van maar liefst €9.000 die wordt verdeeld onder sport en casino. Iedereen die meedoet in de toernooien maakt uiteindelijk kans op een punt voor het hoofdtoernooi. In het hoofdtoernooi wordt maar liefst €100.000 verdeeld onder de top 200 posities, nummer 1 krijgt een prachtige €8.500.

Bonusvoorwaarden bij BetCity promoties en aanbiedingen

BetCity heeft voor ieder type bonus aparte voorwaarden. Je kan deze allemaal nalezen op de website van BetCity zelf. De belangrijkste voorwaarden die voor de meeste bonussen gelden zijn:

  • BetCity biedt alleen bonussen aan voor spelers van 24 jaar en ouder.
  • Promoties en bonussen zijn alleen geldig als de speler ze rechtstreeks via de operator (BetCity) heeft ontvangen.
  • Elke speler heeft een speeltegoed (jouw geld) en een bonustegoed. Tijdens het spelen zal eerst het speeltegoed van de speler worden gebruikt voordat het bonustegoed wordt ingezet.
  • Iedere toegekende bonus maar ongebruikte bonus vervalt 30 dagen nadat ze zijn verstrekt. Alle niet ingezette bonussen en winsten die verkregen zijn met de bonus komen daarmee ook automatisch te vervallen nadat de 30 dagen zijn verstreken.

VIP programma bij BetCity

BetCity biedt op het moment van schrijven geen VIP-programma of loyaliteitsprogramma aan. Met het grote bonusaanbod dat zij hanteren, achten ze het mogelijk onnodig om nog eens persoonlijke bonussen voor loyale spelers aan te bieden.

Hoe moet ik registreren bij BetCity?

Als bovenstaande bonussen je bevallen, zou ik het je zeker aanraden om het registratieproces te bekijken. Het word je bij BetCity niet moeilijk gemaakt om een account op te zetten, wat ik zeker waardeer. In het onderstaande stappenplan kan jij er achter komen hoe je een account kan aanmaken bij BetCity.

Stap 1: Ga naar de BetCity websitenull
Navigeer naar de Betcity website en vind de 'registreer' knop op jouw scherm. Zodra je hier op klikt zal je naar een nieuwe pagina worden gestuurd.
Stap 2: Vul nieuwe accountgegevens innull
Op dit scherm zal er om jouw e-mailadres en een nieuw wachtwoord worden gevraagd. Je krijgt hier ook de optie om jezelf in te schrijven voor promotionele e-mails en SMS-berichten. Neem nog even de algemene voorwaarden door, en je bent klaar om door de gaan naar de volgende stap.
Stap 3: Verifieer jouw identiteitnull
In de volgende stap moet je jouw identiteit verifiëren door middel van het inscannen van een geldig identiteitsbewijs. Zorg ervoor dat je een duidelijke foto maakt want de informatie zal in automatische velden voor je worden ingevuld. Controleer altijd of de informatie goed is overgenomen, zo niet, dan moet je het even aanpassen. Op naar de volgende stap!
Stap 4: Stel jouw limieten innull
Zodra je door de hele identiteitsverificatie bent gekomen, kan je jouw grenzen gaan instellen. Het is mogelijk om een dagelijkse-, wekelijkse of maandelijkse limiet te stellen voor het maximale stortingsbedrag of het aantal uren dat je kan gokken.
Stap 5: Doe een eerste stortingnull
Om jouw registratie af te ronden moet je jouw eerste storting doen. Hiermee bevestig je automatisch jouw bankrekeningnummer. Zodra de eerste storting compleet is, ben jij er helemaal klaar voor om te spelen! Veel speelplezier gewenst!

Wat is het volledige spelaanbod bij BetCity?

BetCity heeft de website ingedeeld in drie onderdelen:

  • Online casino

  • Live casino

  • Sportsbook

Er is een interessante mix van spellen te vinden bij Betcity. Je kan gemakkelijk jouw favoriete spel vinden door op provider, categorie of naam te zoeken. BetCity biedt momenteel ruim 950 verschillende spellen aan via het online casino. Het aanbod in sportweddenschappen en live casino spellen is sinds de opening in 2021 ook enorm gegroeid.

