LeoVegas
Aanstaande

LeoVegas

8.2/10

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Uitbetaling Up to 12 hrs
Valuta EUR
Live chat Ja
Live casino Ja

Leer meer over de CasinoTopsOnline TrustScore, ontwikkeld door ons team om onpartijdige ratings te geven aan online casino's die wij reviewen.

Wij hebben momenteel geen samenwerking met dit casino. Je kan ons supporten door te spelen bij een van onderstaande casino's met een gelijkwaardig aanbod. We werken er hard voor om de beste bonussen te krijgen voor onze gewaardeerde spelers.
11 gebruikers Bevelen het aan 0 gebruikers Do not recommend it
Raad jij LeoVegas Casino aan? 11 van 11 gebruikers raden dit casino aan Dankjewel voor jouw feedback! Sorry voor jouw ervaring met LeoVegas Wat vond je leuk aan LeoVegas Casino? Vertel het ons hier

Betaalmethoden bij LeoVegas Casino

1
  • Casino details
  • Klantenservice details
  • Betalingsdetails
  • Verantwoord gokken
Website www.leovegas.com
Spellen 4000+
Talen
  • Engels
  • Duits
  • Swedish
  • Finnish
  • Italian
  • Danish
  • Spaans
  • Portuguese
  • Nederlands
  • Japanese
  • Danish DK
Eigenaar LeoVegas Gaming Ltd
Gelanceerd Aanstaande
Bonus
  • Geen aanbod in Nederland
Spellen
  • Video Slots, Classic Slots, Jackpot Slots, Vegas Slots, High Roller Slots, Roulette Games, Blackjack Games, Video Poker, 3D Slots, Fruit Machines, Instant Win Games, Bingo Games
Contact [email protected]
Live chat Ja
Klantenservice
  • 24/7
  • 24/7 Klantenservice via email
  • 24/7 Live Chat
  • BitcoinTalk
  • Klachtenregeling
  • Live chat
Uitbetalingssnelheid Up to 12 hrs
Valuta's
  • BRL
  • EUR
  • GBP
  • SEK
  • CAD
  • AED
  • BTN
  • NZD
  • CNY
  • KYD
  • BTC
  • LSL
  • KWD
  • GGP
  • CZK
  • INR
  • DKK
  • JPY
Stortingslimieten Ja
Inzet limieten Ja
Speeltijd limieten Ja
Verlies limieten Ja
Zelfuitsluiting Ja
Realiteitscheck Ja

LeoVegas Casino vergeleken met andere casino's

Casino LeoVegas LeoVegas Casino Kansino Kansino Bet365 Casino Bet365 Casino OneCasino OneCasino
Beoordeling 8.2/10 Kansino 9/10 Bet365 Casino 8.8/10 OneCasino 8.5/10
Bonus Geen aanbod in Nederland Ontvang €25 gratis zonder storting Registreer en claim 50 gratis spins (24+) Speel direct met €10 GRATIS! +50% bonus op jouw eerste storting!
Min Storting € 10 € 5 € 10
Min Opname € 10 € 5 € 10
Betaalmethoden
Inactive NL
iDeal
MasterCard Visa iDeal
Valuta´s BRL EUR GBP SEK CAD EUR ARS BGN BRL CZK DKK EUR BTN AED CNY CUC
Licenties Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland Kansspelautoriteit Nederland
Bezoek Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing Bezoek Casino Geldende Voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing
Geel idee icoonLeoVegas heeft een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Deze licentie is geldig voor (online) kansspelen tegen de vergunninghouder en voor het aanbieden van (online) sportweddenschappen.
Speel alleen bij aanbieders die beschikken over een geldige KSA licentie.

Leovegas rating

Is LeoVegas betrouwbaar?

Om een vergunning te krijgen in Nederland van de Kansspelautoriteit (KSA) moet je aan strenge eisen voldoen. Eén ervan is dat je veilig en met respect voor privacy online kansspelen aan kunt bieden. En LeoVegas Nederland heeft op 19 juli 2023 van de Nederlandse Kansspelautoriteit een vergunning gekregen. Dus mag je ervan uitgaan dat LeoVegas betrouwbaar is.

