November 2018 - LeoVegas 2.0

Avatar

Skriven av CasinoTopsOnline den 7.11.2018 i Promotions

featured image

 

LeoVegas

200% upp till 4000 kr + 30 freespins

18+ år - Regler & villkor gäller, www.stodlinjen.se Erbjudandet gäller nya spelare från 20 maj 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 15x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar,
Spela


Nu har vi uppdaterat vår tidigare recension av LeoVegas och detta är tack vare feedback från våra medlemmar. LeoVegas 2.0 är ute på CasinoTopsOnline och vi har vänt på alla stenar samt jämfört med tidigare påståenden om just casinots funktioner. Det finns en hel del nya saker angående casinot och vi är stolta över att ha fått göra den uppdaterade undersökningen av just LeoVegas.

Som ni kanske har hört på nyheterna tidigare i år vet vi att de införde ett nytt system på casinot som kallas för Pay n Play, detta kommer från svenska företaget Trustly och är det absolut största och senaste inom spelindustrin. Den här trenden har blivit så pass stor att det har införts en standard med nya regleringen som träder i kraft i januari 2019. Har man missat den stora nyheten om svenska licenser har vi samlat detta här på En omreglerad spelmarknad.

Beroende på om man redan har ett konto eller om man inte ens har gått in på deras sida, kan allting vara lite annorlunda.

 

Vad händer nu med casinot?

 

Existerande spelare

För er kommer allting att se vanligt ut när ni loggar in på erat konto, alla betalningsmetoder finns kvar samt de bonusar man kanske inte har hämtat ut från sitt välkomstpaket eller liknande. Man kanske också märker att det finns möjlighet att använda deras nya Bank ID antingen vid inloggning eller på sitt konto, det är här som allt det bra börjar!

När man använder sig av Bank ID kan man med telefonen verifiera sitt personnummer och spela direkt utan att behöva skriva in mer information, sedan får man en helt ny värld av funktioner tillgängliga som du kommer se lite längre ner på ’Nya spelare’.

 

Nya Spelare

Om man inte har testat på LeoVegas tidigare finns det någonting underbart på det här casinot. Inte bara är casinot ett av de absolut största nätcasinon i Sverige, utan man kan nu göra allting snabbare och lättare som ny spelare. Bank ID kopplar ihop ens bankkonto med casinot för att enklare göra insättningar samt uttag och för att slippa tråkiga tillfällen då man måste verifiera sig med dokument.

Det är superlätt att använda Bank ID som betalning när man ska starta ett ’nytt konto’. Kolla i nästa avsnitt för att se hur enkelt det faktiskt kan vara från början till slut!

 

Hur använder jag Bank ID?

Så här använder du Bank ID

  1. Följ länken till LeoVegas
  2. Klicka på att logga in
  3. Skriv in belopp och välj bank
  4. Skriv personnummer och verifiera med ditt mobila Bank ID
  5. Du har nu skapat ett konto, gjort en insättning och hämtat eventuella bonusar
  6. Spela på!

 

LeoVegas Spel

 

Vanliga frågor om LeoVegas

 

LeoVegas Frågor och Svar

Är LeoVegas säkert

Hur mycket omsätter LeoVegas?

Casinot har två av de mest strikta licenserna i Europa som säkerställer att all data hanteras med högsta säkerhet. Dessa är alltså Malta Gaming Authority och United Gambling Commission. Alla transaktioner genom produkterna på sidan övervakas ständigt av dessa myndigheter så allt allting följer nuvarande regleringar. Om man ser ett casino som innehar båda av dessa licenser kan man med 100 procent trygghet spela på just det casinot.

 

Föregående år alltså 2017 så visade företaget en omsättning på över 850 miljarder kronor (850.000.000.000) vilket betyder att casinot är ett av de största i spelbranschen och speciellt på den svenska marknaden. Eftersom casinot konstant levererar nya innovativa lösningar och produkter bör vi se en ännu högre siffra år 2018.

 

 

 

Ta dig till LeoVegas idag och prova Bank ID på det absolut
säkraste casinot du kan hitta som svensk spelare.

spelarnas recensioner

Inga spelare har recenserat detta article.

SKRIV EN RECENSION
Skriv en recension för

Vi respekterar ditt privatliv. Vi är engagerade i en ansvarsfull hantering och beskydd av din personliga information. Genom att registrera godkänner du vår Användarvillkoren och vår vår Sekretesspolicy och du bekräftar att du är 18+. Om du inte längre vill mottaga våra återkommande erbjudanden samt nyheter, kan du när som helst välja att avregistrera dig. Alla våra e-postmeddelanden innehåller en länk för avregistrering.

Minst 15 ord krävs.

SKICKA RECENSION

Dina recensioner kommer hjälpa andra spelare att hitta de bästa nätcasinon och de bästa spelen. Vänligen var ärlig med din Feedback och betygsättning. Alla skickade recensioner kommer att kollas av vårat team för kvalitetskontroll på CasinoTopsOnline. Ski riktlinjer kommer inte att läggas upp.

Senaste Nyheter Visa alla
Mest Populära
Sverige 2019 - NYTT REGELSYSTEM 1.01.2019

I mars 2017 kom utredningen att överlämnas till svenska regeringen. Nu har man lagt fram licenssystemet som ska ändra den Svenska spelindustrin och välja den väg som tycks vara den bästa för det svenska folket.

Fortsätt läsa
Julkalender på Casino! 24.12.2018

Här på CasinoTopsOnline har vi en lista på alla de bästa casinon och erbjudanden för Julen 2018/2019. Kolla på den här sidan för att få allt du behöver!

Fortsätt läsa
November 2018 - LeoVegas 2.0 7.11.2018

Nu har vi uppdaterat vår tidigare recension av LeoVegas och detta är tack vare feedback från våra medlemmar. LeoVegas 2.0 är ute på CasinoTopsOnline. Läs!

Fortsätt läsa