Online casino

BetCity biedt op het moment maar liefst 972 online casino spellen aan. Er is voor ieder type gokker wel iets te vinden. De populairste spellen bij BetCity op het moment, zijn:

🎰 Lightning Roulette 🎰 Sweet Bonanza
🎰 Book of Ra 🎰 Starburst
🎰 Crazy Time 🎰 Big Bass Bonanza
🎰 Gates of Olympus 🎰 Buffalo King Megaways
🎰 Runner Runner Megaways 🎰 Super Stake Roulette
🎰 Multi Player 4 Player 🎰 Multi Wild Player
🎰 Super Stake Roulette 5000x 🎰 Superstars

Je kan al inzetten vanaf €0,10. Er zijn negen tafelspellen beschikbaar, waaronder roulette, blackjack en baccarat.

Populaire gokkasten bij Betcity

Live casino

In het live casino kan je 11 tafelspellen spelen zoals Casino Hold’em, Baccarat en Blackjack live, Dragon Tiger, craps en enkele roulette spellen. Daarnaast zijn er live shows zoals Dream Catcher, Football Pro Studio en Mega Ball 100X First Person. 

Ook kan je ook eens een kijkje nemen bij Crazy time van Evolution, dit is een liveshow met een rad van fortuin met allerlei bonussen, multipliers en andere extra’s. Je kan tot 20.000 keer de inzet aan prijzen winnen.

Er is helaas geen live poker en ook bingo heeft Betcity niet in haar aanbod.

Sportsbook

Hoewel Betcity een mooi online casino heeft neergezet, is het gedeelte voor sportweddenschappen toch wel het paradepaardje bij Betcity. Er is volop keuze in verschillende sporten en een groot aantal verschillende weddenschappen per sport die geplaatst kunnen worden. Ook voor de beginnende speler is Betcity een goede keuze want ze hebben ook een hele sectie met tips en uitleg toegevoegd aan hun website onder het kopje speel slimmer bets. De volgende sporten en aantal weddenschappen vinden je terug bij Betcity:

Verschillende sporten en aantal te plaatsen weddenschappen
SportAantal wedoptiesSport
Aantal wedoptiesSportAantal wedopties
Voetbal99058Formula 14Golf157
Basketbal7422Australian Rules1159Handbal285
Darts468BetCity Specials12Tennis868
IJshockey4479Boksen103American Football92
UFC/MMA55Cricket71Honkbal693
Volleybal62Floorball61Jai Alai6
Motorsport49Netbal5Rugby League768
Rugby Union159Schaken 2Snooker 209
Surfen17Tafeltennis20Wielrennen3
Wintersport7

Betcity sportbook wordt aangeboden door het Zweedse Kambi-platform, waar ook Unibet bijvoorbeeld gebruik van maakt. BetCity neemt naar eigen zeggen niet alles 1-op-1 over van Kambi en past bonussen en acties aan op het Nederlandse publiek waar nodig.

Het aanbod aan sporten kan een beetje tegenvallen, maar dat heeft ook te maken met de regels van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA). Niet alle sporten zijn toegestaan om op te wedden. De focus bij BetCity ligt natuurlijk op voetbal, maar je kan ook wedden op tennis, autoracen, basketball, darten, golf, wielrennen en vele andere sporten.

Om slimmer te kunnen spelen biedt BetCity onder kopje ‘Speel Slimmer’ handige inzichten en tips en voorbeschouwingen. Ook wordt er een uitleg gegeven van verschillende strategieën. Het voetbal aanbod is natuurlijk het grootste aanbod. Alle bekende voetbalcompetenties worden aangeboden zoals de Champions League en Interlands. Naast voetbal wedden is er ook Formule 1, Motor Racing, UFC-MMA, Paardenrennen, Snooker, Tennis, American Football, Rugby, Cricket, Volleybal, Tennis, etc.