Maar LeoVegas heeft ook licenties voor Malta, UK en de Denemarken en deze staan ook onder zeer strenge toezicht, waardoor je je als speler geen zorgen hoeft te maken.

Wat het gevoel van betrouwbaarheid ook kan versterken is dat ze financieel sterk zijn, waardoor je verdiensten op tijd worden uitbetaald. En dat ze een goede naam hebben die ze ook graag willen houden.

Ook is LeoVegas beursgenoteerd wat je als extra beveiliging kunt zien, omdat je als beursgenoteerd bedrijf extra controles krijgt, omdat je vele voorwaarden moet voldoen.

Wat vinden wij van LeoVegas?

LeoVegas is in Europa een bekend online casino dat vooral populair is in Zweden, Denemarken en Duitsland. Het bedrijf bestaat al sinds 2011 en is opgericht door Gustaf Hagman en Robin Ramm-Ericson. Met het hoofdkantoor dat gevestigd is in Stockholm, richt LeoVegas zich voornamelijk op het aanbieden van online casinospellen en sportweddenschappen.

Dat LeoVegas een van de beste casino's ter wereld is wordt bevestigd doordat zij al 4 keer op rij de "Online Casino of the Year"-award hebben gewonnen. Nu ze in juli 2023 hun licentie hebben verkregen, kijken wij uit naar de her-opening van het casino in Nederland. 

Ons oordeel is gebaseerd op het LeoVegas dat wij kennen van onze internationale collega's en de Nederlandse variant. Ons eindcijfer komt uit op een 8.2 op basis van onderstaande factoren.

8/10 voor veiligheid en betrouwbaarheid.
LeoVegas heeft in landen als Zweden, Duitsland en Malta al enkele jaren een casino-vergunning en om deze te krijgen en te behouden moet een casino aan hoge eisen voldoen. Met het verkrijgen van een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit is LeoVegas ook een legaal online casino in Nederland geworden. LeoVegas is dus een betrouwbaar en veilig casino dat al je gegevens en transacties beschermt met de beste beveiligingsmethodes en ze hebben ook nog eens meerdere awards gewonnen.
9/10 Bonussen
LeoVegas biedt aan nieuwe spelers vaak verschillende soorten welkomstbonussen aan. Denk hierbij aan bonussen voor casino, live casino, bingo en sport. Maar ook bieden ze vaak free spins aan of hebben ze andere promotieacties. Let er wel op dat de meeste bonussen een rondspeelvoorwaarde hebben. Lees altijd de bonusvoorwaarden goed door als je met een  bonus wilt gaan spelen.
9/10 voor spelaanbodLeoVegas online casino heeft een zeer ruim en gevarieerd spelaanbod. Je hebt keuze uit meer dan 2000 spellen van de beste providers, zoals Evolution Gaming, NetEnt, MicroGaming, Evolution Gaming, IGT, Play’n Go, Pragmatic Play en meer. Of je nu houdt van casino, live casino of sportweddenschappen, bij LeoVegas vind je altijd wel iets naar je smaak. Vooral het live casino is bijzonder populair en biedt spellen aan zoals roulette, blackjack, baccarat en gameshows. Maar je kunt ook inzetten op sportevenementen. LeoVegas is een online casino dat voor iedereen wat te bieden heeft.
8/10 voor klantenservice
LeoVegas online casino heeft een uitstekende klantenservice. De klantenservice staat 24/7 voor je klaar en je kunt op verschillende manieren contact met ze opnemen, zoals via e-mail, telefoon of live chat. Het is ook de moeite waard om het help center te bekijken want hier vind je al vele antwoorden op veelvoorkomende vragen.
7/10 Uitbetalingssnelheid
De uitbetalingssnelheid hangt af van de gebruikte betaalmethode. Meestal wordt het opnameverzoek nog dezelfde dag verwerkt. Maak je gebruik van  e-wallets kan het erg snel op je rekening staan. Het opnemen van een creditcard of een overschrijving kan 1 tot 5 dagen duren.

Wat anderen vinden van LeoVegas Casino

BeoordelaarRatingAantal reviews
App store4.3/51,139
Play store4.1/54,280
Expert beoordeling
Christa Gijzen Koerts
8.2/10
quote-image

We hebben LeoVegas casino kritisch bestudeerd en er een korte samenvatting van gemaakt in de expert beoordeling.