Betcity live betting

Uiteraard is het ook mogelijk om bij Betcity Sport mee te doen met live betting. Je kan terwijl je de wedstrijd volgt via de Betcity livestream je bet plaatsen of aanpassen. Er is een duidelijk overzicht van wat er nu live gespeeld wordt dus je hoeft niks te missen. Je bereikt de live events via de link Live in het menu aan de linkerzijde van de pagina.

BetCity live betting

Betcity - Livestream

Bij BetCity.nl kijk je nu ook live La Liga, Serie A en nog veel meer topcompetities. Ook tennis, darts en basketbal kan je bij Betcity kijken, om de streams te kunnen kijken moet je je registreren en een storting doen. Je herkent de livestream aan het 'play' knopje achter het evenement. Houd er wel rekening mee dat de kijktijd ook invloed heeft op de tijdslimiet die je hebt ingesteld op het platform. 

Wat kan je via Livestream kijken bij Betcity? 

Voetbal: 

  • België: Jupiler Pro League, Tweede Klasse
  • Duitsland: DFB Pokal
  • Engeland: Championship, League 1, League 2, National League, FA Cup & EFL Cup
  • Frankrijk: Ligue 1, Ligue 2, Coup de France
  • Italië: Serie A, Serie B en Coppa Italia
  • Spanje: La Liga (Primera Division), Segunda Division
  • Kroatie: First Football League
  • Tsjechië: First League & Beker
  • Polen: Ekstraklasa
  • Portugal: Primeira Liga & Taça da Liga
  • Turkije: Süper Lig
  • Denemarken: Superliga, Eerste Divisie & Deens bekervoetbal
  • Wit-Rusland: Vysheyshaya Liga, Wit-Russische Beker & Super Cup
  • Zweden: Allsvenskan, Damallsvenskan & Superettan
  • Schotland: Premier League, Championship, FA Cup, Betfred Cup & Challenge Cup
  • Australië: A-League, FFA Cup, W-League, Socceroo's
  • Verenigde Staten: MLS, NISA, US Women's nationale teams
  • Internationaal: Kwalificatiewedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden
  • Europees voetbal: Kwalificatie-wedstrijden van de Champions League, Europa League en Europa Conference League
  • Overig: Copa Libertadores, Serie A (Brazilië), Liga MX (Mexico), Primera Divison en beker (Chili), J1 League en J-League beker (Japan), Primera División.

Verschillende tennis competities die via Betcity livestream te volgen zijn:

WimbledonATP Cup
US OpenATP 1000s 
Roland GarrosATP 500s
Davis CupATP 250s
ATP Next GenATP Challenger Tour
UTR Pro Tennis Series


Verschillende basketbal competities die je via Betcity Livestream kan volgen:

EuroLeagueLitouwse LKL 
EurocupKaraliaus Mindaugo tauré
Spaanse Liga ACBArgentijnse Liga Nacional 
Copa del ReyBásquet & Torneo Super 20
Super CopaBraziliaanse Novo Basquete Brasil 
Italiaanse Lega Basket Seria ASuper Copa 8
Coppa ItaliaFilippijnse PBA
Supercoppade ABL
IJslandse Úrvalsdeild karlaThaise TPBL


Verschillende volleybal competities die je via Betcity livestream kan volgen:

  • Alle internationale competities van de FIVB
  • De internationale en nationale competities van de CEV. 
  • De Italiaanse Superlega (mannen), Russische Superleague (mannen en vrouwen)
  • De Turkse Superleague (mannen en vrouwen) 

Andere competities die je via Betcity livestream kan volgen:

  • PDC Darts 
  • World Snooker
  • Badminton Majors 
  • Super Series
  • World Table Tennis
  • NASCAR Cup Series 
  • en heel veel cricket