Ben je op zoek naar een online casino dat alles heeft wat je nodig hebt, dan is LeoVegas de perfecte keuze. Het heeft een enorme keuze aan spellen, van spannende slots en klassieke tafelspellen tot live casino en sportweddenschappen. Het heeft ook een royale welkomstbonus, een loyaliteitsprogramma en regelmatige promoties. 


LeoVegas staat ook bekend om haar snelle uitbetalingen, gebruiksvriendelijke website en haar uitstekende klantenservice. Bovendien is het ook een veilig en betrouwbaar online casino dat een licentie heeft van de Nederlandse Kansspelautoriteit. 


Kortom, LeoVegas is een casino waar je je niet hoeft te vervelen.

door Christa Gijzen Koerts

Algemene informatie over LeoVegas casino

🧾 Licenties van LeoVegasNederlandse Kansspelautoriteit, MGA, UK Gambling Commission, Spillemyndigheden (Denemarken)
🏛 EigenaarLeoVegas Gaming Ltd.
💰 Minimaal en maximaal opnamebedrag€10 - onbekend maximum
💸 Uitbetalingssnelheid van LeoVegas Nederland1 tot 2 werkdagen
⚖️ Identiteitverificatieproces bij LeoVegas casinoSnel met iDIN
📞 Beschikbare support kanalen24/7 live chat, e-mail, sociale media
🎰 Aantal beschikbare spellen+4000

Ook in Nederland was LeoVegas het casino al een lange tijd erg populair, maar ze hebben pas sinds 19 juli 2023 ook een vergunning voor de Nederlandse Kansspelmarkt.

LeoVegas heeft een erg uitgebreid spelaanbod dat bestaat uit gokkasten, live casino spellen en sportweddenschappen. Ook hebben ze veel verschillende bonussen waarvan je kunt profiteren.

Wil je meer weten over LeoVegas? Lees dan onze LeoVegas review en oordeel zelf of ze echt zo goed zijn als wordt beweerd.

Heeft LeoVegas casino bonussen en promoties?

Het is algemeen bekend dat LeoVegas zeer diverse en genereuze bonussen heeft.

De bonus mag in Nederland maximaal €250,- hoog zijn en de spelers onder de 24 jaar komen niet in aanmerkingen voor een bonus.

Zo kun je gratis spins of extra geld krijgen om te spelen op verschillende soorten spellen. 

Ook hebben ze een VIP-programma dat je exclusieve voordelen en beloningen geeft, zoals persoonlijke service, verjaardagscadeaus, uitnodigingen voor evenementen en meer.

De welkomstbonussen van LeoVegas voor nieuwe spelers zijn voor het casino, live casino, bingo en sportweddenschappen.

Let goed op welke bonus je accepteert want de rondspeelvoorwaarden kunnen per bonus erg verschillen. Denk hierbij aan:

  • Je kunt slechts 1 van de 4 welkomstbonussen kiezen
  • Bonussen zijn niet op alle spellen inzetbaar, controleer hiervoor de bonusvoorwaarden
  • Minimale storting om in aanmerking te komen voor een bonus.
  • Voldoen aan rondspeelvoorwaarde binnen de geldigheidsduur, anders komt de bonus te vervallen
  • Rekening houden met de maximale inzet, deze verschilt per bonus en staat in de voorwaarden

Hoe te registreren bij LeoVegas

Om één van de vele spellen te spelen van LeoVegas moet je eerst een account aanmaken.

LeoVegas heeft het registratieproces voor nieuwe spelers relatief eenvoudig gemaakt, want je hoeft op een beperkt aantal schermen maar een paar gegevens in te vullen.

Number 1

Account openen
Ga naar de website van LeoVegas of download de LeoVegas app op je mobiele apparaat. Klik op de oranje knop met “registreren” of “account openen” bovenaan het scherm. Je komt nu op de eerste pagina van de aanmelding, vul hier je persoonlijke gegevens in, zoals je volledige naam, e-mailadres, wachtwoord, telefoonnummer, geboortedatum, etc.

Nummer 2

Bonus kiezen
Kies nu welke welkomstbonus je graag zou willen ontvangen voor het casino of sportweddenschappen. Uiteraard wordt de optie om te weigeren ook aangeboden.