Betcity casino software

De casino spellen bij Betcity en ook het live casino komen van bekende casino spelontwikkelaars, ze hebben een samenwerking met een aantal en dus ook een gevarieerd aanbod, voldoende keuze uit gokkasten en een mooi live casino. De spellen zijn eerlijk en veilig daar hoef je je bij Betcity geen zorgen over te maken. Een aantal van die grote casino software bedrijven waarmee ze een samenwerking hebben zijn:

Logo image for Evolution GamingLogo image for Pragmatic PlayLogo image for Red Tiger Gaming
Logo image for NetEntLogo image for Stakelogic

Betcity app 

Waar ik vroeger hoofdzakelijk op het internet was via een desktop computer of laptop is dat tegenwoordig wel anders. De mobiele telefoon is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Meer en meer spelers bezoeken het online casino via hun mobiel telefoon, het is dus belangrijk dat de spellen ook goed via mobiel te spelen zijn. 

Bij BetCity is dit natuurlijk niet aan hun voorbij gegaan, ik heb hun website via de mobiel bezocht en een aantal spellen gespeeld, de website is absoluut mobiel vriendelijk gemaakt, dit betekent dat je makkelijk via je je mobiel kan gokken of wedden op sport. 

Een aparte Casino & Sport App is er nog niet maar het gonst van het geroezemoes dat dit niet lang op zich zal laten wachten. Het is echter niet zo makkelijk om een casino app aan te bieden via de Google of Apple Playstore, de regels zijn erg strikt en misschien nog niet helemaal ingesteld op de gelegaliseerde markt voor online gokken in Nederland.

Wat was mijn spelerservaring?

BetCity heeft een mooie blauwe lay-out en voor mij is alles wel duidelijk aangegeven op de website. Alles op de BetCity website is goed georganiseerd. Bovenaan staan alle categorieën die Betcity te bieden heeft. Ook vind ik de site snel en heeft het alles wat de gemiddelde speler wilt zien. Mijn ervaring is dat alle categorieën die BetCity aanbiedt zonder problemen goed werken. 

Natuurlijk wil je makkelijk alle informatie over de bonussen bij BetCity kunnen vinden. Dit is terug te vinden bovenaan de website onder promoties. Volgens mij is dit allemaal duidelijk aangegeven en is het voor iedere speler makkelijk te vinden. Ook de bonusvoorwaarden kan je eenvoudig nalezen bij iedere promotie apart. Dit kan je doen door simpelweg op de gewenste promotie te klikken. Betcity is verder erg transparant als het gaat om de gemiddelde RTP. BetCity heeft een gemiddeld uitbetalingspercentage van 95%.

Wat kan je allemaal doen om jezelf te beschermen tegen impulsief en/of problematisch gokken? Kijk hiervoor op hun pagina 'Speel Verantwoord' bovenaan de BetCity website. Hier zal je een breed scala aan regels en opties vinden. Je vindt hier alle informatie over:

  • Limieten

  • Time-out

  • Tips

  • Zelf-uitsluiting

  • Hulporganisaties

Al deze informatie is gemakkelijk te bereiken. 

Momenteel werkt BetCity aan een oefenmodus voor de beginners onder ons. Ik weet echter niet met welke termijn dit live zou gaan. Een oefenmodus zou betekenen dat je gratis een spel kan oefenen voordat je met echt geld speelt. Dit is weer een goede stap om de speler te beschermen.

Is BetCity betrouwbaar?

Betcity is een top online casino. Het mag duidelijk zijn dat de licentie van de KSA niet uit de lucht is komen vallen. Deze autoriteit controleert zeer streng. Je weet dus vrijwel zeker dat de spellen eerlijk verlopen en je geld veilig wordt bewaard. Je kan er als speler zeker van zijn dat je geld altijd veilig staat en uitbetaald wordt. Mocht BetCity failliet raken, kan je alsnog uitbetaald worden omdat het geld op een andere rekening wordt opgeslagen en casino's met een licentie van de Kansspelautoriteit zijn verplicht om een safety-net te hebben mocht er iets met het bedrijf gebeuren.

Licentie

BetCity heeft de licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit met nummer 1712/01.247.821. Controleer altijd voordat je gaat spelen bij een online casino of deze ook een vergunninghouder is van de Nederlandse Kansspelautoriteit, zo weet je zeker dat je geld en je gegevens veilig zijn en je geen risico loopt op een boete voor het spelen bij een voor Nederland illegale aanbieder. 

Betent B.V., gevestigd en kantoorhoudende aan Ceintuurbaan 286-H, 1072 GK te Amsterdam

Betaalmethoden

De betaalmethoden bij Betcity zijn nog niet zo heel uitgebreid, maar biedt wel de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland, iDEAL. Daarnaast kun je ook een betaling doen via VISA, Mastercard of Banktransfer. Waarschijnlijk dat ze in de toekomst nog betaalmethoden zullen toevoegen aan hun opties, daarbij zou je kunnen denken aan Trustly, Neteller en misschien ook wel Paypal.

Wat zijn de grootste concurrenten van BetCity?

Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders op de markt met een vergelijkbaar aanbod. Ik benoem hier drie concurrenten van Betcity, zodat je een beetje een idee hebt wat er nog meer beschikbaar is. Lees onze ervaringen in onze andere casino reviews. Zo kom je alles te weten over verschillende Nederlandse online casino's. Die allemaal een licentie van de Nederlandse kansspelautoriteit hebben! 

Circus

Ontvang tot €250 Bonusgeld op je eerste Storting (24+)
Speel

Bet365 Casino

Registreer en claim 50 gratis spins (24+)
Speel

Jacks Casino

€60 aan Free Bets + 20% Profit Boost (24+)
Speel

Hoe is de klantenservice van BetCity?

De Betcity klantenservice is goed bereikbaar. Ik kreeg snel een medewerker in de chat en hebben onze vragen gesteld, de medewerker vroeg door en wist mij verder te helpen. De medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar via de live chat. Daarnaast kan je ook altijd een e-mail sturen of de veelgestelde vragen bekijken in de FAQ. 

  • Betcity live chat: vervolgens klik je rechts onderaan de pagina op het blauwe chat-icoon knopje.

  • Per e-mail te bereiken op [email protected]

  • Telefonisch bereikbaar op 0800-BETCITY (0800-2382489). Dit telefoon nummer is gratis bereikbaar

BetCity klantenservice

BetCity Casino en Sportsbook Rating

Wat is onze eindbeoordeling van BetCity Nederland?

We hebben Betcity getest en gekeken naar wat ze zoal te bieden hebben. We hebben een aantal spellen getest, de bonus en bonusvoorwaarden bekeken. De site in het algemeen bekeken en onze ervaringen samen met hun aanbod hier met jullie gedeeld. Tijd voor onze conclusie van Betcity. 

BetCity is een interessant casino waarbij met name het Sportsbook eruit springt. Helaas is door de strenge regels in Nederland het aantal sporten wat beperkt en ligt net als bij TOTO de focus sterk op voetbal wedden. Het aanbod aan slots is ook uitgebreid, maar het live casino is nog wat beperkt, mede door het gemis van poker en  bingo.

Met de bonussen zit het wel goed, vooral ook omdat de voorwaarden goed uitgelegd worden op de website, wat de transparantie verhoogd. Ook het registreren verloopt snel en soepel. Wat we wel jammer vinden is dat Betcity nog geen gratis spellen aanbiedt. Vele spelaanbieders geven deze optie wel, wij hopen dat hier nog verandering in komt.

Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden. Met Betcity's slimmer spelen tips voor sport wedden kan je wat extra info verzamelen. Kijk welke informatie beschikbaar is en misschien kan je zo jouw winkansen nog verhogen.