Na het akkoord gaan met de voorwaarden en de privacypolicy van LeoVegas zul je een activatiecode ontvangen.

Nummer 3

Account valideren
Om te bevestigen het account van jou is krijg je een activatiecode via je mobiele telefoonnummer of e-mail hiermee kun je je account valideren. Dit gaat eenvoudig en is erg gebruiksvriendelijk.

Number 4

Gegevens controleren
Als nieuwe speler is je registratie pas compleet nadat je het LeoVegas team je identificatie-informatie heeft geaccepteerd en goedgekeurd. Nadat je je ID hebt geüpload, kan het tot 3 dagen duren. Deze belangrijke stap moet voltooid voordat je de eventueel gewonnen winst op wilt nemen, dus nog even geduld hebben.

Heb je deze stappen voltooid, dan kun je bij LeoVegas login, je account koppelen en een eerste storting doen en gaan genieten van het spelaanbod bij LeoVegas.

Leovegas general

Wat is het spelaanbod bij LeoVegas Casino?

Omdat LeoVegas samenwerkt met veel en zeer bekende spelaanbieders zoals Pragmatic Play, Greentube Novomatic, Play’n GO, NetEnt, Yggdrasil, Evolution Gaming, IGT, PlayTech, MicroGaming, Authentic Gaming, Bally en WMS is hun spelaanbod zeer uitgebreid en divers.

En alle categorieën zijn goed voorzien.

Videoslots bij LeoVegas Nederland

LeoVegas is een online casino waar je als liefhebber van videoslots meer dan prima terecht kunt. Voor zowel klassiekers, 3D slots, progressieve slots en gokspellen, is dit een waar walhalla voor menig liefhebber. Het maakt niet uit wat voor soort slots je leuk vindt, LeoVegas heeft iets voor je! Zo heeft men slots van o.a.:

  • Game of Thrones
  • Tarzan
  • Starburst
  • Book of Dead

LeoVegas heeft een aantal mega-slots met progressieve jackpots op hun website, die héél hoog kunnen oplopen. Naast deze enorme prijzen zijn er ook veel andere jackpot-slotspellen met kleinere, maar nog steeds aantrekkelijke bedragen.

Je hebt bij LeoVegas ook de mogelijkheid om diverse gokkasten uit te proberen voordat je met echt geld gaat spelen. Zo kun je zonder geld in te hoeven zetten de kwaliteit van hun spellen testen. Je hoeft zelfs geen account aan te maken. Klik gewoon op het spel dat je wilt proberen en je kunt meteen beginnen met spelen.

Omdat LeoVegas wekelijks nieuwe spellen aan haar casino toevoegt, wordt het aanbod steeds groter en zo vind je altijd wel een leuk spel wat bij jou past, waardoor je je nooit hoeft te vervelen.

Live casino

Hou je van casinospellen ,dan kun je je hart ophalen in het Live Casino van LeoVegas. Het live casino is beschikbaar op zowel desktop als mobiel, dus je kunt altijd en overal meespelen. 

In het live casino speel je niet tegen een computer, maar tegen een echte dealer of croupier, die je via een live videofeed kunt zien zodra je een spel start. Je kunt via de chatfunctie communiceren met de dealers en andere spelers.  Zo beleef je de spanning en sfeer van een echt casino, waar echte mensen de spelhandelingen verrichten en vragen beantwoorden of een opmerking maken over het spel, maar dan vanuit je eigen huis.

LeoVegas heeft een uitgebreid aanbod van verschillende live dealer-spellen. Niet alleen de reguliere spellen, maar er worden ook allerlei varianten en exclusieve tafelspellen aangeboden in samenwerking met marktleider Evolution. Ook kun je meedoen aan leuke live spelshows.

Het live casino is onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Maakt niet uit of je houdt van Lightning Roulette, Mega Roulette Live, Infinite Blackjack, Super Stake Blackjack, Lightning Baccarat, Poker Live, Ultimate Texas Hold’em of Craps, je vindt beslist iets wat bij je past. Probeer het zelf uit en ontdek waarom LeoVegas een van de beste live casino’s is!