Betcity heeft dus een ruim aanbod aan sport. Zoek je een goede bookmaker met een uitgebreid sportsbook? Dan zit je bij Betcity Nederland aan het juiste adres. Het ontwerp is strak en gemakkelijk te navigeren. De welkomstbonus is aantrekkelijk, odds marktconform en met de odds booster kan je die zelfs nog verbeteren. Voor onze eindbeoordeling letten we op onderstaande hoofdfactoren:

  • Betrouwbaarheid en eerlijkheid

  • Bonussen

  • Spelaanbod

  • Klantenservice

  • Uitbetalingssnelheid

Punten van ons aan BetCity

De totaalscore die Betcity van ons krijgt is een 9.1 van 10 punten. Door deze kenmerken naast elkaar te leggen kom ik tot een eerlijke en objectieve beoordeling. Lees hieronder hoe de punten zijn verdeeld over de verschillende categorieën.

  • 9.4/10 voor veiligheid en betrouwbaarheid
    Over het algemeen is BetCity een goed casino om te beginnen met spelen. Uiteraard is Betcity ook vergunninghouder van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Dit is een voorwaarde om legaal gokken voor Nederlandse spelers aan te mogen bieden. Doordat ze zich houden aan de strenge regels van de KSA, weet je dat het goed zit met de veiligheid. Jouw gegevens en geld worden goed beveiligd door het Betcity systeem. Je hebt zekerheid van de uitbetaling van jouw winsten en verantwoord spelen tips zijn goed te bereiken.

    Dit zie ik overigens ook terug op de website van Betcity. Ik zie dit terug in de beveiligde verbinding door middel van het slotje in de zoekbalk. Het instellen van limieten voor het spelen. Dit om probleemgokken tegen te gaan. iDeal als betaalmethode aan te bieden. Dit zijn allemaal kenmerken van een betrouwbaar Nederlands online casino. Ik geef voor de veiligheid en betrouwbaarheid een 9.4 van de 10 punten.

  • 9.6/10 voor bonussen
    De hoeveelheid bonussen bij BetCity is voor alle spelers natuurlijk te gek. BetCity heeft super hun best gedaan als het om bonussen gaat. Bij Betcity vind je altijd een welkomstbonus, mooie odds boosts en exclusieve toernooien. Alle promoties zijn eenvoudig te vinden op 1 pagina onder het kopje 'promoties'. Ik zie hier een afwisselend aanbod aan bonussen met voor ieder wat wils. Ook de bonusvoorwaarden laten zich makkelijk vinden en zijn in duidelijke taalgebruik uitgelegd.

  • 9/10 voor spelaanbod
    Zowel het casinogedeelte als het gedeelte om te wedden op sport zien er goed uit. Het belangrijkste onderdeel van Betcity zijn natuurlijk de sportwedstrijden. Naast een mooi aanbod aan sportwedden, zijn er ook een leuk aantal slots die je kan spelen. Echter is het aanbod aan tafelspellen wat beperkt.
    Laten we hopen dat er nog meer casino spellen worden toegevoegd aan BetCity zodat ze nog allrounder kunnen worden. BetCity biedt geen gratis spellen aan wat wel jammer is voor spelers die gratis willen spelen. Toch vind ik het aanbod meer dan goed en krijgt Betcity van ons 9 van de 10 punten voor hun spelaanbod.

  • 9.4/10 voor klantenservice
    Betcity heeft een 24/7 klantenservice. Wanneer je een spel speelt en een probleem tegenkomt heb je altijd toegang tot de BetCity klantenservice. Daarnaast is er een goed gevulde FAQ-sectie boordevol nuttige informatie. Zo kan je direct zelf kijken of je een antwoord op je vraag vindt. Op de klantenservice van BetCity is niks aan te merken. Ik heb een paar maal vragen gesteld via de live chat. Iedere keer werd ik netjes en snel beantwoordt en alle vragen of klachten werden vrijwel direct opgelost. De klantenservice is te bereiken via de LiveChat, Telefonisch, E-mail of Twitter. Een dikke 9.4 van de 10 punten voor BetCity en hun klantenservice.