Mobiel casino van LeoVegas online

Speel je graag online casinospellen, dan zit je goed bij LeoVegas. Ze hebben een zeer stevige mobielvriendelijke versie, die je kunt gebruiken met al je favoriete mobiele apparaten. Zolang je een internetverbinding en een telefoon of tablet hebt, kun je genieten van het gemak en de ontspanning van mobiel gokken.

Het verschil van LeoVegas met de concurrentie is dat ze bijna al hun games aanbieden als instant-play voor hun mobiele klanten. De concurrentie biedt vaak slechts 50% van hun spellen aan als instant-play voor mobiele gebruikers.

Of je nu fan bent van gokkasten, tafelspellen of live casino, je kunt de mobielvriendelijke website van LeoVegas eens te proberen, want je kunt het overal spelen.

Leovegas mobiel casino

Betaalmogelijkheden bij LeoVegas

Het is bij LeoVegas mogelijk om met verschillende betaalmethoden te betalen om geld te storten of op te nemen, zoals iDEAL, PayPal, Paysafecard, Skrill, Neteller, Trustly, Visa, Mastercard en bankoverschrijvingen. Sommige van deze methoden hebben een minimale of maximale limiet, transferkosten of transfertijd. Zo is in de meeste gevallen de minimale storting € 10,-.

Er kan vertraging zitten in de verwerking van de storting. LeoVegas kan vragen om een kopie van je ID-kaart of paspoort, bewijs van je adres, kopie van je bankafschrift, creditcard of een screenshot van je Neteller of Skrill account om aan te tonen dat je met je eigen geld speelt.

Limieten

Online gokken zal voor de meeste spelers leuk en ontspannend zijn. Helaas voor een klein deel van de spelers is het geen spel en ontspanning maar een probleem. Gokken moet leuk blijven en LeoVegas biedt haar spelers dan de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende tools voor Verantwoord Spelen en probeert het zo leuk te houden voor iedereen.

  • Self Assessment (zelfevaluatie): Door het beantwoorden van enkele vragen krijg je inzicht in hoeverre je speelgedrag risicovol of zelfs problematisch is.
  • Geldlimiet instellen: door een maximaal bedrag in te stellen dat je per dag, per week of per maand wilt storten, spelen of verliezen kan je controle houden over het geld.
  • Tijdslimiet instellen: Door een maximale tijd per dag in te stellen kan je bepalen hoeveel tijd je per dag wilt besteden bij een online casino. Het kan je helpen om te voorkomen dat je meer geld verliest dan je kunt missen, of dat je het gokken niet meer kunt stoppen.
  • Account blokkeren: Je kunt ook tijdelijk of definitief je account laten blokkeren.

Klantenservice

De klantenservice is goed en 24/7 te bereiken.

Heb je als speler hulp nodig bij aanmeldings-, opname- of speelproblemen. Klik in het hoofdmenu op het linkje “steun”en kies uit de 3 opties.

TelephoneHulpcentrum: Heel veel vragen worden al beantwoord in het hulpcentrum van de website.
WhatsappLive chat: Type je vraag in en een ondersteuningsmedewerker zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om je verder te helpen.
EmailE-mail: Het is mogelijk om een mailtje te sturen naar [email protected]

Verwacht wordt dat er in de toekomst ook hulp gevraagd kan worden via een contactformulier en een telefoonnummer.

Hoe zouden wij LeoVegas in het kort beschrijven?

LeoVegas is een online casino waar je kunt genieten van de beste spellen.

Of je nu fan bent van slots, roulette, blackjack, poker of bingo, LeoVegas heeft het allemaal. 

Speel je liever met echte dealers of andere spelers? Ook dat is mogelijk in het Live casino.

Niet alleen nieuwe spelers krijgen aantrekkelijke bonussen en promoties aangeboden ook bestaande spelers mogen met regelmaat van leuke bonussen profiteren 

Het is een casino dat beschikt over de nodige licenties en certificaten waar je makkelijk geld kunt storten en opnemen.

LeoVegas is de leeuwenkoning van de online casino’s! Het heeft niet alleen een gebruiksvriendelijke mobiele platform, maar het is ook veilig, betrouwbaar en eerlijk.

Veelgestelde vragen over LeoVegas

Is LeoVegas legaal?

Ja! Eind juli 2023 mochten zij een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit in ontvangst nemen. Hun licentie is geldig voor het aanbieden van kansspelen tegen de vergunninghouder en sportweddenschappen. Ze mogen dus eigenlijk alle type kansspelen aanbieden die je ook ziet bij andere aanbieders zoals Bet365.

Wordt er bij LeoVegas ook live casino aangeboden?

Ze bieden diverse live casino’s aan. Op de site bieden ze verschillende live casino spellen aan van diverse populaire software ontwikkelaars.

Vanaf wanneer kan er op LeoVegas in Nederland gespeeld worden.

LeoVegas heeft haar licentie ontvangen op 19 juli 2023, en er kan nu legaal gespeeld worden.

Is het zo dat je bij LeoVegas belasting moet betalen bij het uit laten betalen van je winsten?

Nee, bij LeoVegas hoef je geen belasting te betalen over de winsten die je wilt laten uitbetalen. Dit is omdat het een Europees gevestigd bedrijf is. Zij dragen zelf de belasting af.

Is geld storten makkelijk bij LeoVegas?

Geld storten bij LeoVegas is op veel manieren mogelijk. Veel bekende betaalmogelijkheden zoals Creditcard en Neteller bieden zij aan. De bekende manier via iDEAL hier in Nederland is nu niet beschikbaar door de huidige wetgeving. Hier zal verandering in komen en zullen er meer betaalmogelijkheden zijn zodra LeoVegas in Nederland live gaat.

Is LeoVegas veilig en betrouwbaar?

Ja, LeoVegas voldoet aan de strenge eisen van de KSA (de Nederlandse Kansspelautoriteit) en heeft een vergunning en behoort dus tot de legale online casino’s in Nederland.

Kan ik bij LeoVegas weddenschappen afsluiten op sportwedstrijden?

Ja, je kunt inzetten op onder andere voetbal, basketbal en tennis.

Heeft LeoVegas ook exclusieve spellen?

Ja, in samenwerking met Evolution en Blueprint Gaming heeft dit online casino exclusieve gokkasten en exclusieve live spellen ontwikkeld.

Wat is de minimale storting en opname bij LeoVegas casino?

Dat is minimaal € 10,- voor zowel stortingen als opnames.

Christa Gijzen Koerts
Content writer Christa Gijzen Koerts verified symbol
Christa schrijft als content write vooral over slots en bonussen. Ze is onze expert op het gebied van bonussen onderzoeken, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme helpen haar de juiste informatie voor jou te vinden. Ze streeft ernaar om teksten zo vlot en simpel mogelijk te schrijven, zodat de lezer niet in de war raakt. Met haar oog voor detail en kwaliteit is Christa een onmisbare toevoeging aan het CasinoTopsOnline team.

Gecontroleerd door Kevin Arninkhof

Nederlandse casino-expert Kevin is momenteel gespecialiseerd in onder andere het uitgebreid onderzoeken van verschillende casino's en alles wat daar mee te maken heeft. Bovendien heeft hij uitgebreide inzichten in online casino game content én online casino content. Als ervaringsdeskundige schrijft Kevin de meest complete en uitgebreide reviews om jou te voorzien van correcte en complete informatie. Lees meer
LeoVegas Casino Speler recensie
Beoordeel casino en schrijf een recensie
Schrijf recensie
Schrijf een Recensie voor LeoVegas

Wij respecteren uw privacy. Wij zetten ons in voor een verantwoorde omgang met en bescherming van uw persoonlijke gegevens. Door je te abonneren, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en ons Privacybeleid en bevestig je dat je 18+ bent. Als u onze occasionele aanbiedingen en nieuws niet langer wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden. Al onze e-mails bevatten een afmeldlink. Algemene Voorwaarden en onze privacybeleid en je bevestigt dat je 18+ bent. Als niet langer onze periodieke aanbiedingen en nieuws wil ontvangen, je kunt je altijd afmelden. Al onze emails bevatten een afmeld link.

Verstuur Recensie

Jullie recensies helpen andere spelers de beste casino sites en spellen om te spelen te vinden. Wees alsjeblieft eerlijk met je beoordeling en waardering. Alle ingezonden recensies worden gecontroleerd door het CasinoTopsOnline kwaliteitsteam Ingezonden recensies die niet voldoen aan onze richtlijnen voor recensies worden niet gepubliceerd.