  • 8/10 voor uitbetalingssnelheid
    Via opname kan je een uitbetaling aanvragen. Deze zal altijd gaan door middel van een bankoverschrijving naar het rekeningnummer waar je de storting mee hebt gedaan. De aanvraag wordt volgens Betcity binnen 24 uur verwerkt. Dan is het alleen wachten op de verwerking van jouw bank. Online gebruikers ervaren soms nog wat problemen met de wachttijd voor uitbetalingen. Dit kunnen misschien nog opstartproblemen zijn. Echter vinden wij dit wel belangrijk om te vermelden. In het algemeen zijn de online recensies van spelers toch eerder positief. Voor uitbetalingssnelheid geven dan ook 8 van de 10 punten.

Betcity review samenvatting

Ik ben erg tevreden met Betcity en hun aanbod voor de Nederlandse spelers. Niet alleen zit de website goed in elkaar en is alles makkelijk te vinden. Op het design van de website valt ook weinig aan te merken. De website laadt snel zowel op desktop als ook op de mobiele telefoon. Daarbij komt dat Betcity een goede variatie aan sportweddenschappen aanbiedt. Hierdoor zijn ze goed op weg om een favoriete bookmaker te zijn voor velen. Daarnaast is het casino gedeelte goed gevuld. Echter mis ik een iets groter aanbod in tafelspellen, bingo of poker.

Bij Betcity is er de mogelijkheid om te gokken op:

  • Sportweddenschappen

  • Online casinospellen (slots)

  • Live casino's (zoals blackjack, roulette en poker)

Het grootste voordeel is dat je al deze verschillende onderdelen onder één account kunt spelen. Wat wel jammer is, dat BetCity geen gratis spellen aanbiedt. Toch behoort Betcity tot een van de betere online casino's in Nederland. Mede door geweldige aanbiedingen voor wedden op sport en goede online casino bonussen. Een hoge betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice.

Zouden wij spelen bij Betcity? Daar kan ik eenduidig over zijn, ja! Sterker nog ik heb inmiddels al gespeeld bij Betcity en ik was blij om te zien dat alles goed is geregeld. De spellen lopen soepel en er is informatie beschikbaar om jouw succes te vergroten. De uitbetaling kan iets sneller maar dit is een heuvel dat bij alle online casino's een beetje een issue is. Dit komt omdat de uitbetaling vrijwel overal via bankoverschrijving plaatsvindt. Wij bevelen Betcity aan en hopen dat jullie net zoveel plezier mogen beleven bij Betcity als ons.

Veelgestelde vragen

Wat is het minimale en maximale stortingsbedrag bij Betcity?

Het minimale stortingsbedrag bedraagt 10 euro bij BetCity.nl. en kan er maximaal 30.000 euro per week worden gestort. Wel is het bij Betcity verplicht dat jij als speler bij registratie zelf de limieten instelt en is het niet mogelijk om van je eigen ingestelde limiet af te wijken. 

Hoelang duurt het voordat Betcity uitbetaald?

We hebben onlangs nog een klein bedrag laten uitbetalen door Betcity en stond de dag erna op de rekening.  We hebben ook van spelers gehoord dat het wel eens langer kan duren en moesten 3 dagen op hun geld wachten. Dit had volgens Betcity met een storing te maken.

Kan ik bij Betcity via een mobiele app spelen?

Nee een aparte app is er nog niet maar de website is wel mobiel vriendelijk gemaakt. Je kunt dus wel makkelijk via je mobiel gokken of wedden op sport.

Heeft Betcity een VIP Progamma?

Nee, BetCity heeft geen VIP programma. Ze hebben ervoor gekozen om geen individuele of persoonlijke bonus te geven. Iedere speler krijgt gelijke bonussen aangeboden.

Kevin Arninkhof
Nederlandse casino-expert Kevin Arninkhof verified symbol
Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie.

Gecontroleerd door Christa Gijzen Koerts

Content writer Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team. Lees meer
BetCity Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor BetCity

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid en je bevestigt dat je 18+ bent. Als niet langer onze periodieke aanbiedingen en nieuws wil ontvangen, je kunt je altijd afmelden. Al onze emails bevatten een afmeld link.

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.